E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μαντλίν ΜακΚαν ‑ αποτελέσματα DNA: Η Τζούλια Γουέντελ δεν είναι το αγνοούμενο κορίτσι

«Είναι 100% Πολωνή», έδειξαν τα αποτελέσματα

Μαντλίν ΜακΚαν ‑ αποτελέσματα DNA: Η Τζούλια Γουέντελ δεν είναι το αγνοούμενο κορίτσι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 4/4/2023 | 13:08

Η 21χρονη Τζούλια Γουέντελ, προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση όταν ισχυρίστηκε ότι ήταν η Μαντλίν - παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι οι γονείς της χαρακτήρισαν τους ισχυρισμούς της «αβάσιμους και ψεύτικους».

Η Γουέντελ εμφανίστηκε ακόμη και στην αμερικανική εκπομπή Dr Phil, όπου είπε ότι άρχισε να υποψιάζεται ότι ήταν η Μαντλίν τον περασμένο Ιούνιο, χωρίς ωστόσο να προσκομίσει καμία απόδειξη για να στηρίξει τους ισχυρισμούς της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγες μόλις ημέρες μετά τη συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας η Γουέντελ επέμενε ότι ήταν η Μαντλίν, η 21χρονη έλαβε τα αποτελέσματα του τεστ DNA που απέδειξαν ότι τελικά δεν είναι το αγνοούμενο κορίτσι.

Η Μαντλίν, τότε 3 ετών εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην Πορτογαλία το 2007. Τα αποτελέσματα του DNA έχουν πλέον επιβεβαιώσει ότι η Γουέντελ δεν είναι η Μαντλίν
Αντίθετα, τα αποτελέσματα του DNA έδειξαν ότι είναι πράγματι από την Πολωνία - όπως επέμεναν οι γονείς της - με λιθουανική και ρουμανική καταγωγή.

Είναι Πολωνή 100%
«Είναι 100 % από την Πολωνία», δήλωσε η ιδιωτική ερευνήτρια και μέντιουμ Δρ. Γιόνχανσον που βοηθούσε τη Γουέντελ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχει ένα μικρό ποσοστό λιθουανικής και ρωσικής καταγωγής, αλλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων δείχνουν ότι είναι Πολωνή», πρόσθεσε η Δρ Γιόχανσον, η οποία έχει μεταφέρει τη Γουέντελ από την Πολωνία στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή της.

Η Γουέντελ δεν είχε προσκομίσει κανένα στοιχείο για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της, με τους γονείς της να λένε ότι έχει κατασκευάσει τους ισχυρισμούς και ότι «είναι προφανές ότι δεν είναι» η Μαντλίν.

Η Μαντλίν, τότε 3 ετών, εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην Praia da Luz της Πορτογαλίας το 2007. Τώρα το κορίτσι θα ήταν 19 ετών, δηλαδή δύο χρόνια νεότερη από την Γουέντελ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Γουέντελ ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν μπορεί να θυμηθεί μεγάλα τμήματα της παιδικής της ηλικίας και δεν είναι σίγουρη για την ηλικία της, καθώς δεν έχει δει το πιστοποιητικό γέννησής της - ισχυρισμός που αντικρούεται έντονα από τους γονείς της.

«Δεν θυμάμαι το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής μου ηλικίας, αλλά η πρώτη μου ανάμνηση είναι πολύ έντονη και αφορά διακοπές σε ένα ζεστό μέρος όπου υπάρχει μια παραλία και λευκά ή πολύ ανοιχτόχρωμα κτίρια με διαμερίσματα», είπε. «Δεν βλέπω την οικογένειά μου σε αυτή τη μνήμη».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στον Dr Phil, η Γουέντελ, χωρίς να προσκομίσει κανένα στοιχείο, είπε: «Πιστεύω ότι είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Dr Phil έδειξε στη Γουέντελ φωτογραφίες της ίδιας και της Μαντλίν δίπλα-δίπλα, τις οποίες η Πολωνή είχε χρησιμοποιήσει για να προωθήσει τη θεωρία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ισχυρίστηκε ακόμα ότι η μητέρα της άλλαζε πάντα θέμα όταν αναφερόταν στη γέννησή της και «δεν ήθελε να της δείξει καμία απόδειξη».

«Όταν της ζήτησα DNA πριν από όλη αυτή την κατάσταση, όταν της ζήτησα κάποιες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της, κάποιες παιδικές φωτογραφίες... αρνήθηκε».

Ήθελε να είναι δημοφιλής
Ενώ η Γουέντελ έλεγε ότι ήταν η Μαντλίν και ότι ποτέ δεν της είχαν δείξει φωτογραφίες της από τα πρώτα χρόνια της ζωής της ή πιστοποιητικό γέννησης, οι γονείς της αντέκρουσαν τους ισχυρισμούς - και προσκόμισαν τα στοιχεία.

