E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Ξέχασα τα λόγια μου, είπα δικό σας, αλλά ούτε ο κόσμος το ήξερε»

Με ιδιαίτερο χιούμορ ο τραγουδιστής αποκάλυψε ένα ευτράπελο από τις εμφανίσεις του στην πίστα

«Ξέχασα τα λόγια μου, είπα δικό σας, αλλά ούτε ο κόσμος το ήξερε»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 12/4/2023 | 13:14

Με ιδιαίτερο χιούμορ, ο αγαπημένος τραγουδιστής Βαγγέλης Κακουριώτης, που εμφανίστηκε και στη «Γη της Ελιάς», αποκάλυψε ένα ευτράπελο από τις εμφανίσεις του στην πίστα.

Ο τραγουδιστής Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη για τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου στη «Γη της Ελιάς», τις φήμες για σχέση του με τη Ζένια Μπονάτσου και την περίοδο των Boys N’ Noise.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Επέστρεψα στην Αθήνα μετά τις εμφανίσεις μου στη Θεσσαλονίκη με τον Στέλιο Ρόκκο και τη Λένα Ζευγαρά. Τώρα είμαι στο στούντιο και ετοιμάζω νέο τραγούδι. Είμαστε σε συζητήσεις για να είμαι τον χειμώνα με Κιάμο, Λιόλιου και Σφήνο στο Club 22», σημείωσε αρχικά ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

«Έχω ξεχάσει τα λόγια μου σε τραγούδι, γύρισα το μικρόφωνο στον κόσμο, είπα «δικό σας», αλλά δεν τραγούδησε και ο κόσμος. Όχι επειδή δεν είχε όρεξη ή δεν πέρναγε καλά. Δεν το ήξερα εγώ, δεν το ήξερε και ο κόσμος», αποκάλυψε γελώντας ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος του έγραψε και το τραγούδι «Ίσως». «Έχω ολοκληρωθεί σαν καλλιτέχνης κατά κάποιον τρόπο από αυτά τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας μαζί του», σημείωσε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας και τη συμβουλή που του είχε δώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκεί που την πρώτη χρονιά έκλεινε πολύ τα μάτια του στη σκηνή, ο Νίκος Βέρτης τον συμβούλευσε να μην τα κλείνει τόσο πολύ για να έχει επαφή με τον κόσμο.

«Ήμουν λίγο ντροπαλός, δεν το περίμενα»

Χαρακτήρισε πολύ ωραία εμπειρία τη συμμετοχή του στη «Γη της Ελιάς», ειδικά για την αρχή του ως ηθοποιός. «Ο ρόλος του Κίμωνα και όλη η ιστορία του άγγιξε πού κόσμο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Μου έχει κάνει άλλη μία πρόταση. Χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι μαζί του. Θα αγγίξει πολύ κόσμο αυτό που πρόκειται να κάνει», προσέθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποκάλυψε ότι τον έχουν φλερτάρει πολύ επιθετικά. «Έχει έρθει με πολύ σιγουριά. Αυτό το άκομψο που λέμε. Να μου πει το τηλέφωνό μου, θέλω να βρεθούμε. Θέλω να με πάρεις τηλέφωνο. Έτσι απόλυτα. Πήρα το τηλέφωνο γιατί μου το έδωσε. Δεν ήξερα και τι να πω, ήμουν λίγο ντροπαλός. Δεν το περίμενα. Ήμουν σε άλλο mood τελείως. Δεν την κάλεσα», συμπλήρωσε.

«Δεν έχει συμβεί κάτι με τη Ζένια, δεν είχαμε κάτι παραπάνω. Δεν ασχοληθήκαμε καθόλου, κανένας από τους δύο», σημείωσε αναφορικά με τις φήμες που τον ήθελαν σε σχέση με τη Ζένια Μπονάτσου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έρρικα Πρεζεράκου για DWTS: «Δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου τον επόμενο μήνα»

Σήμερα

Πώς η συμμετοχή της στο show τής άλλαξε τη ζωή

O Όστιν Μπάτλερ ξεκαθαρίζει για την Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Είμαστε φίλοι...»

Σήμερα

Οι φήμες για ειδύλλιο ανάμεσά τους φούντωσαν, όταν απαθανατίστηκαν να δειπνούν σε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη

Νέα καταγγελία για τον Diddy: Αυνανιζόταν μπροστά σε μουσικό παραγωγό

Σήμερα

Ο 56χρονος ράπερ εκτίει τετραετή ποινή φυλάκισης για κατηγορίες σχετικές με πορνεία στο Νιου Τζέρσεϊ

Billy Bob Thornton: Τι ήταν τα μυστηριώδη μενταγιόν αίματος που φορούσαν με την Αντζελίνα Τζολί

Σήμερα

Ο σταρ αποκαλύπτει την αλήθεια για τα «ανατριχιαστικά» φιαλίδια με το αίμα τους που κρεμούσαν στον λαιμό τους ως ζευγάρι

Πάουλα Μπαντόσα: Η αντίδρασή της όταν άκουσε το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά σε συνέντευξή της

Σήμερα

Καλεσμένη σε εκπομπή στην Ισπανία ήταν η πρώην σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Αν πάω κάπου και βρω την Ευρυδίκη με τον σύζυγό της, θα κάτσω μαζί τους»

Σήμερα

«Μου έχει τύχει γυναίκα να μην κάνει μπάνιο πριν το σ@ξ! Ήταν και ο λόγος που αποχώρησα!»

Ελένη Καστάνη για την απώλεια 30 κιλών: «Βοηθιέμαι και με τις ενέσεις, είχα φτάσει 100 κιλά»

Σήμερα

Την Ελένη Καστάνη υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου

Γλυκερία για τη συναυλία στο Ισραήλ: Δεν με στήριξαν από τον χώρο μου αλλά δεν με ενδιαφέρει, υπάρχει ζήλια

Σήμερα

Δεν ένιωσα πικρία, γιατί να βαραίνω με αντιπαλότητες τον εαυτό μου; πρόσθεσε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.