E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σeξι γιαγιά δηλώνει πως ξέρει αν ένας άντρας είναι καλός στο κρεβάτι προτού κοιμηθεί μαζί του

«Οι νεαροί άντρες λατρεύουν τις εμφανίσιμες ώριμες κυρίες»

Σeξι γιαγιά δηλώνει πως ξέρει αν ένας άντρας είναι καλός στο κρεβάτι προτού κοιμηθεί μαζί του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/4/2023 | 10:43

Μια σeξι γιαγιά που πολιορκείται από πολλούς άντρες που είναι στα μισά της ηλικίας της, λέει ότι μπορεί να καταλάβει αν ένα ραντεβού θα είναι καλό στο σeξ, απλά φιλώντας τον υποψήφιο εραστή της.

Η 53χρονη Andrea Sunshine, με έδρα το Λονδίνο, είπε στο NudePR.com ότι δεν αφήνει κάποιον να πέσει στο κρεβάτι της, εκτός αν πρώτα περάσει από το αυστηρό τεστ φιλιού της, περιγράφοντάς το ως «μια αλάνθαστη τακτική ραντεβού». «Είμαι τολμηρή και δεν μου αρέσει να χάνω χρόνο και να απογοητεύομαι», δήλωσε η Sunshine σε συνέντευξή της. «Αν μου κάποιος καταφέρει με το φιλί του να με ανάψει — μπίνγκο, θα κάνουμε κλικ!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σeξι γιαγιά, η οποία έχει δύο μικρά εγγόνια, λέει ότι ένα κακό φιλί είναι απόδειξη ότι ένας άντρας δεν μπορεί να την κάνει να κορυφωθεί. «Αν είναι ένα “κούφιο” φιλί χωρίς ενθουσιασμό, στεγνό με μια κοντή γλώσσα που με δυσκολεύει να τη φτάσω, δεν ανάβω», εξήγησε η Sunshine. «Δεν προχωράω», πρόσθεσε ωμά. «Βρίσκω μια δικαιολογία και φεύγω».

Η Sunshine είναι σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με περισσότερους από 341.000 ακολούθους στο Instagram, οι οποίοι χαίρονται για τη φυσική της κατάσταση. Η πανέμορφη γιαγιά έχει επίσης ανοίξει έναν λογαριασμό OnlyFans όπου έχει προσελκύσει πολλούς συνδρομητές – συμπεριλαμβανομένου ενός που της πρόσφερε 20.000 δολάρια για ένα φιλί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτή η… πρόταση προήλθε από έναν μεγάλο θαυμαστή μου», εξήγησε. «Μου πρότεινε μάλιστα να κλείσω ένα αεροπορικό εισιτήριο για να τον συναντήσω στην Ελλάδα». Η Sunshine δήλωσε ότι δεν δέχθηκε την προσφορά του άντρα, λέγοντας ότι ένα φιλί πρέπει να έρθει φυσικά.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Sunshine μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram της εξηγώντας τον αυστηρό κανόνα της για φιλιά, με πολλούς να συμφωνούν ότι ήταν μια αλάνθαστη τακτική γνωριμιών. «Συμφωνώ κυριολεκτικά μωρό μου», έγραψε κάποιος κάτω από το κλιπ, το οποίο συγκέντρωσε περισσότερα από 4.000 likes. «100%,» φώναξε ένας άλλος υποστηρικτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Sunshine αποκάλυψε ότι γυμνάζεται για τουλάχιστον τρεις ώρες την ημέρα για να διατηρήσει την σιλουέτα της, μεταδίδει η New York Post.

Είπε ότι το σώμα της που αψηφά την ηλικία της και αυτό επιβεβαιώνεται καθώς την πλησιάζουν πολύ νεότεροι άνδρες. «Οι νεαροί άντρες λατρεύουν τις εμφανίσιμες ώριμες κυρίες και έτσι “χτυπιέμαι” συνέχεια», εξήγησε. «Υπάρχουν κάθε είδους ηλικίες, υπάρχουν ακόμη και κάποιοι κάτω των 25, αλλά οι περισσότεροι είναι μεταξύ 30-35 ετών».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου επιστρέφει με νέα σειρά

Πριν 7 ώρες

Η αγαπημένη σεναριογράφος και ηθοποιός ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη

Το ειδύλλιο που σόκαρε το Χόλιγουντ: Παράτησε την έγκυο σύντροφό του για μια 24χρονη σταρ και έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο

Πριν 7 ώρες

Μια σχέση που ξεκίνησε στα γυρίσματα και προκάλεσε τεράστιο σκάνδαλο - και μια απρόσμενη επανασύνδεση 20 χρόνια μετά

Σπύρος Παπαδόπουλος: Δε με ήθελαν στους «Απαράδεκτους»

Πριν 7 ώρες

Ο ηθοποιός εξήγησε πώς παραλίγο να μην αναλάβει τον ρόλο του στην εμβληματική κωμωδία, λόγω σύγκρουσης με άλλη τηλεοπτική παραγωγή.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου πρόσωπο πολυτελούς project στο Ισραήλ – Μια επιλογή που ήδη φέρνει αντιδράσεις

Χτες

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μεγάλη διαφημιστική καμπάνια στο Ισραήλ, τη στιγμή που πολλοί σταρ αποφεύγουν κάθε δημόσια σύνδεση με τη χώρα.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η άγνωστη αλήθεια για τους «Απαράδεκτους» – «Ήμουν έτοιμος να αρνηθώ»

Χτες

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς παρ` ολίγον να μην συμμετάσχει στη θρυλική σειρά

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο μεγαλύτερος έρωτάς μου βρίσκεται στο μέλλον χωρίς καμία αμφιβολία

Χτες

Η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή 15 μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Μπεν Αφλεκ

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω ανηδονία, νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι ο καλύτερος που υπάρχει»

Χτες

Έχω ρωτήσει τη θεραπεύτριά μου αν είμαι νάρκισσος, ανέφερε ακόμη ο ηθοποιός

Κατερίνα Καινούργιου: «Φωτογραφήθηκα με μαγιό μετά τη γέννα – Η κυτταρίτιδα φτάνει μέχρι τον αστράγαλο»

Χτες

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την εμπειρία της από πρόσφατη φωτογράφιση με μαγιό, λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Έλενα Γαλύφα: Κοιμήθηκα σε ταξί, εκεί έχουμε καταντήσει αφού δεν μπορούμε να έχουμε σοφέρ

Χτες

Ξάπλωσα κανονικά, του λέω «σας πειράζει;» και μου λέει «όχι, κάτσε εκεί να σου ανάψω και air condition» ανέφερε η fashion blogger

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.