E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: Μας είχαν γραμμένους 20 χρόνια

«Και έγινε αυτό που έγινε που συνεπάγεται πολιτικό κόστος και θα το κάνουν σε 20 ημέρες»

Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: Μας είχαν γραμμένους 20 χρόνια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 9/3/2023 | 21:43

Με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη όπου μετά από σύγκρουση τρένων οδηγήθηκαν στο θάνατο δεκάδες άνθρωποι ασχολήθηκε για άλλο ένα απόγευμα ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα».

Αρχικά, και αφού προβλήθηκε ένα βίντεο από πρωινή εκπομπή, ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα ανέφερε το βράδυ της Πέμπτης (09/03) «πάντα με προβληματίζουν και με μπερδεύουν αυτές οι άνετες παραδοχές κάποιων πραγμάτων από ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στην κυβέρνηση και κατά συνέπεια είναι οι άνθρωποι που πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν για να μη συμβαίνουν αυτά τα πράγματα που καταγγέλλουν. Αυτό το παράδοξο, αυτό το παράλογο, να ακούμε τους ανθρώπους που είναι μέλη της κυβέρνησης να βγαίνουν και να καταγγέλλουν τη σαπίλα του ελληνικού κράτους, πραγματικά δεν μπορεί να την κατανοήσει το μυαλό μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για αυτό δεν βρίσκεστε όλοι; Για να μην υπάρχουν αυτά τα ρουσφέτια; Αυτά τα κομματόσκυλα; Για να μη γίνει αυτός ο σταθμάρχης από αχθοφόρος σταθμάρχης; Αυτή την παραδοχή δεν την κατανοώ. Συνεπάγεται και άφεση αμαρτιών αυτή η παραδοχή;».

«Μας είχαν γραμμένους 20 χρόνια και έγινε αυτό που έγινε που συνεπάγεται πολιτικό κόστος και θα το κάνουν σε 20 ημέρες»

Στην συνέχεια, ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στο πολιτικό κόστος το οποίο συνεπάγεται του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη και σχολίασε: «Υπάρχει ένα αφήγημα που μας λένε εδώ και καιρό πώς δεν γίνονται όλα από τη μία μέρα στην άλλη. Όταν όμως πεθαίνουν οι άνθρωποι που πεθαίνουν και αυτό συνεπάγεται πολιτικό κόστος…Το κίνητρο για όλα αυτά είναι το πολιτικό κόστος. Δεν υπάρχει ουσιαστικό κίνητρο για την ασφάλειά μας. Εάν δεν ήταν έτσι αυτά που λέω αυτή τη στιγμή και με δεδομένο ότι μπορεί να γίνει σε 20 μέρες όπως λένε, θα μπορούσε να είχε γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Τα γεγονότα αποδεικνύουν, δεν είναι απόψεις, δεν είναι υποκειμενική άποψη του καθενός. Γεγονός. 20 χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα και θα γίνει σε 20 μέρες. Ποια είναι η μετάφραση αυτού του γεγονότος; Μας είχαν γραμμένους 20 χρόνια και έγινε αυτό που έγινε και έχει πολιτικό κόστος θα το κάνουν σε 20 ημέρες! Μία απάντηση επί της ουσίας δεν υπάρχει. Υπάρχει η γνωστή λάσπη, οι χαρακτηρισμοί. Αλλά μία απάντηση επί της ουσίας δεν υπάρχει. Δεν θα υπάρξει ποτέ!».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στέλιος Ρόκκος: Ο συγγραφέας Κυριάκος Χαρίτος «τον έβγαλε στην σέντρα» – Το mea culpa του τραγουδιστή

Σήμερα

Ο Κυριάκος Χαρίτος αντέδρασε δημόσια και στη συνέχεια προστέθηκαν οι σχετικές αναφορές στην ανάρτηση

Δανάη Μπάρκα: «Καλό μήνα κι απ` τους τρεις μας» – Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Σήμερα

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε τρυφερές φωτογραφίες στο Instagram, λίγους μήνες μετά τον γάμο της στη Μάνη με τον Φάνη Μπότση.

Σάρα Μισέλ Γκέλαρ ‑ Φρέντι Πρινς Τζούνιορ: Τα 24 χρόνια γάμου ενός από τα πιο σταθερά ζευγάρια του Χόλιγουντ

Σήμερα

Γνωρίστηκαν το 1997 στα γυρίσματα της ταινίας τρόμου «Ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι» και έμειναν για χρόνια απλά φίλοι

Η Doja Cat αποκάλυψε ότι «πάλεψε» με την κοκαΐνη και το αλκοόλ

Σήμερα

Έπρεπε να τα βγάλω όλα αυτά από μέσα μου, εκμυστηρεύτηκε η 30χρονη τραγουδίστρια μέσα από μερικά βίντεο στο TikTok

Γιώργος Κωνσταντίνου για Μάρω Κοντού: Το βράδυ πριν πεθάνει την είδα στο όνειρό μου

Σήμερα

«Δεν το περίμενα ειλικρινά, ήταν τόσο ζωντανή στα τηλέφωνα, τίποτα δεν προμήνυε πως κάτι συμβαίνει», είπε ο ηθοποιός για την απώλεια της κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου που έφυγε στις 15 Ιουλίου

Γιάννης Πάριος: Ο Στέλιος Ρόκκος τον υπερασπίζεται – «Είναι υπερωκεάνιο, δεν έχει τίποτα να αποδείξει»

Σήμερα

Η δημόσια αντίδραση του τραγουδιστή μέσω social media στις αρνητικές αντιδράσεις για την παρουσία του ερμηνευτή επί σκηνής

Ρούλα Κορομηλά: «Δικό μου το προφίλ, δικοί μου οι κανόνες, δικό μου κι το μπλοκ στους κριτές της κακιάς ώρας»

Σήμερα

Η Ρούλα Κορομηλά απαντά σε όσους σχολιάζουν τις φωτογραφίες της στα social media: «Ανεβάστε ό,τι σας εκφράζει, μην αφήνετε κανέναν να περιορίζει την έκφρασή σας»

Ο γαμπρός του Πασχάλη είναι 38χρονος μουσικός από τη Γαλλία ‑ Νέα φωτογραφία της Ζήνας Αρβανιτίδη με το νυφικό της

Σήμερα

Στη Γλυφάδα τέλεσαν τον γάμο τους η 50χρονη Ζήνα Αρβανιτίδη και ο Φρανκ Ζαραγκόζα

Η κόρη της Μπριζίτ Μακρόν αποκάλυψε τη νέα σχέση της με έναν φοιτητή 20 χρόνια μικρότερο ‑ Πανευτυχής η μητέρα της

Σήμερα

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε παραθαλάσσια πόλη, όταν ο φοιτητής δίδασκε μαθήματα σέρφινγκ στην 42χρονη Τιφάν Αουζιέρ

Τι συμβαίνει με τη νέα ταινία του Σάσα Μπάρον Κόεν – Χιλιάδες ζητούν να μην παιχτεί

Σήμερα

Αντιδράσεις προκαλεί στη Βρετανία το «Ali G: Who Iz I?» του Σάσα Μπάρον Κόεν, με εκστρατεία που καλεί τους κινηματογράφους να μην την προβάλουν.

Dove Cameron: Ποια είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Damiano David

Σήμερα

Από ένα σχεδόν αδιάφορο «γεια» στα VMAs, στον γάμο στην Ιταλία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.