E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σιαμαίες δίδυμες εξηγούν πώς «λειτουργεί» η ερωtική τους ζωή

H μία asexual, η άλλη με αγόρι

Σιαμαίες δίδυμες εξηγούν πώς «λειτουργεί» η ερωtική τους ζωή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 27/4/2023 | 10:22

Για την καθημερινότητά τους ως σιαμαίες δίδυμες, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τα κόλπα που έχουν βρει για να διαχειρίζονται την προσωπική τους ζωή μίλησαν πρόσφατα οι 22χρονες Λουπίτα και Κάρμεν Αντράντε.

Οι δύο αδελφές, που γεννήθηκαν στο Μεξικό αλλά μεγάλωσαν στο Κονέκτικατ «μοιράζονται» την ίδια λεκάνη, το ίδιο αναπαραγωγικό σύστημα, το ίδιο συκώτι και κυκλοφορικό, όπως εξήγησαν στο Today.com. Κάθε μία από αυτές ελέγχει από ένα πόδι, η Κάρμεν το δεξί, η Λουπίτα το αριστερό. Οι αδελφές περπάτησαν για πρώτη φορά στα 4 τους χρόνια, μετά από φυσικοθεραπεία προκειμένου να μάθουν πώς να κάθονται και να κινούν τα άκρα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν ήταν πάντα εύκολα τα πράγματα για εμάς. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, αλλά η ζωή μας είναι πολύ όμορφη... Πηγαίνουμε στο σινεμά και σε συναυλίες [όπου μοιραζόμαστε μια θεση] και ταξιδεύουμε με το αεροπλάνο», λέει στο αμερικανικό site η Κάρμεν.

Οι δύο αδελφές εξήγησαν στη συνέντευξή τους ότι δεν επιχείρησαν ποτέ να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση για τον διαχωρισμό τους, αφού ο κίνδυνος να μην επιβιώσει ή μία από αυτές (ή ακόμα και οι δύο) είναι μεγάλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως προσωπικότητες, οι δύο νεαρές γυναίκες αρκετές ομοιότητες αλλά και διαφορές.

Οι ομοιότητες περιλαμβάνουν το παρόμοιο γούστο τους στα ρούχα, το όνειρό τους να εργαστούν στον τομέα της κτηνιατρικής (αν και η Λουπίτα ενδιαφέρεται και για την κωμωδία) και την ικανότητα να «βιώνει» η κάθεμιά τους τα αισθήματα της άλλης. «Το αισθάνομαι όταν η Κάρμεν έχει άγχος ή είναι έτοιμη να κλάψει. Είναι το ίδιο σφίξιμο στο στομάχι», εξηγεί η Λουπίτα.

Μία από τις σημαντικότερες διαφορές ανάμεσά τους, ωστόσο, είναι η προσωπική τους ζωή, αφού η Κάρμελ έχει σχέση με τον νεαρό Ντάνιελ, ενώ η Λουπίτα αυτοπροσδιορίζεται ως ασεξουαλική. Ως ασεξουαλικότητα ορίζεται η έλλειψη ερωtικής έλξης από κάποιο άτομο οποιουδήποτε φύλου, ή το ανύπαρκτο ή χαμηλό ενδιαφέρον για σeξουαλική δραστηριότητα. Εύλογα λοιπόν δημιουργείται το ερώτημα πώς οι δύο αδελφές διαχειρίζονται το φλερτ, τα ραντεβού και τις υποχρεώσεις μιας σχέσης, αφου οι προτιμήσεις τους είναι τόσο διαφορετικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κάρμεν μίλησε στο site για τη σχέση της με το ανδρικό φύλο και το σημερινό της αγόρι, και πώς «συμβιβάζεται» με την αδελφή της για να κυλάνε όλα ομαλά. «Δεν έκρυψα ποτέ το γεγονός ότι έχω μια σιαμαία δίδυμη, κι αυτό σημαίνει ότι με προσεγγίζουν online πολλοί άνδρες με φετίχ».

Η 22χρονη γνώρισε τον Ντάνιελ μέσω της εφαρμογής Hinge τον Οκτώβριο του 2020, και αυτό που της άρεσε σε εκείνον ήταν το γεγονός ότι δεν τη ρώτησε κατευθείαν πράγματα για τη ζωή της ως σιαμαία δίδυμη, όπως έκαναν όλοι οι άνδρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόλο που είναι ζευγάρι, οι δυο τους δεν έχουν ακόμη σeξουαλικές επαφές. Σε συνέντευξη που παραχώρησαν οι αδελφές πέρυσι στο Jubilee, περιέγραψε τη φύση της σχέσης τους ως μια «στενή φιλία». Οι δυο τους έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να αρραβωνιαστούν στο μέλλον, όμως θέλουν πρώτα να δοκιμάσουν να ζήσουν μαζί.

«Ο Ντάνιελ κι εγώ αγαπάμε τα παιδιά, αλλά δεν θέλουμε δικά μας. Απολαμβάνω όμως να είμαι "μαμά" ενός σκύλου. Η Λουπίτα κι εγώ δεν μπορούμε να μείνουμε έγκυες, έχουμε ενδομητρίωση και λαμβάνουμε αγωγή που αναστέλλει κάποιες ορμόνες, επομένως δεν έχουμε περίοδο» προσθέτει η Κάρμεν.

Αναφορικά με τη σχέση του φίλου της με την αδελφή της, λέει ότι τα «πηγαίνουν πολύ καλά». «Το αστείο είναι πως, παρόλο που συνήθως κοιμάμαι πιο αργά από τη Λουπίτα, όταν μένει σπίτι μας ο Ντάνιελ τα βράδια με παίρνει ο ύπνος γρηγορότερα. Έτσι κάνουν ο ένας στον άλλον παρέα... Μερικές φορές νιώθω τύψεις επειδή θέλω να περνάω τόσο χρόνο με τον Ντάνιελ. Έτσι προσπαθούμε να κάνουμε συμβιβασμούς. Για παράδειγμα, αφήνουμε τη Λουπίτα να επιλέξει πού θα πάμε να φάμε, ή ποια δραστηριότητα θα κάνουμε».

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλείνουν παιδικές χαρές στον Δήμο Αθηναίων λόγω ακαταλληλότητας – Δείτε ποιες είναι

Tabloid Σήμερα

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα ύστερα από επiθεση σκύλων σε χώρο πάρκινγκ

Tabloid Σήμερα

Η ανακοίνωση του δήμου για την επθεση - Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για αδέσποτα

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Tabloid Σήμερα

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Tabloid Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Tabloid Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Tabloid Σήμερα

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες οι δράστες

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Tabloid Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

«Χλώμιασαν» όλοι οι Έλληνες: Χωρίς τράπεζες για 4 ημέρες, «συναγερμός» από την έκτακτη ανακοίνωση

Tabloid Σήμερα

Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις

Σταϊκούρας για Τέμπη: «Έχουν δοθεί ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση»

Tabloid Σήμερα

Ο υπουργός Μεταφορών έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.