E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σιαμαίες δίδυμες εξηγούν πώς «λειτουργεί» η ερωtική τους ζωή

H μία asexual, η άλλη με αγόρι

Σιαμαίες δίδυμες εξηγούν πώς «λειτουργεί» η ερωtική τους ζωή

Δημοσίευση 27/4/2023 | 10:22

Για την καθημερινότητά τους ως σιαμαίες δίδυμες, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τα κόλπα που έχουν βρει για να διαχειρίζονται την προσωπική τους ζωή μίλησαν πρόσφατα οι 22χρονες Λουπίτα και Κάρμεν Αντράντε.

Οι δύο αδελφές, που γεννήθηκαν στο Μεξικό αλλά μεγάλωσαν στο Κονέκτικατ «μοιράζονται» την ίδια λεκάνη, το ίδιο αναπαραγωγικό σύστημα, το ίδιο συκώτι και κυκλοφορικό, όπως εξήγησαν στο Today.com. Κάθε μία από αυτές ελέγχει από ένα πόδι, η Κάρμεν το δεξί, η Λουπίτα το αριστερό. Οι αδελφές περπάτησαν για πρώτη φορά στα 4 τους χρόνια, μετά από φυσικοθεραπεία προκειμένου να μάθουν πώς να κάθονται και να κινούν τα άκρα τους.

«Δεν ήταν πάντα εύκολα τα πράγματα για εμάς. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, αλλά η ζωή μας είναι πολύ όμορφη... Πηγαίνουμε στο σινεμά και σε συναυλίες [όπου μοιραζόμαστε μια θεση] και ταξιδεύουμε με το αεροπλάνο», λέει στο αμερικανικό site η Κάρμεν.

Οι δύο αδελφές εξήγησαν στη συνέντευξή τους ότι δεν επιχείρησαν ποτέ να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση για τον διαχωρισμό τους, αφού ο κίνδυνος να μην επιβιώσει ή μία από αυτές (ή ακόμα και οι δύο) είναι μεγάλος.

Ως προσωπικότητες, οι δύο νεαρές γυναίκες αρκετές ομοιότητες αλλά και διαφορές.

Οι ομοιότητες περιλαμβάνουν το παρόμοιο γούστο τους στα ρούχα, το όνειρό τους να εργαστούν στον τομέα της κτηνιατρικής (αν και η Λουπίτα ενδιαφέρεται και για την κωμωδία) και την ικανότητα να «βιώνει» η κάθεμιά τους τα αισθήματα της άλλης. «Το αισθάνομαι όταν η Κάρμεν έχει άγχος ή είναι έτοιμη να κλάψει. Είναι το ίδιο σφίξιμο στο στομάχι», εξηγεί η Λουπίτα.

Μία από τις σημαντικότερες διαφορές ανάμεσά τους, ωστόσο, είναι η προσωπική τους ζωή, αφού η Κάρμελ έχει σχέση με τον νεαρό Ντάνιελ, ενώ η Λουπίτα αυτοπροσδιορίζεται ως ασεξουαλική. Ως ασεξουαλικότητα ορίζεται η έλλειψη ερωtικής έλξης από κάποιο άτομο οποιουδήποτε φύλου, ή το ανύπαρκτο ή χαμηλό ενδιαφέρον για σeξουαλική δραστηριότητα. Εύλογα λοιπόν δημιουργείται το ερώτημα πώς οι δύο αδελφές διαχειρίζονται το φλερτ, τα ραντεβού και τις υποχρεώσεις μιας σχέσης, αφου οι προτιμήσεις τους είναι τόσο διαφορετικές.

Η Κάρμεν μίλησε στο site για τη σχέση της με το ανδρικό φύλο και το σημερινό της αγόρι, και πώς «συμβιβάζεται» με την αδελφή της για να κυλάνε όλα ομαλά. «Δεν έκρυψα ποτέ το γεγονός ότι έχω μια σιαμαία δίδυμη, κι αυτό σημαίνει ότι με προσεγγίζουν online πολλοί άνδρες με φετίχ».

Η 22χρονη γνώρισε τον Ντάνιελ μέσω της εφαρμογής Hinge τον Οκτώβριο του 2020, και αυτό που της άρεσε σε εκείνον ήταν το γεγονός ότι δεν τη ρώτησε κατευθείαν πράγματα για τη ζωή της ως σιαμαία δίδυμη, όπως έκαναν όλοι οι άνδρες.

