E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βαρύ πένθος για το Νίκο Ψαρρά

Περνάει δύσκολα ο ηθοποιός

Βαρύ πένθος για το Νίκο Ψαρρά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 7/4/2023 | 13:30

Ο Νίκος Ψαρράς μίλησε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη και αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα περνά δύσκολα, αφού έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Ο Νίκος Ψαρράς αναφέρθηκε στην οικογενειακή ζωή του, αλλά και για την απώλεια του πατέρα του.

«Γυρνάω στο σπίτι μόνο για ύπνο, η σύζυγος μου παραπονιέται και καλά κάνει, ο γιος που παραπονιέται, άλλα κάνουν και οι δυο υπομονή & εγώ στενοχωριέμαι πολύ. Έχασα τον πάτερα μου πριν από 50 μέρες περίπου, ο μπαμπάς μου έφυγε ξαφνικά, άλλα δεν τον αποχαιρέτησα δημοσίως. Το πένθος είναι πολύ προσωπικό πράγμα & δυστυχώς το φέρεις για καιρό, ο χρόνος δεν το γιατρεύει άλλα το επιδεινώνει, είναι η πρώτη μεγάλη απώλεια που βιώνω. Ο πατέρας μου χτύπησε, έπρεπε να κάνει μία επέμβαση, εγώ τον πήγα στο νοσοκομείο, άλλα τελικά έφυγε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη», αποκάλυψε και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι σκληρό να χάνεις τους γονείς σου, άλλα είναι η φυσική ροή των πραγμάτων, τα παιδιά πρέπει να κηδεύουν τους γονείς και όχι το αντίθετο».

PSARAS-(2).jpg

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει σχολίασε: «Στη δεκαετία της οικονομικής κρίσης εμφανίστηκαν πολλοί φερέλπιδες παραγωγοί που δεν είχαν καμία σχέση με τη δουλεία μας κι εκεί την πατήσαμε πολλές φορές. Αυτοί οι παραγωγοί έρχονται σαν κομήτες, κάνουν το κέφι τους, οι δουλειές τινάζονται στον αέρα κι εσύ μένεις απλήρωτος και άνεργος από επιπολαιότητες. Υπάρχουν πολλοί συνάδελφοί μου, που εξαιτίας αυτών των παράγωγων τέλειωσαν τις δουλειές, έμειναν απλήρωτοι και έτρεχαν στα δικαστήρια».

Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός τοποθετήθηκε για την τραγωδία των Τεμπών, δυστύχημα το οποίο συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

«Η τραγωδία των Τεμπών είναι σα να έγινε ένας τεράστιος σεισμός από τη στιγμή που χάθηκαν αδίκως τόσες ζωές, έχω ταξιδέψει με τρένα κι ένιωθα ασφαλής. Ταξιδέψαμε για την κηδεία του πατέρα μου με αεροπλάνο, έλεγα στη γυναίκα μου να πάμε με το τρένο, «πιο γρήγορα θα φτάσουμε», λίγες μέρες πριν το δυστύχημα. Λυπάμαι και σκέφτομαι πολύ για τους γονείς που έχασαν τόσο νέα παιδιά, αυτό είναι το άδικο στη ζωή. Μέσα από τα μάτια του παιδιού σου ξαναγνωρίζεις τη ζωή, υπάρχουν πράγματα που του εξηγείς άπλα & άλλα που του λες ότι δεν είναι έτοιμος να τα ακούσει ακόμη», υπογράμμισε ο Νίκος Ψαρράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

PSARAS22.jpg

Και πρόσθεσε αναφορικά με τον γιο του: «Ο Πάνος σοκαρίστηκε που έχασε τον πάππου του, του βγήκε μεγάλη στενοχώρια, του είπα πως κι εγώ σκεφτόμουν πάντα πως θα είναι η στιγμή που θα χάσω τους γονείς μου. Το μεγαλύτερο άγχος μου ήταν πως θα γυρίσω να κοιμηθώ μόνος στο σπίτι, άλλα αγκαλιάζοντας εσένα και τη μαμά, η μίση μου λύπη έφυγε. Ο γιος μου, μού είπε “αν φεύγει η λύπη με την αγκαλιά, μόλις παρκάρεις θα σε αγκαλιάσω”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη και την δικαστική διαμάχη μεταξύ κάποιων ηθοποιών με τον σκηνοθέτη.

«Ο Γιώργος Κιμούλης μας έκανε αγωγές, εγώ δεν απάντησα με αγωγή, ζήτα από όλους μας αποζημίωση, άλλα το θέμα βρίσκεται ήδη στη δικαιοσύνη. Εδώ και ενάμιση-δυο χρόνια, δεν έχω μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό το θέμα, ας μείνει ως έχει, εκεί που έπρεπε να μιλήσω πάντως μίλησα & περιμένουμε την απόφαση», κατέληξε.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι; Ο έρωτας που φούντωσε στα ’90s και το Hollywood δεν ξέχασε ποτέ!

Πριν 7 ώρες

Από το Chaplin στο Only You, οι δύο superstars έγραψαν το δικό τους ερωτικό σενάριο – και παρότι το ειδύλλιο έσβησε, η χημεία τους παραμένει αξεπέραστη

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Χτες

Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Η Αννα Τσουκαλά έγινε μητέρα σε ηλικία 50 ετών ‑ Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Χτες

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Χτες

Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Χτες

Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

Χτες

Εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο πήρε ο Γιώργος Μαζωνάκης, λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Αυγούστου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.