E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Λακωνία: «Πήγαινε με πολλούς» ‑ Αδιανόητη δήλωση από τη μητέρα της 13χρονης που έπεσε θύμα βιασμού

«Είχε μπλέξει με πολλούς, λέει ψέματα»

Λακωνία: «Πήγαινε με πολλούς» ‑ Αδιανόητη δήλωση από τη μητέρα της 13χρονης που έπεσε θύμα βιασμού

Δημοσίευση 24/3/2023 | 17:48

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Λακωνίας, μετά την αποκάλυψη ότι ένα κορίτσι μόλις 13 ετών κακοποιήθηκε και γέννησε το παιδί του βιαστή της. Την ίδια ώρα, εγείρονται ερωτήματα πώς το παιδί έφτασε σε αυτή την κατάσταση, χωρίς να το καταλάβει η οικογένειά του και να το προστατέψει.

Η μητέρα της 13χρονης προχώρησε σε αδιανόητες δηλώσεις καθώς τόνισε ότι δεν ήξερε για την εγκυμοσύνη και ότι η ανήλικη «πήγαινε με πολλά άτομα». «Δεν ξέρω τίνος είναι το παιδί, πήγαινε με πολλά άτομα» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star.

«Έχω έξι παιδιά. Η κόρη μου δεν ξέρω από ποιον έμεινε έγκυος. Έχει μπλέξει με πολλά άτομα και δεν ξέρουμε ποιου είναι το παιδί. Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Είμαι μια μάνα βασανισμένη και ζητάω βοήθεια. Δεν το γνώριζα ότι είναι έγκυος, με την αδερφή της μιλούσε. Δεν μου έλεγε τα μυστικά της», πρόσθεσε. Μάλιστα, υποστήριξε ότι είναι ψέματα ότι η κόρη της έπεσε θύμα σeξουαλικής κακοποίησης από συγγενικό πρόσωπο.

Αναφερόμενη στον σύζυγό της που βρίσκεται στη φυλακή και στο εάν ήταν βίαιος απέναντί τους, η μητέρα της 13χρονης είπε ότι ήταν ένας καλός πατέρας που τους αγαπούσε και τους τιμούσε».

Το χρονικό

Η υπόθεση φρίκης άρχισε να αποκαλύπτεται όταν η ανήλικη κίνησε τις υποψίες στο σχολικό της περιβάλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δάσκαλοι κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει με τη 13χρονη και σε συννενόηση με τον διευθυντή του σχολείου, το 13χρονο κορίτσι υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις στο πλαίσιο δήθεν προληπτικού ιατρικού ελέγχου για όλα τα παιδιά στο σχολείο όπου διαπιστώθηκε η προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση, με τη 13χρονη να απομακρύνεται από το οικογενειακό της περιβάλλον και να μεταφέρεται σε μαιευτήριο στην Αθήνα καθώς η κατάστασή της λόγω της ηλικίας της ήταν κρίσιμη.

Μετά τον τοκετό του 13χρονου κοριτσιού, ξεκίνησε από τις αρμόδιες Αρχές η διαδικασία αναδοχής-υιοθεσίας του βρέφους ενώ αναμένεται το επίσημο πόρισμα σχετικά με την πατρότητα του βρέφους.

Η ανήλικη ανήκει σε οικογένεια Ελλήνων, η οποία απαρριθμεί έξι παιδιά όπου σύμφωνα με μαρτυρίες ζούσαν παραμελημένα ενώ κάτοικοι της περιοχής βοηθούσαν την οικογένεια με είδη πρώτης ανάγκης και ρούχα. Ο πατέρας της οικογένειας είναι στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών.

Η 13χρονη φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από συγγενικό της πρόσωπο με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος. Μάλιστα, το κορίτσι φέρεται να κακοποιήθηκε και μετά τον τοκετό από έτερο συγγενικό της πρόσωπο το οποίο την φιλοξενούσε στην Αθήνα.

Ωστόσο στην πρώτη της κατάθεση, η 13χρονη υπέδειξε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι φέρεται να τη βίαζαν, χωρίς να αναφερθεί στους βιασμούς από τα δύο συγγενικά της πρόσωπα. Και οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν. Παραδέχθηκαν τη συνεύρεση με την 13χρονη, αρνούμενοι ωστόσο την κατηγορία του βιασμού, σημειώνοντας ότι ό,τι έγινε ήταν με τη θέλησή της.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δωρεά οργάνων ενός 75χρονου από τη Θεσσαλονίκη χάρισε ζωή σε δυο 67χρονους στην Αθήνα

Σήμερα

«Αυτή η πράξη απαιτεί μεγαλοψυχία και ευαισθησία που τιμά τη μνήμη του εκλιπόντος»

Κρήτη: Αγόρι έπεσε από μπαλκόνι

Σήμερα

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Νεκρός εντοπίστηκε ο Αμερικανός χειριστής γιοτ στα ανοιχτά της Λήμνου

Σήμερα

Ο Αμερικανός χειριστής είχε εκπέμψει SOS το πρωί της Τρίτης έξω από τον Αη Στράτη

Ντιμπέιτ: Η επίσημη ανακοίνωση της διακομματικής για όλες τις λεπτομέρειες

Σήμερα

Τέθηκε και θέμα για ντιμπέιτ Μητσοτάκη - Τσίπρα

Γαύδος: Κατασκηνωτής καταγγέλλει ότι τον ξυλοκόπησαν δύο αιρετοί ‑ Τι απαντάει η δήμαρχος

Σήμερα

Το συμβάν καταγγέλλεται πως έγινε μετά το τέλος της αθλητικής διοργάνωσης «Τρέξε και φτάσε στην άκρη της Ευρώπης»

Σύλληψη μαφιόζου «τραπεζίτη» στη Γλυφάδα

Σήμερα

Ξεπλενε και διακινούσε εκατομμύρια ευρώ από εμπόριο ναρκωτικών

Μυστική η τοποθεσία του πριβέ πάρτι στη Μύκονο – «Αφθονο αλκοόλ και εμφανίσιμες γυναίκες»

Σήμερα

Πόσο κόστιζε η είσοδος στο ξέφρενο πάρτι που στήθηκε το Σάββατο σε βίλα της Μυκόνου

Προειδοποίηση ογκολόγων: Ένα «τσουνάμι» καρκίνων έρχεται για την τρίτη ηλικία

Σήμερα

Oγκολόγοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα συστήματα υγείας και την δυνατότητά τους να ανταποκριθούν σε ένα «τσουνάμι» καρκίνων στους ηλικιωμένους.

Δίκη Αλκη Καμπανού: «Ενοχοι όλοι» προτείνει η εισαγγελέας

Σήμερα

«Η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη μέχρι το τέλος»

Ναύπλιο: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ιερέας που έστειλε το χυδαiο βίντεο στον 12χρονο

Σήμερα

Οι Αρχές θα ερευνήσουν τώρα και το εάν ο ιερέας έχει στείλει παρόμοια χυδαία βίντεο και σε άλλους ανήλικους

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.