E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Survivor: Αποκαλύψεις ‑ φωτιά για το ριάλιτι επιβίωσης!

Όλη η αλήθεια για τις αποβολές και τις αμοιβές των παικτών

Survivor: Αποκαλύψεις ‑ φωτιά για το ριάλιτι επιβίωσης!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 5/4/2023 | 17:43

Δεν έχουν τέλος οι ίντριγκες στο φετινό Survivor. Έρωτες, πισώπλατα μαχαιρώματα, παραβιάσεις κανόνων και αποβολές των παικτών συνθέτουν το σκηνικό στον Άγιο Δομίνικο, με το παιχνίδι να μη θυμίζει σε τίποτα ριάλιτι επιβίωσης.

Μέχρι στιγμής τέσσερις παίκτες, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης έχουν αποβληθεί επειδή είτε έφαγαν κρυφά είτε ήρθαν σε επαφή με ντόπιο για να προμηθευτούν τρόφιμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κατερίνα Δαλάκα το πρωί της Τετάρτης (5/4) έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως οι αμοιβές δίνονται ακόμα και στους παίκτες, που έχουν αποβληθεί.

«Την αλήθεια είπα, δεν έριξα καμία βόμβα. Χαίρομαι που ο κύριος Ατζούν επιβεβαίωσε ότι δεν είχα καμία επικοινωνία ούτε κινητό. Η παράβαση μου ήταν φαγητό, δεν είχα βγει να το πω γιατί δε μου δόθηκε η ευκαιρία. Η παραγωγή είναι πάρα πολύ καλή, δε μας έχει αφήσει έτσι. Θα ήθελα να κερδίσει ο Σάκης. Δεν μετάνιωσα, αλλά στεναχωρήθηκα με τον τρόπο, που τελείωσε αυτός ο κύκλος για εμένα», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Παράλληλα, τόνισε ότι και να αποβληθεί κάποιος παίρνει κανονικά τα χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι συνέβη με την αποβολή της
Το απόγευμα της Τρίτης (4/4) η Κατερίνα Δαλάκα παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποβολή της και «κάρφωσε» τον Νίκο Μπάρτζη.

«Πήρα την απόφαση να πάω στο Survivor All Star μια μέρα πριν πετάξω. Τελικά τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως τα υπολόγισα. Δεν το λέω με κακία. Εγώ πήγα με αγωνιστικά κριτήρια, δεν με ενδιέφερε το ριάλιτι. Μπήκα με σκοπό να φτάσω στον τελικό και μόνο αυτό με ένοιαζε», είπε αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα στο «Καλό Μεσημεράκι».

Σχετικά με το παρασκήνιο της αποβολής της, λόγω χρήσης κινητού, ξεκαθάρισε: «Μου αρέσει όταν κάνω στη ζωή μου, να αναλαμβάνω την ευθύνη. Παράβαση έκανα, έφαγα, απλά δεν ήμουν η μόνο που έχει φάει σε αυτό το παιχνίδι. Θα ήταν η τιμωρία δίκαιη, αν ήμουν η μόνη που έχω φάει. Όταν όλοι τρώνε, δεν γίνεται να με αποβάλλεις».

«Εγώ ήρθα να πω την αλήθεια στα άτομα που με έχουν στηρίξει από το 2018. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω των Ατζούν Ιλίτζαλι, είναι ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος. Δε θα ερχόμουν στην εκπομπή, γι’ αυτό τόσο καιρό δεν έχω κάνει εμφάνιση γιατί κάποια πράγματα δεν μπορούσα να τα πω. Από τη στιγμή που βγήκε όμως και είπε κάποια πράγματα για εμένα και έμμεσα αμφισβήτησε την παραγωγή, λέγοντας πως δεν υπήρχε επικοινωνία, τότε είπα θα μιλήσω. Το τέλος ήταν κακό και προσβλητικό για εμένα. Αυτό με στεναχώρησε», πρόσθεσε η αθλήτρια στίβου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλλαγή φυσιογνωμίας για την εκπομπή του Θανάση Πάτρα

Σήμερα

Επίσης, οι αλλαγές στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και πότε βγαίνει στον αέρα

Παντρεύεται η Στέλλα Πάσσαρη: Δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της

Σήμερα

Η έκπληξη από τον σύντροφό της μέσα σε θερινό σινεμά - Το λαμπερό μονόπετρο που της χάρισε

Κατερίνα Καινούργιου: Ακόμη μία αποχώρηση από την ομάδα της εκπομπής της

Σήμερα

`Ήταν πολύ όμορφα αλλά όλοι οι κύκλοι κάποια στιγμή κλείνουν`

Φώτης Σπύρος: Από πολύ μικρός ανακάλυψα ότι είμαι γκέι, ο μπαμπάς μου ήταν αλκοολικός, όπως ήμουν κι εγώ

Σήμερα

Μόνο κακοποιητική συμπεριφορά έχω ζήσει από τον πατέρα μου, δεν ήταν εύκολο να διαχειριστεί ότι ο γιος του ήταν ομοφυλόφιλος, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Έλλη Κοκκίνου: Με κίτρινο μπικίνι στη Σέριφο ‑ Έτσι είναι στα 55 της χωρίς ρετούς

Σήμερα

Η τραγουδίστρια πέρασε τρεις ημέρες στο νησί των Κυκλάδων

Σοφία Καρβέλα: «Τώρα αυτό είναι υγιές και όμορφο;» ‑ Η απάντησή της σε σχόλια κάτω από φωτογραφία της με μαγιό

Χτες

Η σχεδιάστρια μόδας έλαβε ποικίλα σχόλια σε πρόσφατη ανάρτηση από τις διακοπές της στην Τουρκία

Γαία Μερκούρη για την σεξοuαλική παρενόχληση που υπέστη: «Με ακολούθησε μέχρι το σπίτι και αuνανιζόταν»

Χτες

Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη μιλάει ανοιχτά για την ανατριχιαστική εμπειρία που βίωσε στο κέντρο της Αθήνας

Ο Σάκης Ρουβάς φωτογραφίζει την Κάτια Ζυγούλη στην Κέρκυρα

Χτες

Το ζευγάρι κάνει διακοπές στον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή

Λένα Σαμαρά: Ο αποχαιρετισμός της Μίνας Βαλυράκη και του Σάββα Σαββόπουλου

Χτες

Η Μίνα Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη φιλοτέχνησε έναν πίνακα και ο Σάββας Σαββόπουλος έγραψε ένα ποίημα στη μνήμη της κόρης του Αντώνη και της Γεωργίας Σαμαρά που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.