E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αγριο ξέσπασμα Μικρούτσικου για Πορτοσάλτε

«Ήμουν εκεί όταν εκκολάφθηκε αυτό το αβγό - Να πάω να τον φτύσω;»

Αγριο ξέσπασμα Μικρούτσικου για Πορτοσάλτε
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 13/3/2023 | 16:34

Με ένα άγριο ξέσπασμα κατά του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε συνόδευσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος την επιστροφή του στο πλατό της τηλεόρασης, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιτέθηκε κατά του Πορτοσάλτε εξαιτίας των όσων είπε ο τελευταίος σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών, αφού υποστήριξε πως «τα δυστυχήματα είναι… θυσίες για να βελτιωθούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς και χωρίς να μασάει τα λόγια του, έδειξε περίτρανα την οργή του κατά του «ανεπίτρεπτου, ανυπόστατου και ανιστόρητου» όπως τον αποκάλεσε.

«Πρέπει να διαχωριστεί ο ερευνητής δημοσιογράφος από τα λαμόγια»

«Έχω μία πάγια αντίληψη για τους δημοσιογράφους και την ελευθεροτυπία, για την οποία πρέπει να δίνεται μάχη, γιατί τα πάγια συμφέροντα θέλουν να τους καθυποτάξουν. Για μένα το Watergate είναι αποτέλεσμα δύο δημοσιογράφων κόντρα στην CIA και τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Από την άλλη μεριά υπάρχουν τόσοι διαπλεκόμενοι σε αυτόν τον χώρο, τόσοι κερατάδες που είσαι αναγκασμένος να διαχωρίζεις τη θέση σου. Yπάρχουν τόσοι κερατάδες που πρέπει να διαχωριστεί ο ερευνητής δημοσιογράφος από τα λαμόγια. Δεν μπορούμε να το γενικεύουμε. Εγώ λέω και τα ονόματα και τα επίθετα», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικούτσικος μετά την επιστροφή του στο Super Κατερίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πορτοσάλτε κερατά δεν θα ξαναβάλω πάνω από το κεφάλι μου»

Στη συνέχεια όταν του ζητήθηκε να πει όνομα, δεν δίστασε να το αναφέρει και μάλιστα με βαρύτατους ισχυρισμούς: «Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΙ που τον είχαμε και από παλιά, ο Πορτοσάλτε. Τον είχαμε από παλιά και θυμάμαι έλεγα του Γιάννη Αλαφούζου “τι τον θες αυτόν;”. Κάναμε μαζί τον ΣΚΑΙ και τον έφερε. Μου έκανε εντύπωση από τότε το τζιτζιφιογκέ, το κομιλφό.portosalte

Δεν είχα τίποτα απολύτως με κανέναν. Τον έβλεπα και έλεγα “τι ναι τούτο ρε Γιάννη;” και καθοδόν άρχισε αυτό το πράγμα να γίνεται ένας μοχλός…Λες και τσεκάρουμε κάθε μέρα τις αντοχές μας ως λαός, λες και τσεκάρω εγώ το τι άλλο θα μου συμβεί. Πώς τον λένε γιατί αποφεύγω το όνομά του; Όχι άλλο Πορτοσάλτε στη ζωή μου, κατέκτησα τη ζωή μου, να ζω, να με γλιτώνει η ιατρική, να ζω και δεύτερη και τρίτη φορά αλλά Πορτοσάλτε κερατά δεν θα ξαναβάλω πάνω από το κεφάλι μου. Δεν είναι αυτός που είπε “επιτέλους θα φτιάξουμε δρόμους;” Και κάθομαι εδώ τώρα; Δεν πάω να τον φτύσω; Ήμουν εκεί όταν εκκολάφτηκε αυτό το αβγό στον ΣΚΑΙ».

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το « καuτο κορίτσι του Μουντιάλ» κάνει κουπί για τους Νορβηγούς, δείτε το βίντεο της Ιβάνα Κνολ

Tabloid Πριν 11 ώρες

«Κάνω προπόνηση για τον νορβηγικό πανηγυρισμό μου για το Σάββατο και το υπόλοιπο Παγκόσμιο Κύπελλο» εξηγεί η Ιβάνα Κνολ

Χαμός με το μοντέλο από τη Μόσχα που είναι «σωσίας» του Έρλινγκ Χάαλαντ

Tabloid Πριν 11 ώρες

Η 24χρονη Αναστασία Κοστρομίτινα συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές λόγω της ομοιότητάς της με τον Νορβηγό σταρ της Μάντσεστερ Σίτι – «Ελπίζω να πάει μέχρι τέλους στο Μουντιάλ»

Η Ταμίλα Κουλίεβα φωτογραφήθηκε με λευκό μπικίνι στη Σαντορίνη

Tabloid Πριν 11 ώρες

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο νησί

Αβα Γαλανοπούλου: Όλη η αλήθεια για την υγεία της και η φωτογραφία από το νοσοκομείο που προκάλεσε ανησυχία

Tabloid Πριν 11 ώρες

H Αβα Γαλανοπούλου βρέθηκε στο νοσοκομείο και ανησύχησε τους φίλους και θαυμαστές της.

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz; Χωρισμός‑βόμβα λίγο πριν κλείσουν τρία χρόνια γάμου

Tabloid Πριν 11 ώρες

Πηγές μιλούν για εντάσεις, ασφυκτικές επαγγελματικές υποχρεώσεις και μια σχέση που βρισκόταν σε κρίση από καιρό.

H φώκια που έμαθε να μιλά αγγλικά και γιατί οι επιστήμονες έμειναν άναυδοι

Tabloid Πριν 11 ώρες

Η απίστευτη ιστορία του Hoover, της φώκιας που μιμούνταν ανθρώπινη ομιλία με χαρακτηριστική προφορά του Μέιν, παραμένει ένα από τα πιο εντυπωσιακά φαινόμενα στην ιστορία της ζωολογίας.

Η Αντζελα Δημητρίου μοιράστηκε φωτογραφία με τη Μπόνι Τάιλερ από εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο

Tabloid Χτες

Μόλις κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας, η Δημητρίου ανέβασε ένα κοινό τους στιγμιότυπο στο Instagram

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ που δίχασε το κοινό

Tabloid Χτες

Η επιχειρηματίας και Influencer εμφανίστηκε αλλαγμένη στο πλαίσιο επαγγελματικής συνεργασίας

Αθηνά Οικονομάκου: Ποια διάσημη σταρ του Χόλιγουντ έβγαλε selfie μαζί της στο Παρίσι;

Tabloid Χτες

Η Ελληνίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας βρέθηκε στο Παρίσι για την επίδειξη μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη και έζησε μια αξέχαστη συνάντηση που της «έκοψε» την ανάσα.

Ποιος «καίει» την Οδύσσεια του Νόλαν στο X και γιατί ο Μασκ επιτίθεται σε ιστορικό;

Tabloid Χτες

Ο Έλον Μασκ χαρακτήρισε τον Αγγλο ιστορικό Τομ Χόλαντ «υποτακτικό» μετά την υπεράσπισή του στην πολυδισκυτημένη κινηματογραφική διασκευή του ομηρικού έπους.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος υποψήφιος με βραβείο Emmy για τα μαλλιά της Κιμ Καρντάσιαν στη σειρά «All’s Fair»

Tabloid Χτες

Bραβείο Emmy για το hair styling στη σειρά «All`s Fair» του Hulu, με την ανάρτησή του να αποσπά σχόλια από κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.