E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: Μας είχαν γραμμένους 20 χρόνια

«Και έγινε αυτό που έγινε που συνεπάγεται πολιτικό κόστος και θα το κάνουν σε 20 ημέρες»

Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: Μας είχαν γραμμένους 20 χρόνια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 9/3/2023 | 21:43

Με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη όπου μετά από σύγκρουση τρένων οδηγήθηκαν στο θάνατο δεκάδες άνθρωποι ασχολήθηκε για άλλο ένα απόγευμα ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα».

Αρχικά, και αφού προβλήθηκε ένα βίντεο από πρωινή εκπομπή, ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα ανέφερε το βράδυ της Πέμπτης (09/03) «πάντα με προβληματίζουν και με μπερδεύουν αυτές οι άνετες παραδοχές κάποιων πραγμάτων από ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στην κυβέρνηση και κατά συνέπεια είναι οι άνθρωποι που πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν για να μη συμβαίνουν αυτά τα πράγματα που καταγγέλλουν. Αυτό το παράδοξο, αυτό το παράλογο, να ακούμε τους ανθρώπους που είναι μέλη της κυβέρνησης να βγαίνουν και να καταγγέλλουν τη σαπίλα του ελληνικού κράτους, πραγματικά δεν μπορεί να την κατανοήσει το μυαλό μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για αυτό δεν βρίσκεστε όλοι; Για να μην υπάρχουν αυτά τα ρουσφέτια; Αυτά τα κομματόσκυλα; Για να μη γίνει αυτός ο σταθμάρχης από αχθοφόρος σταθμάρχης; Αυτή την παραδοχή δεν την κατανοώ. Συνεπάγεται και άφεση αμαρτιών αυτή η παραδοχή;».

«Μας είχαν γραμμένους 20 χρόνια και έγινε αυτό που έγινε που συνεπάγεται πολιτικό κόστος και θα το κάνουν σε 20 ημέρες»

Στην συνέχεια, ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στο πολιτικό κόστος το οποίο συνεπάγεται του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη και σχολίασε: «Υπάρχει ένα αφήγημα που μας λένε εδώ και καιρό πώς δεν γίνονται όλα από τη μία μέρα στην άλλη. Όταν όμως πεθαίνουν οι άνθρωποι που πεθαίνουν και αυτό συνεπάγεται πολιτικό κόστος…Το κίνητρο για όλα αυτά είναι το πολιτικό κόστος. Δεν υπάρχει ουσιαστικό κίνητρο για την ασφάλειά μας. Εάν δεν ήταν έτσι αυτά που λέω αυτή τη στιγμή και με δεδομένο ότι μπορεί να γίνει σε 20 μέρες όπως λένε, θα μπορούσε να είχε γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Τα γεγονότα αποδεικνύουν, δεν είναι απόψεις, δεν είναι υποκειμενική άποψη του καθενός. Γεγονός. 20 χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα και θα γίνει σε 20 μέρες. Ποια είναι η μετάφραση αυτού του γεγονότος; Μας είχαν γραμμένους 20 χρόνια και έγινε αυτό που έγινε και έχει πολιτικό κόστος θα το κάνουν σε 20 ημέρες! Μία απάντηση επί της ουσίας δεν υπάρχει. Υπάρχει η γνωστή λάσπη, οι χαρακτηρισμοί. Αλλά μία απάντηση επί της ουσίας δεν υπάρχει. Δεν θα υπάρξει ποτέ!».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O γιος της Αννας Κυριακού αποκάλυψε την τελευταία της επιθυμία: «Ήθελε να ...»

Σήμερα

Η ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 96 ετών - «Γεννήθηκε και πέθανε εδώ, στο ίδιο σπίτι απέναντι από τον Παρθενώνα και αυτό τη γέμιζε ζωή» είπε ο γιος της

Δανάη Μπάρκα: «Πάντα φεύγω με δάκρυα από εκεί αλλά ...»

Σήμερα

Οι αναμνήσεις και η εξομολόγηση για το χωριό της

Καίτη Γαρμπή: «Η κατάσταση ξεφεύγει, μην ανεβάζετε τα παιδιά σας»

Σήμερα

«Έρχονται δύσκολες εποχές», επισημαίνει η τραγουδίστρια για την τεχνητή νοημοσύνη

Eurovision 2026: Τι θα γίνει τώρα με τη συμμετοχή του Ισραήλ

Σήμερα

Δε θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη ψηφοφορία για το Ισραήλ

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Θέλει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2026

Σήμερα

«Το κομμάτι μου για τη Eurovision θα σας εκπλήξει – Δεν το περιμένετε»

Ιουλία Καλλιμάνη: Η αντίδραση σε χυδαία μαντινάδα που άκουσε από θαμώνα

Σήμερα

Ένας άνδρας πήρε το μικρόφωνο και είπε μια σεξιστική μαντινάδα, που προκάλεσε τον θυμό της τραγουδίστριας

Ευλαμπία Ρέβη: Όσα είπε για την εγκυμοσύνη της και η απάντηση για την δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΪ

Σήμερα

«Τα δικαστήρια θα έχουν τον λόγο τώρα» ανέφερε ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός

Κατερίνα Καινούργιου: «Θα κάνω κάτι άλλο πριν τον θρησκευτικό» – Η αποκάλυψη για τον γάμο της

Σήμερα

Μια αποκάλυψη για τον γάμο της έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την επισημοποίηση της σχέσης της Αμαλίας Κωστοπούλου με τον σύντροφό της

Αννα Κυριακού: Έφυγε ήρεμη και ευτυχισμένη, είμαι πολύ συγκινημένος, λέει ο γιος της

Σήμερα

Η ηθοποιός πέθανε σήμερα το πρωί στα 96 της χρόνια

Ο Γούντι Αλεν συντετριμμένος από τον θάνατο της πρώην συντρόφου του, Νταϊάν Κίτον

Σήμερα

Ο σκηνοθέτης δεν γνώριζε τα προβλήματα υγείας της ηθοποιού και συγκλονίστηκε από την απώλειά της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.