E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γνωστή πρωταγωνίστρια ερωtικών ταινιών αποκάλυψε ότι κόντεψε να πεθάνει κατά την διάρκεια μιας έντονης σκηνής

Η Angela White «έσπασε» τη σιωπή της

Γνωστή πρωταγωνίστρια ερωtικών ταινιών αποκάλυψε ότι κόντεψε να πεθάνει κατά την διάρκεια μιας έντονης σκηνής

Δημοσίευση 29/3/2023 | 15:29

Η Angela White «έσπασε» τη σιωπή της σχετικά με τις φήμες ήθελαν να έχει κινδυνεύσει κατά την διάρκεια μιας έντονης ερωtικής σκηνής.

Κοντά στον θάνατο έφτασε το 2013 η Angela White, γνωστή πρωταγωνίστρια ερωtικών ταινιών, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν όλα αυτά τα χρόνια. Η Αυστραλιανή πρωταγωνίστρια κινδύνευσε κατά την διάρκεια μιας απαιτητικής ερωtικής σκηνής.

Ο συμπρωταγωνιστής της Keiran Lee ισχυρίστηκε ότι η 37χρονη Angela μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά την έκρηξη της σκωληκοειδούς απόφυσης κατά τη διάρκεια της σκηνής και πρόσφατα το επανέλαβε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο podcast Pillow Talk τον Φεβρουάριο.

Ο Keiran είπε για τον περιβόητο τραυματισμό της: «Την έστειλα στο νοσοκομείο και αυτό δεν έγινε επίτηδες. «Γυρίζαμε μια σκηνή για πάνω από μια ώρα. Όταν την οιλοκληρώσαμε της είπα ''τα λέμε γλυκιά μου, να έχεις μια υπέροχη μέρα''».

Ωστόσο, στη συνέχεια και αφού είχαν ολοκληρώσει την πρώτη τους σκηνή, η White παραπονέθηκε για έντονους πόνους στην κοιλιά. «Έμαθα ότι δύο μέρες αργότερα είχε επιστρέψει στο σπίτι της στην Αυστραλία. Είπε ότι πονούσε το στομάχι της και έπρεπε να πάει να δει έναν γιατρό. Προφανώς η σκωληκοειδής απόφυση έπαθε ζημιά στη σκηνή, κάτι που θα μπορούσε να την είχε σκοτώσει», είπε στο podcast.

Ωστόσο, μιλώντας στο podcast του Only Stans με τον παρουσιαστή Glenny Balls αυτή την εβδομάδα, η Angela αποκάλυψε τι την έστειλε στο νοσοκομείο. «Η σκωληκοειδίτιδα μου στην πραγματικότητα δεν έσκασε, αλλά είναι αλήθεια ότι είχα από πριν πρόβλημα και έπρεπε να κάνω επείγουσα χειρουργική επέμβαση για να μου την αφαιρέσουν».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν η σκωληκοειδίτιδα υπέστη ζημιά από το μέγεθος του μορίου του συμπρωταγωνιστή της, η White ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχουν ιατρικά στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι το μόριό του τραυμάτισε τα όργανά μου. Πιθανόν να ήταν σύμπτωση».

Η White έγραψε στο Twitter ότι οι χειρουργοί της αφαίρεσαν την σκωληκοειδή απόφυση μέσω του αφαλού της το 2016, αλλά έκτοτε δεν είχε αναφερθεί ποτέ στην αιτία που οδήγησε σε αυτό περιστατικό.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάλι viral o Donald Trump: Τον πήρε ο… ύπνος στο δικαστήριο

Σήμερα

Φαίνεται κουράστηκε πολύ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Η καλλονή διάσημη που έβγαινε ο Tom Cruise το 2005 και δεν την ξεπέρασε ποτέ

Σήμερα

Πρόσφατα είπε πώς θα ήθελε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Παντελής Καναράκης: «Η Βίκυ Σταυροπούλου με έπεισε να κάνω γυμνισμό, μου είπε βγάλ’ το»

Χτες

`Της λέω εσύ δεν το βγάζεις; Και μου είπε όχι δεν μπορώ. Και της λέω, μα, ξεβρακώθηκα εγώ`, ανέφερε ο Παντελής Καναράκης

Αννα Κουτσαφτίκη: Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από τη «Μουρμούρα» μετά από 7 χρόνια

Χτες

Η «Ξένια» επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από τη σειρά

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.