E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αναζητείται ο μητροκτόνος ‑ Πού εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του

Τι εκτιμούν οι αστυνομικοί σχετικά με τον δράστη της μητροκτονίας στη Θεσσαλονίκη

Αναζητείται ο μητροκτόνος ‑ Πού εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 8/4/2023 | 11:05

Άφαντος από τις 4 Απριλίου παραμένει ο δράστης της μητροκτονίας στη Χαλκηδόνα στη Θεσσαλονίκη, ενώ όσο περνούν οι ημέρες το σενάριο αυτοχειρίας ενισχύεται.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης θεωρούν ότι ο δράστης της δολοφονίας της 71χρονης μπορεί να έχει προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα λόγω του ιδιόχειρου σημειώματος που είχε αφήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμίζουμε ότι σε αυτό ζητούσε συγγνώμη από όλους και από τον Θεό για ό,τι έκανε, ενώ στην τελευταία γραμμή του σημειώματος τόνιζε «να με θυμάστε με τον καλό τρόπο».

Συνεχίζονται οι έρευνες

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του μητροκτόνου συνεχίζονται, ωστόσο, όπως είχε γίνει γνωστό από τις πρώτες ημέρες μετά το φονικό, το κινητό του είναι κλειστό. Το τελευταίο στίγμα του κινητού του είχε εντοπιστεί κοντά στο σπίτι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από όσους γνώριζαν τον 34χρονο.

Συγγενής του τον έχει χαρακτηρίσει ως: «Πάρα πολύ καλό και πάρα πολύ ήσυχο. Ήταν λιγομίλητος και δεν είχε μπλεξίματα με κανέναν».

«Η μητέρα είχε χρόνια προβλήματα. Το μεγάλωνε μόνη της το παιδί. Ο πατέρας είχε ένα τροχαίο και έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δέκα χρόνια. Έχουμε στεναχωρηθεί όλοι μας», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαστε οικογενειακοί φίλοι και γνώριζα τόσο τον ίδιο όσο και τη μητέρα του. Ο ίδιος δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Η μητέρα του φαινόταν να έχει κάτι, αλλά δεν μπορώ να σας πω κάτι συγκεκριμένο» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Σάκης Μπρεντάκης, φίλος και συνάδελφος του 34χρονου.

Τι δείχνουν οι κάμερες ασφαλείας

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στο πρώτο οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας επιχείρησης που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του δράστη και του θύματος, ο μητροκτόνος φαίνεται στις 18:30 να αποχωρεί με το λευκό αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο δεύτερο βίντεο, ακριβώς στις 21:00 φαίνεται να επιστρέφει πεζός, να περπατάει ψύχραιμος, με κουκούλα στο κεφάλι και τα χέρια στις τσέπες. Τότε σταματάει για δευτερόλεπτα και συζητάει με μια εργαζόμενη καταστήματος, πριν συνεχίσει στον δρόμο του. Στο συγκεκριμένο βίντεο, δεν φαίνεται να κρατάει την καραμπίνα με την οποία φέρεται να σκότωσε την μητέρα του λίγη ώρα νωρίτερα.

Ο δράστης καταγράφεται ξανά τις κάμερες ασφαλείας στις 21:30 το βράδυ, όταν εμφανίζεται να περπατάει με νευρικότητα και εμφανώς ταραγμένος στη γειτονιά, αφού φαίνεται να κάνει διαρκώς βήματα μπρος και πίσω στο ίδιο σημείο.

Το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι του
Το όπλο που βρέθηκε κατά την έρευνα στο σπίτι, σύμφωνα με τις Αρχές, είναι παρόμοιο με την καραμπίνα που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία και έχει σταλεί για βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν είναι αυτό με το οποίο ο δράστης εκτέλεσε την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πηγές του voria.gr στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκε ένας συγκεντρωτήρας (αυτός που συγκεντρώνει τα σκάγια) και για αυτό και οι Aρχές πιθανολογούν ότι το όπλο κυνηγετικού τύπου, όπως αυτό που βρέθηκε στο σπίτι, είναι το ίδιο με εκείνο του εγκλήματος.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Γραμμένο

Χτες

Βρίσκεται στον ανακριτή και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί

Ο Μπάιντεν επικύρωσε τους νόμους για παροχή βοήθειας σε Ουκρανία, Ισραήλ καθώς και την απαγόρευση του TikTok

Χτες

To TikTok απαντά «δεν πάει πουθενά» καθώς πιστεύει ότι θα δικαιωθεί στα δικαστήρια και θα μπλοκάρει την εφαρμογή του νόμου

Αφρικανική σκόνη: Ποιες χημικές ουσίες εντοπίστηκαν στην Αττική

Χτες

Η ΕΑΓΜΕ συνέλεξε και ανέλυσε δείγμα της αφρικανικής σκόνης που έχει καλύψει την Αττική τις τελευταίες ημέρες

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ακυρώθηκε η συναυλία του στο Columbia μετά τις συλλήψεις φοιτητών

Χτες

Η ανάρτηση του τραγουδοποιού για την κατάσταση στο πανεπιστήμιο Columbia μετά τις κινητοποιήσεις φοιτητών που αντιδρούν με τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα

Ευρωεκλογές: Αυτά είναι τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν

Χτες

Κόπηκαν 15 κόμματα, μεταξύ των οποίων οι «Σπαρτιάτες»

Φλώρος: «Μου έβρισε τη μητέρα, έκανε χειρονομίες. Δεν μετανιώνω»

Χτες

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, έδωσε την δική του εκδοχή

Λάρισα: Ανήλικα με πατίνι συγκρούστηκαν με ΙΧ

Χτες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.