Παρόλο που είναι ζευγάρι, οι δυο τους δεν έχουν ακόμη σeξουαλικές επαφές. Σε συνέντευξη που παραχώρησαν οι αδελφές πέρυσι στο Jubilee, περιέγραψε τη φύση της σχέσης τους ως μια «στενή φιλία». Οι δυο τους έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να αρραβωνιαστούν στο μέλλον, όμως θέλουν πρώτα να δοκιμάσουν να ζήσουν μαζί.

«Ο Ντάνιελ κι εγώ αγαπάμε τα παιδιά, αλλά δεν θέλουμε δικά μας. Απολαμβάνω όμως να είμαι "μαμά" ενός σκύλου. Η Λουπίτα κι εγώ δεν μπορούμε να μείνουμε έγκυες, έχουμε ενδομητρίωση και λαμβάνουμε αγωγή που αναστέλλει κάποιες ορμόνες, επομένως δεν έχουμε περίοδο» προσθέτει η Κάρμεν.

Αναφορικά με τη σχέση του φίλου της με την αδελφή της, λέει ότι τα «πηγαίνουν πολύ καλά». «Το αστείο είναι πως, παρόλο που συνήθως κοιμάμαι πιο αργά από τη Λουπίτα, όταν μένει σπίτι μας ο Ντάνιελ τα βράδια με παίρνει ο ύπνος γρηγορότερα. Έτσι κάνουν ο ένας στον άλλον παρέα... Μερικές φορές νιώθω τύψεις επειδή θέλω να περνάω τόσο χρόνο με τον Ντάνιελ. Έτσι προσπαθούμε να κάνουμε συμβιβασμούς. Για παράδειγμα, αφήνουμε τη Λουπίτα να επιλέξει πού θα πάμε να φάμε, ή ποια δραστηριότητα θα κάνουμε».

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από την Πολεμική Αεροπορία, μπαργούμαν με μπικίνι

Tabloid Πριν 9 ώρες

Η αντίδραση των πελατών όταν το μαθαίνουν

Νόνικα Γαληνέα: Το γράμμα με τα τελευταία «θέλω» της μεγάλης ηθοποιού

Tabloid Πριν 9 ώρες

Στη 1 μετά το μεσημέρι, στο Α΄ Νεκροταφείο, το τελευταίο «αντίο» στη Νόνικα Γαληνέα

Ο Παλάσιος και η σύζυγός του «βάζουν φωτιά» στην Ίμπιζα

Tabloid Πριν 9 ώρες

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η «καuτή» σύζυγος

Ζέτα Μακρυπούλια: Το πρώτο της post μετά τον σάλο με την χαμένη πτήση της

Tabloid Πριν 9 ώρες

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποφάσισε να απαντήσει στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την ανάρτησή της

Ζέτα Μακρυπούλια: Το Twitter δεν συμμερίζεται τον... πόνο της!

Tabloid Πριν 9 ώρες

Σκληρή κριτική στην ηθοποιό - «Το θράσος της δεν έχει όρια»

Αννα Κουρή: «Δεν θα ήθελα να υπάρχει ταύτιση με τον ρόλο της Βάνας Δάγκα»

Tabloid Χτες

Η Αννα Κουρή αγάπησε τον συγκεκριμένο ρόλο αλλά δεν θέλει την ταύτιση με τον ρόλο της Βάνας Δάγκα στους «Μεν και Δεν».

Μέγκαν Φοξ: Καλωσορίζει το καλοκαίρι ‑ Η φωτογραφία με το μπικίνι

Tabloid Χτες

Η διάσημη ηθοποιός πρόσφατα αποκάλυψε ότι πάσχει από διαταραχή σωματικής δυσμορφίας

Δέσποινα Βανδή: Η «εκρηκτική» εμφάνιση με διάφανο φόρεμα – «Διχασμός» στο Twitter

Tabloid Χτες

Η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας το «Ya Habibi» και απέσπασε ανάμεικτα σχόλια στο Twitter

Λύγισε στον αέρα η Κατερίνα Στανίση – «Δεν της οφείλω μόνο ένα ευχαριστώ…»

Tabloid Χτες

Το απόσπασμα με τα τρυφερά λόγια του αδερφού της

Παίκτρια του First Dates: «Θα ήθελα να μην είναι Έλληνας και να έχει τρίχες, να φαίνεται σαν άνδρας»

Tabloid Χτες

Η κοπέλα ενθουσίασε τον 25χρονο ενώ και εκείνος φαίνεται να της έκανε καλή εντύπωση

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.