Θεσσαλονίκη: «Δεν ήθελα να βλάψω τα παιδιά μου», ισχυρίζεται ο 62χρονος
Να εκφοβίσει την πρώην σύζυγό του ήθελε ο 62χρονος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 23/3/2023 | 17:40
Ο 62χρονος πρώην αξιωματικός της Αεροπορίας, που κλειδώθηκε με τα 2,5 ετών δίδυμα παιδιά του στο αυτοκίνητό του στο Μελισσοχώρι, ανοίγοντας μία φιάλη υγραερίου με σκοπό να αυτοκτονήσει και να σκοτώσει κι εκείνα, παρουσιάστηκε σήμερα, ενώπιον της 5ης ανακρίτριας Θεσσαλονίκης.
«Δεν θα έκανα ποτέ κακό στα παιδιά μου. Το μόνο που ήθελα ήταν να εκφοβίσω και να κάνω τη γυναίκα μου να αλλάξει γνώμη, μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στα θέματα της επιμέλειας των παιδιών και της επικοινωνίας που θα είχα μαζί τους», ανέφερε ο 62χρονος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο 62χρονος πέρασε την είσοδο των δικαστηρίων στις 11 και μισή, με κατεβασμένο το κεφάλι, αμίλητος, φορώντας κουκούλα και μάσκα που έκρυβαν το πρόσωπό του.
«Το ότι δεν ήθελα να βλάψω τα παιδιά μου αποδεικνύεται από το ότι επέλεξα να πάω έξω από το σπίτι της ώστε να μπορεί να το δει αλλά και το γεγονός ότι είχα φροντίσει να μπαίνει καθαρός αέρας στο αυτοκίνητο από ένα παράθυρο που είχα αφήσει λίγο ανοιχτό», συμπλήρωσε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη
Χτες
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.
Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί
Χτες
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης
Χτες
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.
Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα
Χτες
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί
Χτες
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση
Επιστροφή στη Γη για τους αστροναύτες του Artemis II ‑ Εντυπωσιακή προσθαλάσσωση
Χτες
«Τώρα... ο Αρης»
Στα Ιεροσόλυμα η ελληνική αποστολή για την παραλαβή του Αγίου Φωτός
Χτες












