E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μαρία Κορινθίου: Η απώλεια κιλών, το Πρωινό και οι φήμες για εκπομπή με τον Γιάννη Αϊβάζη

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαρία Κορινθίου: Η απώλεια κιλών, το Πρωινό και οι φήμες για εκπομπή με τον Γιάννη Αϊβάζη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/4/2023 | 12:16

Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε το πώς πήρε την απόφαση να χάσει κιλά και πώς τα κατάφερε. Η αναφορά στην συμμετοχή της στην εκπομπή "Πρωινό" και όσα είπε για την οικογένειά της.

Καλεσμένη στην εκπομπή "The 2night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (17/04) η Μαρία Κορινθίου, η οποία, φανερά αδυνατισμένη, θυμήθηκε τη στιγμή που έπαθε "σοκ" όταν ανέβηκε στη ζυγαριά, εξήγησε για ποιο λόγο η "τοξικότητα" προσθέτει κιλά και περιέγραψε πώς κατάφερε να τα ξεφορτωθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Ήθελα να χάσω κιλά. Αλλά ξεκίνησε από την ψυχούλα μου. Νομίζω ότι όλα ξεκινάνε από την καρδούλα μας, το τι νιώθουμε, τι τοξικότητα έχουμε στη ζωή μας, το πώς είναι η ψυχολογία μας. Τα περιττά κιλά συνήθως είναι τοξικότητα πραγμάτων, καταστάσεων και είναι ένα τοίχος για να αμυνθείς υποσυνείδητα. Εκείνη την περίοδο, όντως, δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, είχα πολλή τοξικότητα στη ζωή μου. Ειδικά στη δεύτερη καραντίνα άρχισα να νιώθω ότι πνιγόμουν από τα κιλά", είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Και συνέχισε: "Ανεβαίνω στη ζυγαριά, έπαθα σοκ και ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπάκι. Όλοι με ρωτάνε τι έκανα! Έδωσα "εντολή" στον εγκέφαλο και ήταν πολύ συνειδητή. Ψητά, ψάρι, κρέας, λαχανικά και φρούτα. Έκοψα ζάχαρη και άμυλο. Καθόλου ζάχαρη, ούτε μέλι, τίποτα. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν ο καφές που έπρεπε να τον πίνω σκέτο".

"Τα κουτσομπολιά τα θεωρώ πολύ τοξικά. 20 χρόνια σε αυτό τον χώρο έχω δεχτεί πολλές επιθέσεις και έχω πολύ θυμό μέσα μου. Εγώ αυτό που ζητάω είναι να αγαπιέμαι και να αγαπάω, να γελάω, να αγκαλιάζομαι και να το εννοώ", πρόσθεσε η Μαρία Κορίνθιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχετικά με το πώς αντιμετώπισε ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης, αυτή την αλλαγή, η πολυτάλαντη ηθοποιός είπε: "Στην αρχή έλεγε "δεν πας καλά". Έβλεπε μια αλλαγή, κλεινόμουν στο δωμάτιόμου, έβλεπα ντοκιμαντέρ με διαλογισμούς, με το σύμπαν. Έμπαινε μέσα και έλεγε "είσαι τρελή;". Τώρα το έχει συνηθίσει, του μεταδίδω την ηρεμία μου".

Η ίδια αναφέρθηκε και στην εμπειρία της στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1, όταν αντικατέστησε για ένα διάστημα την Δούκισσα Νομικού, μετά από την αποχώρησή της."Ήταν ξεκάθαρο όταν μπήκα εμβόλιμη. Ήταν δομημένη και στημένη από τον Γιώργο Λιάγκα και γνώριζα ότι θα ήταν άκρως ενημερωτική. Συνεννοημένα, λοιπόν, μπαίνοντας στο δεύτερο κομμάτι της εκπομπής ήξερα ακριβώς τη θέση μου. Και εγώ αυτό ήθελα. Δεν είμαι δημοσιογράφος, ούτε θέλω να γίνω. Ήθελα το ψυχαγωγικό κομμάτι, το πιο χαρούμενο και ανάλαφρο", είπε.

