E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Λιάνης για την αγωγή του Παπαμιχαήλ: Θα δικαστώ τώρα για τη φράση «παρ` το»;

Η τοποθέτηση του δημοσιογράφου για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα όσα είπε για την γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Λιάνης για την αγωγή του Παπαμιχαήλ: Θα δικαστώ τώρα για τη φράση «παρ` το»;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 3/4/2023 | 14:51

Για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για την Αλικη Βουγιουκλάκη, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Γιώργος Λιάνης τη Δευτέρα, μετά και την αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού, Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Τον κ. Λιάνη περίμεναν δημοσιογράφοι, την ώρα που προσερχόταν στον ραδιοφωνικό σταθμό, ώστε να αποσπάσουν κάποια δήλωση του για την υπόθεση. Στο σύντομο σχόλιό του, εκείνος δεν έκρυψε την ενόχλησή του, αναφέροντας: «Έχω γράψει μία ανακοίνωση που θα βγει σε λίγο. Έχει βγει στον αέρα ήδη και θα πω κάποια λόγια στο ραδιόφωνο. Τίποτε άλλο, τίποτε άλλο… Σας παρακαλώ, είμαι συνάδελφος, δεν μπορείτε να φέρεστε έτσι».

Λίγο αργότερα, στον «αέρα» του ραδιοφωνικού σταθμού (Real FM) είπε: «Είμαι 55 χρόνια δημοσιογράφος και μου συνέβη ένα γεγονός και πρέπει να δώσω μια απάντηση γιατί όπως έλεγε και ο Ανδρέας Παπανδρέου, το να σιωπείς ισοδυναμεί με το ψεύδεσθαι. Παρά την εισβολή που δέχτηκα πριν και ακόμα με περιμένουν απ’ έξω. Σαν να μην έχουμε την ελευθερία οι δημοσιογράφοι να αναπολήσουμε, πρέπει να ποινικοποιήσουμε και τις αναμνήσεις μας. Ποιον προσβάλλει αυτό το κομμάτι; Τι είναι αυτό τώρα δηλαδή; Δεν το καταλαβαίνω! Γιατί αυτό το θέμα που διαβάστηκε από τότε που πουλούσε 80.000 φύλλα, γιατί αυτό το θέμα που διαβάστηκε στο βιβλίο μου που πουλούσε 10.000 αντίτυπα, γιατί δεν αντέδρασε κανείς και τώρα ξαφνικά γίνεται πρώτο θέμα στην Ελλάδα; Θα δικαστώ τώρα για τη φράση “παρ' το”; Και δεν θέλω να βγω στην τηλεόραση γιατί ο Σεφέρης λέει ότι η τηλεόραση είναι φονικό όπλο. Ευχαριστώ και τον συνήγορο του κυρίου Γιάννη Παπαμιχαήλ που είπε ότι έχω προσφέρει πολλά στον πολιτισμό. Θα δοθεί η απάντηση και εκεί που πρέπει αν επιμείνουν σε αυτό το πράγμα. Εγώ κατηγορήθηκα τη δεκαετία του ’70 και του ’80 ως ο ψαλμωδός της Αλίκης και τώρα θα κατηγορηθώ για το ακριβώς αντίθετο; Η λατρεία μου και ο σεβασμός μου για την Αλίκη δεν υπολείπεται από τη δική σας λατρεία και τον δικό σας σεβασμό. Δεν περίμενα ποτέ αυτό που συνέβη σήμερα. Στον επαγγελματικό μου χώρο που προσέρχομαι στα 80 μου χρόνια και μάλιστα, προσήλθα με μια πατερίτσα γιατί μόλις έκανα εγχείριση στο γόνατό μου, να βλέπω ξαφνικά από ένα υπόγειο να πετάγονται δυο τρία νέα παιδιά με δυο κάμερες. Έκαναν αυτό που κάνουν συνήθως. Με ακολούθησαν μέχρι το ασανσέρ».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νεφέλη Λιβιεράτου: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της – Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας

Πριν 8 ώρες

Έναν μεγάλο έρωτα ζει η 25χρονη Νεφέλη Λιβιεράτου

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Πριν 8 ώρες

Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Χτες

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Χτες

O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Χτες

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Χτες

«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Χτες

Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ για «Σέρρες»: «Με σταματούσαν και μου έλεγαν `σας ευχαριστούμε`»

Χτες

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τις Σέρρες, τον σταματούσαν στον δρόμο άνθρωποι με βουρκωμένα μάτια και του έλεγαν «ευχαριστώ»

Απόστολος Γκλέτσος για Μπραντ Πιτ: Ήρθαμε στην Ύδρα μήπως τον βλέπαμε αλλά δεν τα καταφέραμε

Χτες

«Είναι μεγάλη διαφήμιση για τα νησιά μας, φοβερή και μπράβο που το καταφέραμε» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 2
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.