E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τα «γuμνά» ιδιωτικά δείπνα με vegan φαγητό είναι η νέα τάση των πάρτι

Οι προϋποθέσεις για τους άνδρες και ο σκοπός των δείπνων

Τα «γuμνά» ιδιωτικά δείπνα με vegan φαγητό είναι η νέα τάση των πάρτι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 5/4/2023 | 08:52

«Χώρος απελευθέρωσης». Έτσι χαρακτηρίζουν οι διοργανωτές τα πολύ ιδιαίτερα events που γίνονται στο Λος Αντζελες και άλλες πόλεις των ΗΠΑ όπου απαγορεύονται τα ρούχα και όλοι απολαμβάνουν vegan φαγητό.

Την παράξενη αυτή τάση ξεκίνησε η καλλιτέχνιδα και μοντέλο Τσάρλι Αν Μαξ πριν τρία χρόνια και σταδιακά άριχσε να γίνεται γνωστή από στόμα σε στόμα, ενώ πρόσφατα παρουσιάστηκε από τους New York Times. Ο λόγος για το «Füde Dinner Experience» που κοστίζει 88 δολάρια το άτομο και μπορεί να παρευρεθεί κάποιος κατόπιν αίτησης. Οι εκδηλώσεις δεν απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες, αλλά για να παρευρεθούν οι άντρες, χρειάζονται προηγούμενοι συμμετέχοντες για να εγγυηθούν για αυτούς. Όλοι οι υποψήφιοι επισκέπτες πρέπει να συμπληρώσουν μια φόρμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ενδιαφέρονται. Το έντυπο ρωτά επίσης για τυχόν διατροφικούς περιορισμούς και εάν ένας αιτών έχει εμπλακεί σε «οποιαδήποτε περιστατικά που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ακατάλληλα ή ασέβεια κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης γυμνού ή ημίγυμνου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν η Μαξ εγκρίνει τις αιτήσεις, οι καλεσμένοι συγκεντρώνονται για να απολαύσουν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «έναν απελευθερωτικό χώρο που γιορτάζει τον πιο αγνό εαυτό μας, μέσα από τη φυτική μαγειρική, την τέχνη, τον γυμνισμό και την αγάπη για τον εαυτό μας». Η ίδια ξεκίνησε τον λογαριασμό Füde στο Instagram το 2020 ως έναν τρόπο να συνδυάσει τις δύο μεγάλες της αγάπες: τη μαγειρική και το γυμνό. Ωστόσο πραγματικά ξεκίνησε το 2014, όταν εκείνη και οι συγκάτοικοί της στο Μπρούκλιν αποφάσισαν να ξεγυμνωθούν και να κάνουν παρέα στο διαμέρισμά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @thefudeexperience

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ένιωθα τόσο ωραία που, όπως και να ‘χει, κάνω παρέα με τους καλύτερους φίλους μου, στην πιο βαριά μου μορφή με το σώμα μου, και αυτό δεν είναι τόσο τρομακτικό ή παράξενο όσο θα περίμενα», είπε η Max. «Ένιωσα τόσο ελεύθερη». Ενδυναμωμένη από αυτό, άρχισε να πειραματίζεται περισσότερο με το γυμνό. Πήγαινε τόπλες σε ορισμένα μπαρ, έκανε πάρτι και χαιρετούσε τους καλεσμένους γυμνούς. Τώρα, λέει, περνάει όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα γυμνή. «Αυτός είναι ένας τρόπος ζωής στον οποίο ζω. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και αφού όλοι πάνε σπίτι τους».

Η πρώτη γυμνή εκδήλωση που φιλοξένησε ήταν μια βραδιά ζωγραφικής στο Λος Άντζελες. Η Μαξ ετοίμασε το φαγητό και το γυμνό ήταν προαιρετικό, κάτι που αργότερα κατάλαβε ότι ήταν λάθος. Όπως αποδεικνύεται, τα γυμνά πάρτι λειτουργούν μόνο εάν όλοι κάνουν το ίδιο πράγμα – το να είναι γυμνοί. Κάποιοι που δεν γδύθηκαν της είπαν ότι έμειναν ντυμένοι μόνο επειδή είδαν άλλους με ρούχα.

Η έλξη του γυμνού δείπνου είναι διαφορετική για όλους τους ανθρώπους, είπε η ίδια. Κάποιοι θέλουν να νιώσουν περισσότερο συνδεδεμένοι με το σώμα τους, ενώ άλλοι θέλουν να κάνουν νέους, εξίσου ανεμπόδιστους φίλους. Κάνει τις εκδηλώσεις της να μοιάζουν με αναγεννησιακούς πίνακες ζωγραφικής επειδή, όπως είπε η Μαξ, «το αισθάνεται πολύ ρομαντικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο δείπνο του Μαρτίου, οι καλεσμένοι του γδύθηκαν μόλις έφτασαν. Δεν υπήρχε καμαρίνι, μόνο μια σχάρα και κρεμάστρες για τα ρούχα. Η κύρια τραπεζαρία ήταν ζεστά φωτισμένη και ντυμένη με σεντόνια από κρεμ και σαμπανιζέ μετάξι. Το σκηνικό είναι πλημμυρισμένο από σατέν τραπεζομάντιλα σε χαμηλά τραπέζια δίχως καρέκλες, ενώ οι χώροι είναι επίσης γεμάτοι αποξηραμένα και μη, λουλούδια.

