E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έγκυος η Μαρκέλλα Γιαννάτου! Θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς με το Λευτέρη Χαρίτο

Τα 14 χρόνια σχέσης και ο λόγος που δεν παντρεύονται

Έγκυος η Μαρκέλλα Γιαννάτου! Θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς με το Λευτέρη Χαρίτο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/3/2023 | 17:05

Την πιο όμορφη περίοδο της κοινής τους ζωής διανύουν η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος αφού, όπως αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός με μια φωτογραφία στα social media, σε λίγο καιρό πρόκειται να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η σχέση του σκηνοθέτη με την ηθοποιό μετρά περίπου 14 χρόνια, ωστόσο, κανείς από τους δυο δε θέλει να εκθέτει την προσωπική του ζωή, προτιμώντας να την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλιά

Χαρακτηριστικό είναι, πως για πολλά χρόνια κανείς από τους δυο δεν είχε μιλήσει δημόσια για τον δεσμό τους και όταν τελικά ο Λευτέρης Χαρίτος μίλησε σε συνέντευξή του για εκείνη, η Μαρκέλλα Γιαννάτου σοκαρίστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έπαθα σοκ όταν ο Λευτέρης μίλησε δημόσια για τη σχέση μας. Ήταν συγκινητικό, δεν θα πω κάτι αρνητικό για αυτό. Δε θα το έκανα εγώ, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων είτε τους θαυμάζω είτε όχι» είχε παραδεχτεί η ηθοποιός σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη, η Μαρκέλλα Γιαννάτου δεν είχε κρύψει και τη δυσαρέσκειά της για τα δημοσιεύματα στα οποία την αποκαλούσαν με τον τίτλο, “η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου”.

«Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα. Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφός μου πριν τον Λευτέρη. Ξαφνικά χάνω το ονοματεπώνυμό μου. Αυτό δεν είναι σημάδι πατριαρχίας; Γιατί κανείς δε ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ; Δε με πόνεσαν τα σχόλια. Δεν είπε κανείς που ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια. Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε» είχε πει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν η Μαρκέλλα Γιαννάτου είχε βρεθεί καλεσμένη στο “Πρωινό” και είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Λευτέρη Χαρίτο, είχε αποκαλύψει πως δεν πρόκειται να παντρευτούν μέχρι να επιτραπούν στη χώρα μας οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών.

«Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Λευτέρη. Είχα δηλώσει στα πλαίσια του συμβολικού, ότι δεν παντρευόμαστε μέχρι να επιτραπεί ο γάμος στα oμόφυλα ζευγάρια. Δε σημαίνει ότι επειδή δε θα παντρευτούμε εμείς, θα αλλάξει αυτό. Είναι συμβολικό, απλώς επειδή μας αρέσει να σκεφτόμαστε ρομαντικά, αν το έκαναν όλοι, ίσως άλλαζε. Αν γίνει αυτό, μπορεί να παντρευτούμε. Είναι κάτι που όντως γι’ αυτό δεν το κάνουμε. Το έχουμε συζητήσει με τον Λευτέρη. Είναι συνειδητή κίνηση» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Πλέον όμως, μετά από 14 χρόνια κοινής ζωής, ο έρωτάς τους θα επισφραγιστεί με τον πιο όμορφο τρόπο αφού σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί…

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O oνειρικός γάμος της Lilly Collins

Πριν 6 ώρες

Η Lilly φορούσε μια εκπληκτική δαντελένια δημιουργία της Ralph Lauren

Γιατί η Mariah Carey παραιτήθηκε από την πρώτη της δουλειά σε μία μέρα

Πριν 6 ώρες

Η καριέρα της στις... κανονικές δουλειές δεν διήρκεσε πολύ

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Αισθάνομαι τυχερή»

Χτες

Για τον επικείμενο γάμο της το 2027 με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μίλησε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της στο United Cup

Η Μισέλ Φάιφερ πόζαρε χωρίς μακιγιάζ στα social media

Χτες

Δείτε το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η 67χρονη ηθοποιός

Will Smith: Μουσικός τον κατηγορεί για σeξουαλική παρενόχληση – Τι αναφέρεται στη δικογραφία

Χτες

O δικηγόρος του Will Smith αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες

Εριέττα Κούρκουλου: «Όλοι έχουν άποψη για το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας»

Χτες

Η συγκινητική ανάρτηση για οικογένεια, αποδοχή και αγάπη!

Χάρης Βαρθακούρης: Τραγούδησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση μαζί με την 13χρονη κόρη του, Λιόνα

Χτες

«Είδες τι έκανε το DNA έβγαλε και άλλη», είπε ο Γιάννης Πάριος

Από πρώην ζευγάρι… σε σωτήρες ο ένας της καριέρας του άλλου – Κανείς δεν το περίμενε

Χτες

Μια σχέση που τελείωσε, αλλά άνοιξε δρόμους στο Hollywood

Τι είναι το «food noise» και γιατί η Oprah Winfrey λέει ότι της άλλαξε τη ζωή

Χτες

Η έννοια που εξηγεί γιατί το φαγητό δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό μας

Σάκης Τανιμανίδης: Πήρε ‑κατά λάθος‑ από την κόρη του την καλύτερη ευχή για το 2026

Προχτές

Η ανάρτησή του από τον εξωτικό προορισμό που απολαμβάνουν τις διακοπές τους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.