E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Λακωνία: «Πήγαινε με πολλούς» ‑ Αδιανόητη δήλωση από τη μητέρα της 13χρονης που έπεσε θύμα βιασμού

«Είχε μπλέξει με πολλούς, λέει ψέματα»

Λακωνία: «Πήγαινε με πολλούς» ‑ Αδιανόητη δήλωση από τη μητέρα της 13χρονης που έπεσε θύμα βιασμού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/3/2023 | 17:48

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Λακωνίας, μετά την αποκάλυψη ότι ένα κορίτσι μόλις 13 ετών κακοποιήθηκε και γέννησε το παιδί του βιαστή της. Την ίδια ώρα, εγείρονται ερωτήματα πώς το παιδί έφτασε σε αυτή την κατάσταση, χωρίς να το καταλάβει η οικογένειά του και να το προστατέψει.

Η μητέρα της 13χρονης προχώρησε σε αδιανόητες δηλώσεις καθώς τόνισε ότι δεν ήξερε για την εγκυμοσύνη και ότι η ανήλικη «πήγαινε με πολλά άτομα». «Δεν ξέρω τίνος είναι το παιδί, πήγαινε με πολλά άτομα» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχω έξι παιδιά. Η κόρη μου δεν ξέρω από ποιον έμεινε έγκυος. Έχει μπλέξει με πολλά άτομα και δεν ξέρουμε ποιου είναι το παιδί. Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Είμαι μια μάνα βασανισμένη και ζητάω βοήθεια. Δεν το γνώριζα ότι είναι έγκυος, με την αδερφή της μιλούσε. Δεν μου έλεγε τα μυστικά της», πρόσθεσε. Μάλιστα, υποστήριξε ότι είναι ψέματα ότι η κόρη της έπεσε θύμα σeξουαλικής κακοποίησης από συγγενικό πρόσωπο.

Αναφερόμενη στον σύζυγό της που βρίσκεται στη φυλακή και στο εάν ήταν βίαιος απέναντί τους, η μητέρα της 13χρονης είπε ότι ήταν ένας καλός πατέρας που τους αγαπούσε και τους τιμούσε».

Το χρονικό

Η υπόθεση φρίκης άρχισε να αποκαλύπτεται όταν η ανήλικη κίνησε τις υποψίες στο σχολικό της περιβάλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δάσκαλοι κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει με τη 13χρονη και σε συννενόηση με τον διευθυντή του σχολείου, το 13χρονο κορίτσι υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις στο πλαίσιο δήθεν προληπτικού ιατρικού ελέγχου για όλα τα παιδιά στο σχολείο όπου διαπιστώθηκε η προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση, με τη 13χρονη να απομακρύνεται από το οικογενειακό της περιβάλλον και να μεταφέρεται σε μαιευτήριο στην Αθήνα καθώς η κατάστασή της λόγω της ηλικίας της ήταν κρίσιμη.

Μετά τον τοκετό του 13χρονου κοριτσιού, ξεκίνησε από τις αρμόδιες Αρχές η διαδικασία αναδοχής-υιοθεσίας του βρέφους ενώ αναμένεται το επίσημο πόρισμα σχετικά με την πατρότητα του βρέφους.

Η ανήλικη ανήκει σε οικογένεια Ελλήνων, η οποία απαρριθμεί έξι παιδιά όπου σύμφωνα με μαρτυρίες ζούσαν παραμελημένα ενώ κάτοικοι της περιοχής βοηθούσαν την οικογένεια με είδη πρώτης ανάγκης και ρούχα. Ο πατέρας της οικογένειας είναι στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 13χρονη φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από συγγενικό της πρόσωπο με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος. Μάλιστα, το κορίτσι φέρεται να κακοποιήθηκε και μετά τον τοκετό από έτερο συγγενικό της πρόσωπο το οποίο την φιλοξενούσε στην Αθήνα.

Ωστόσο στην πρώτη της κατάθεση, η 13χρονη υπέδειξε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι φέρεται να τη βίαζαν, χωρίς να αναφερθεί στους βιασμούς από τα δύο συγγενικά της πρόσωπα. Και οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν. Παραδέχθηκαν τη συνεύρεση με την 13χρονη, αρνούμενοι ωστόσο την κατηγορία του βιασμού, σημειώνοντας ότι ό,τι έγινε ήταν με τη θέλησή της.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χανταϊός στην Ισπανία: Δεύτερος θετικός επιβάτης του MV Hondius εντοπίστηκε

Χτες

Το νέο κρούσμα είναι ο δεύτερος θετικός στον χανταϊό ανάμεσα στους 14 Ισπανούς που κατέβηκαν από το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο

Coming out ακροδεξιού βουλευτή: Γκέι και σε σχέση με μουσουλμάνο μετανάστη

Χτες

Ξέσπασε σε λυγμούς, μιλώντας στο βήμα της Βουλής

Πάρος: Ταλαιπωρία για 30 επιβάτες – Ο καταπέλτης του SUPERRUNNER JET χτύπησε στη δέστρα της προβλήτας

Χτες

Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Ραφήνα με τελικό προορισμό τη Νάξο – Απαγορεύτηκε ο απόπλους

Σταύρος Φλώρος: Η πορεία της υγείας του και τι είπε ο πατέρας του

Χτες

Ο πρώην παίκτης του Survivor ενημέρωσε τους followers του για τα επόμενα βήματα της ανάρρωσής του

Σουηδία: Κάθειρξη 10 ετών ζητά η εισαγγελία για άνδρα που εκμεταλλευόταν τη σύζυγό του σε κύκλωμα σεξουαλικής κακοποίησης

Χτες

Ο 62χρονος κατηγορείται ότι υποχρέωνε τη γυναίκα του να συνευρίσκεται με περίπου 120 άνδρες έναντι χρημάτων

Οπλισμένα τουρκικά F‑16 και ελληνικά μαχητικά σε εμπλοκή στο Αιγαίο – 10 παραβιάσεις εναέριου χώρου

Χτες

Τέσσερα τουρκικά αεροσκάφη παραβίασαν 10 φορές τον ελληνικό εναέριο χώρο

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Νεκροί ένας 18χρονος και ένας 16χρονος

Χτες

Το δίκυκλο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους

Επίδομα 1.000 ευρώ: Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια ένταξης

Χτες

Μόνιμο και διευρυμένο πλέον το επίδομα

Οι πλούσιοι Κινέζοι χάνουν 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια σε μια μέρα

Χτες

Η Κίνα επιβάλλει πολύ αυστηρούς περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων

Η Ρωσία προειδοποιεί τους ξένους πολίτες στο Κίεβο: Εγκαταλείψτε αμέσως την ουκρανική πρωτεύουσα

Χτες

Νωρίτερα, μια ρωσική επίθεση στην επαρχία του Χαρκόβου άφησε τουλάχιστον δύο νεκρούς και 19 τραυματίες, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που επιτέθηκαν και παρέσυραν με το ΙΧ τους τρανς γυναίκα στην Καλλιθέα

Χτες

Προέβησαν σε υβριστικές επιθέσεις σε βάρος της, ενώ παράλληλα της έριξαν αυγά και αντικείμενα - Την επόμενη ημέρα επέστρεψαν και την παρέσυραν με το όχημά τους

Εξέταση DNA, εντάλματα σύλληψης και νέα δεδομένα στην υπόθεση του 3χρονου στο ΠΑΓΝΗ

Χτες

Δεν χτύπησε σε παιδική χαρά, αλλά ήταν βαριά κακοποιημένο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.