Καθένας από τους παρευρισκόμενους (ηλικίες από 20 έως 60 ετών) είχε προσεγγίσει διαφορετικά την πρόκληση για το “ντύσιμο” στην γυμνή εκδήλωση. Κάποιοι φορούσαν full party look, ενώ άλλοι αρκέστηκαν σε φούτερ και τζιν. Μετά την απογύμνωση, οι καλεσμένοι επέπλεαν σε διάφορες ομάδες, παρουσιάζοντας τον εαυτό τους και κουβεντιάζοντας ευγενικά για τον καιρό.

Η 41χρονη Rosalina Villanueva ανέφερε ότι ήθελε να επανασυνδεθεί με το σώμα της, το οποίο άλλαξε αφού γέννησε το πρώτο της παιδί. Η 21χρονη Catherine Fraccaroli, έβγαλε τα ρούχα της αλλά κράτησε τις λευκές της κάλτσες επειδή ήταν «άνετες». Ήλπιζε ότι το δείπνο θα τη βοηθούσε να αποκτήσει μεγαλύτερη κοινωνική αυτοπεποίθηση. «Σίγουρα μερικές φορές είμαι από τη ντροπαλή πλευρά, οπότε κάτι τέτοιο με ωθεί πραγματικά να ανοιχτώ», δήλωσε. Η 35χρονης Stephanie Uribe, είπε ότι είχε μόλις επιστρέψει επέστρεψε από τις τελετές στη Νικαράγουα και ήθελε «να διατηρήσει αυτή την ενέργεια». «Νομίζω ότι το γυμνό μας επιτρέπει να συνδεθούμε με διαφορετικό τρόπο. Να αφαιρέσουμε ό,τι μας έχει βάλει η πατριαρχία. Όπως η υπερ-σεξουαλικότητα» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως κάθε δείπνο της Füde Experience έχει μια θεματική. Σε ένα από τα τελευταία δείπνα ήταν το «Αγκαλιάζοντας τους εσωτερικούς σας ρυθμούς: για άτομα που συνδέονται με τους εμμηνορροϊκούς τους κύκλους». Μετά από μια ώρα συνειδητής κίνησης, οι γυναίκες στριμώχτηκαν γύρω από ένα τραπέζι που ήταν καλυμμένο με μετάξι, αποξηραμένα λουλούδια και ποτήρια νερού σε σχήμα γλουτών και συζήτησαν για την περίοδό τους.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πρώτη αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά την είδηση για το «διαζύγιο» με το MEGA

Σήμερα

Η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA θεωρείται δεδομένη με την παρουσιάστρια να μιλά για πρώτη φορά στις κάμερες

Δημήτρης Παπανώτας κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Με έφαγαν, μου έσκαβαν τον λάκκο, καλή χώνεψη»

Σήμερα

Ο Δημήτρης Παπανώτας, μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τον διαγράψει από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε δημόσια

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Έλλη Στάη: «Έπαθα σοκ με την ηλικία της»

Σήμερα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάσε την τελευταία συνέντευξη της Έλλης Στάη

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: «Βρέθηκε εκτός με συνοπτικές διαδικασίες»

Σήμερα

Η τοποθέτηση της παρουσιάστριας για τη διαγραφή του δημοσιογράφου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Χριστίνα Μπόμπα: Φωτογραφήθηκε χωρίς μαγιό σε παραλία

Σήμερα

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram

Το 90s ζευγάρι που ήταν μαζί 7 χρόνια και η σχέση τους έληξε άδοξα λόγω ενός εθισμού

Σήμερα

Ήταν και οι δυο στα πιο όμορφα χρόνια τους, η καριέρα τους άνθιζε

Κώστας Φραγκολιάς: Η οργισμένη ανάρτηση για τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα

Χτες

Η ανάρτηση που έκανε ο συνεργάτης του Δημήτρη Παπανώτα

Μιχάλης Ρακιντζής: Πετούσα ελικόπτερο χωρίς δίπλωμα – Το έχω παρκάρει μέχρι και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Χτες

«Τα είχες όλα μπροστά σου. Δεν είναι αεροπλάνο, που πηγαίνεις στα 10.000 πόδια»

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Χτες

Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο

Η αγγελία για σπίτι στη Βούλα που έγινε viral

Χτες

Υπάρχουν και αυτοί οι ιδιοκτήτες!

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Με ποια μοιάζω;»

Χτες

Δείτε την ανάρτηση που έκανε το μοντέλο

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.