Οι γονείς της ανέφεραν σε δήλωσή τους: «Για εμάς ως οικογένεια είναι προφανές ότι η Τζούλια είναι η κόρη μας, η εγγονή μας, η αδελφή μας, η ανιψιά μας, η ξαδέλφη μας και η θετή ανιψιά μας. Έχουμε αναμνήσεις, έχουμε φωτογραφίες. Η Τζούλια έχει επίσης αυτές τις φωτογραφίες, επειδή τις πήρε από το σπίτι της οικογένειας μαζί με το πιστοποιητικό γέννησης, καθώς και πολλά εξιτήρια νοσοκομείων. Προσπαθούσαμε πάντα να κατανοήσουμε όλες τις καταστάσεις που συνέβαιναν με την Τζούλια. Απειλές, ψέματα... τα έχουμε δει όλα και προσπαθήσαμε να τα αποτρέψουμε, να τα εξηγήσουμε, της ζητήσαμε να σταματήσει. Προσπαθούσαμε πάντα να τη βοηθήσουμε να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η Τζούλια έχει ενηλικιωθεί εδώ και αρκετά χρόνια. Μετακόμισε από το σπίτι. Αρνείται τη θεραπεία, δεν παίρνει τακτικά φάρμακα. Επίσης, δεν αξιοποίησε τη δυνατότητα θεραπείας σε ένα πολύ καλό κέντρο στην Πολωνία, το οποίο τη δέχτηκε».

Εξήγησαν ότι είχαν προσφερθεί να παρέχουν στη Γουέντελ γιατρούς, φάρμακα και υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια, προσθέτοντας: «Η Τζούλια ήθελε κάποτε να γίνει τραγουδίστρια, μοντέλο. Πάντα ήθελε να είναι δημοφιλής. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι 1 εκατομμύριο ακολούθους. Το διαδίκτυο δεν θα ξεχάσει και είναι προφανές ότι η Τζούλια δεν είναι η Μαντλίν. Είμαστε συντετριμμένοι με την παρούσα κατάσταση».



[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αλβανία ‑ Αισθητός στην Ελλάδα

Χτες

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κεντρική Αλβανία, 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ελμπασάν

Ιταλία: Έκρηξη σε τριώροφο κτίριο στη Βερόνα ‑ Έρευνα για επιζώντες

Χτες

Στο κτίριο κατοικούν τέσσερα άτομα, τα οποία δεν είναι γνωστό αν βρίσκονταν στο κτίριο την ώρα της έκρηξης

Ιατρικό «θαύμα» στη Βρετανία: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό με μεταμόσχευση μήτρας από νεκρή δότρια

Χτες

Μόνο δύο προηγούμενες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη

Αλιμος: Αφησε το αμάξι του για να πάει στη λαϊκή και έπιασε φωτιά ‑ Δείτε βίντεο

Χτες

Ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στον Αλιμο τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες ενώ ο ιδιοκτήτης του βρισκόταν στη λαϊκή αγορά

ΗΠΑ: Ένα εκατ. δολάρια αμοιβή για τον εντοπισμό της μητέρας της προσφέρει η Σαβάνα Γκάθρι

Χτες

Η μητέρα της, Νάνσι Γκάθρι, εξαφανίστηκε από το σπίτι της το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου, με τις αρχές να πιστεύουν ότι απήχθη

Πάτρα: Στη ΜΕΘ βρέφος 5 μηνών με μηνιγγίτιδα – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Χτες

Το βρέφος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από τη Ζάκυνθο

Μητέρα που είχε εξαφανιστεί πριν 24 χρόνια ζει νέα ζωή και εξηγεί γιατί έφυγε

Χτες

Η Αστυνομία της κομητείας Ρόκινγκχαμ ανακοίνωσε περαιτέρω πληροφορίες για την εξαφάνιση της Μισέλ, αναφέροντας ότι η σήμερα 62 ετών γυναίκα αποφάσισε να φύγει από την οικογένειά της

Αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του στο Ντουμπάι ο Τσιτσιπάς, ηττήθηκε 2‑0 σετ από τον Ουμπέρ

Χτες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 6-4, 7-5 από τον Ούγκο Ουμπέρ

Αίγιο: «Δεν ήταν κανείς μπροστά μου όταν πυροβόλησα», λέει ο 46χρονος που τραυμάτισε τους ανήλικους

Χτες

Ο 46χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη, με την υπόθεση να χαρακτηρίζεται από ένταση στα δικαστήρια

Κηφισιά: Αναβλήθηκε για την Τετάρτη η δίκη του γνωστού μάνατζερ ‑ «Φοβήθηκα μήπως είναι κακοποιοί»

Χτες

Ο 72χρονος ζήτησε αναβολή για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του και να εκπροσωπηθεί από τον συνήγορό του που απουσίαζε σήμερα από το δικαστήριο

Ίλιον: Κάλεσαν διασώστη σε κέντρο διασκέδασης και αυτός πήρε το μικρόφωνο και τραγουδούσε!

Χτες

Αδιανόητο περιστατικό στο Ίλιον ενώ έχει διαταχθεί ΕΔΕ από το ΕΚΑΒ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 18
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.