Μιλώντας για την κόρη της, Ισμήνη, η Μαρία Κορινθίου είπε: "Η Ισμήνη λέει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Στις μέρες μας όποιο επάγγελμα και εάν διαλέξει θα περάσει δύσκολα. Αλλά θεωρώ πώς ό,τι λαχταρά η καρδούλα σου, η επιτυχία είναι μονόδρομος. Δεν είχα φανταστεί ποτέ να παίξουμε μαζί. Θα ήταν υπέροχο".

Κλείνοντας η Μαρία Κορινθίου ρωτήθηκε και για της φήμες που την θέλουν τη νέα σεζόν να παρουσιάζει πρωινή εκπομπή με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, ξεκαθαρίζοντας: "Δεν ξέρω εάν θα κάναμε πρωινό με τον Γιάννη Αϊβάζη, εξαρτάται από τις συνθήκες. Άλλα λαχταράει η ψυχούλα μου αν με ρωτά. Εξαρτάται από το περιβάλλον, τους συνεργάτες".

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέιλορ Σουίφτ – Τράβις Κέλσι: Τα σκουπίδια του γάμου τους εξαντλήθηκαν σε λίγες ώρες – Τιμή 25 δολάρια το κουτί

Σήμερα

«Οι Swifties θα αγόραζαν οτιδήποτε έχει σχέση με την Τέιλορ Σουίφτ» λέει ο Τζάστιν Γκίνιακ, καλλιτέχνης από το Κουίνς

Ο Τζάστιν Τριντό εμφανίστηκε σε βίντεο της Κέιτι Πέρι και έγινε ένα με τους χορευτές της

Σήμερα

Ο πρώην Καναδός πρωθυπουργός άρχισε να χοροπηδά με την ομάδα της τραγουδίστριας υπό τους ήχους του «Watch it burn»

Οι πόζες της Ελένης Φουρέιρα με μπικίνι δίπλα σε πισίνα: Έτσι μοιάζει το «εκτός υπηρεσίας», έγραψε

Σήμερα

Η τραγουδίστρια απόλαυσε λίγες στιγμές χαλάρωσης σε κάποιο κενό της «Hybrid» περιοδείας της

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα στο πλοίο με την κόρη της ‑ δείτε πού πάνε διακοπές

Σήμερα

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της με την τριών μηνών κόρη της, Ξένια, μοιράζοντας τρυφερές στιγμές από το ταξίδι τους.

Οι αδερφές Λόπεζ «τρέλαναν» το Παρίσι: Ποια είναι η βραβευμένη με Emmy δημοσιογράφος Λίντα

Σήμερα

Η μικρότερη αδερφή της Τζένιφερ Λόπεζ έκλεψε την παράσαση από τη σούπερ σταρ με ένα προκλητικό φόρεμα, καθώς ξεκίνησαν οι εορτασμοί για τα 57α γενέθλια της JLO στο Παρίσι.

Στριπτίζ σε κηδεία: Χορεύτρια pole dance πάνω από τα φέρετρα ζευγαριού στο Αμστερνταμ

Σήμερα

Ένα ξεχωριστός αποχαιρετισμός σε ένα ζευγάρι ιδιοκτητών κέντρου στα φημισμένα Κόκκινα Φανάρια

Ανησυχούν οι θαυμαστές της Σαρλίζ Θερόν μετά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί της «Οδύσσειας»: Είναι υπερβολικά αδύνατη

Σήμερα

Την ίδια στιγμή υπήρξαν και πρόσωπα που την υπερασπίστηκαν, σημειώνοντας ότι ανέκαθεν είχε λεπτή σιλουέτα

Χαμός με το μοντέλο από τη Μόσχα που είναι «σωσίας» του Έρλινγκ Χάαλαντ

Σήμερα

Η 24χρονη Αναστασία Κοστρομίτινα συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές λόγω της ομοιότητάς της με τον Νορβηγό σταρ της Μάντσεστερ Σίτι – «Ελπίζω να πάει μέχρι τέλους στο Μουντιάλ»

Η Ταμίλα Κουλίεβα φωτογραφήθηκε με λευκό μπικίνι στη Σαντορίνη

Σήμερα

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο νησί

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Είμαι συνταξιούχος ανάπηρη, απάντησε σε ερώτηση για το πώς βιοπορίζεται

Σήμερα

Ξέρω πως δεν το καταλαβαίνετε και πως σας μπερδεύω γιατί δεν το αφήνω να φανεί με το συνεχές χαμόγελό μου, πρόσθεσε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.