E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δύσκολες ώρες για τη Ζέτα Δούκα ‑ Σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης Κιμούλη

Οι δηλώσεις της έξω από την Ευελπίδων

Δύσκολες ώρες για τη Ζέτα Δούκα ‑ Σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης Κιμούλη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 27/4/2023 | 11:26

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων εκδικάζονται σήμερα (27/4) οι αγωγές για ηθική βλάβη και διαφυγόντα χρέη που είχε καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού, του Νίκου Ψαρρά και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

Η πρώτη αγωγή του ηθοποιού κατατέθηκε μετά την δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τον Ιανουάριο του 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συνάδελφός του τον κατήγγειλε δημοσίως για κακοποιητική συμπεριφορά, ανοίγοντας τον «ασκό του αιόλου» για τον καλλιτεχνικό χώρο. Η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς, που συνεργάστηκαν τόσο με τη Ζέτα Δούκα, όσο και τον Γιώργο Κιμούλη στην παράσταση που φέρεται να συνέβη το περιστατικό, στάθηκαν από το πρώτο λεπτό στο πλευρό της ηθοποιού, λέγοντας ότι ήταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που κατήγγειλε.

Ο Γιώργος Κιμούλης πέρασε στην αντεπίθεση και θέλοντας να υποστηρίξει τη θέση του, υπέβαλε μήνυση εναντίον τους ζητώντας τους το ποσό των 231.227,80 ευρώ για τη περιουσιακή ζημία που έχει υποστεί και επιπλέον  250.000 ευρώ από τη Ζέτα Δούκα, 125.000 ευρώ από την Δώρα Χρυσικού και ο 125.000 ευρώ από τον Νίκο Ψαρρά για ηθική βλάβη.

«Η αγωγή συζητήθηκε, περιμένουμε την απόφαση. Τα υπόλοιπα θα σας τα πει ο κ. Γεραρής. Ευχαριστώ πολύ», αρκέστηκε να πει η Ζέτα Δούκα στους δημοσιογράφους έξω από την Ευελπίδων το πρωί της Πέμπτης (27/4).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Γεραρής, δικηγόρος της, αναφέρθηκε αρχικά στην καταγγελία που έκανε η ηθοποιός, ενώ κατηγόρησε τον Γιώργο Κιμούλη πως προσπαθεί να «καταστρέψει» τις μαρτυρίες των συναδέλφων της.

«Ο κος Κιμούλης αποφάσισε να ασκήσει κοινή αγωγή, προσπαθώντας στην ουσία να αχρηστέψει δικονομικά τις μαρτυρίες τους, να τους καταστήσει διαδίκους και έτσι να μην μπορούν να καταθέσουν υπέρ της κας Δούκα», είπε.

Όπως τόνισε ο κος Γεραρής, η υπόθεση αυτή έχει επιβαρύνει την ψυχολογία της εντολέως του, ενώ η Ζέτα Δούκα δεν έχει μετανιώσει που έκανε την καταγγελία σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήδη η κα Δούκα είναι επιβαρυμένη από αυτή την ιστορία. Όταν κανείς έχει πάνω του αγωγές και μηνύσεις, η ψυχολογία είναι επιβαρυμένη, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και είμαστε σίγουροι ότι η αλήθεια θα λάμψει. Η ψυχολογία της είναι επιβαρυμένη, αλλά διατηρεί υψηλό φρόνημα. Αισθάνεται υπερήφανη που έκανε αυτή την καταγγελία», κατέληξε.

Οι δηλώσεις τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι στη φύση του ανθρώπου να ψεύδεται»

Ο Γιώργος Κιμούλης από την πλευρά του, χαρακτήρισε «σπουδαίο» το κίνημα #MeToo και τόνισε ότι κάποια πρόσωπα προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν.

«Θεωρώ ότι το κίνημα #MeToo είναι ένα σπουδαίο κίνημα. Μετρά 17 χρόνια περίπου από τότε που η Αμερικανίδα Μπερκ έβαλε τα θεμέλια. Έχει καθοδηγήσει πολλούς κακοποιητές και βιαστές στα δικαστήρια και τις φυλακές. Παράλληλα όμως έχουν εμφανιστεί κάποια πρόσωπα που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το κίνημα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είναι στη φύση του ανθρώπου να ψεύδεται και να κάνει καταγγελίες ψευδείς. Τα πρόσωπα αυτά πέρα από το γεγονός αυτό συκοφαντούν και προκαλούν ηθική βλάβη σε αυτούς που ψευδώς καταγγέλλουν, πρέπει να τιμωρούνται για να προστατευτεί αυτό το σημαντικό κίνημα».

«Δεν δικαιολογείται μετά από 13χρονια να πας σε μία εκπομπή και να λες αυτά που λες,όταν γνωρίζεις ότι αυτά δεν μπορούν να αποδειχθούν. Είναι μία ταινία μικρού μήκους, ένα σκετσάκι που αποφάσισαν να συμπαιξουν αυτά τα τρία άτομα», δήλωσε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Βασίλης Καρπενάρος, και έδωσε στους δημοσιογράφους μία φωτογραφία που δείχνει όλους τους ηθοποιούς μαζί τρεις εβδομάδες μετά το περιστατικό που καταγγέλθηκε, στην κοπή της πίτας.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πύθωνας αποφάσισε να κάνει… ανακαίνιση: Εισέβαλε από το ταβάνι και έκανε γυαλιά‑καρφιά ένα μπάνιο στην Αυστραλία

Χτες

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι ένοικοι της κατοικίας στο Κουίνσλαντ – Δείτε το βίντεο

Πέθανε η θρυλική Ντόλι Πάρτον στα 80 της χρόνια

Χτες

Είναι η τραγουδίστρια της κάντρι με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, έκανε καριέρα και στον κινηματογράφο - Το τελευταίο διάστημα η κατάσταση της υγείας της είχε επιβαρυνθεί, μετά και τον θάνατο του συζύγου της, τον Μάρτιο του 2025

Google: Ποιο emoji «σάρωσε» το 2025 ‑ Αύξηση 37% στη χρήση του

Χτες

Η εταιρεία ανέλυσε 665 εκατομμύρια σύμβολα μέσα από το Gboard, αναδεικνύοντας τις νέες τάσεις που φέρνει η Gen Z στην ψηφιακή επικοινωνία.

Κυψέλη: Σε 14 κτίρια οι ζημιές από τα έργα του Μετρό ‑ Τι είπε ο Χάρης Δούκας

Χτες

Παρουσιάστηκαν τα πρώτα στοιχεία για τις επιπτώσεις που έχουν προκαλέσει οι εργασίες του Μετρό σε κτίρια της Κυψέλης

Πορτογαλία: Η στιγμή που μεθυσμένος οδηγός πέφτει πάνω σε πλήθος ‑ 12 τραυματίες

Χτες

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο παραθαλάσσιο θέρετρο στην περιοχή Αλγκάρβε

Ουρές στα βενζινάδικα στο Ιράν μετά τον οικονομικό «στραγγαλισμό» των ΗΠΑ

Χτες

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως πρέπει να «τερματιστούν αμέσως» οι εκτελέσεις διαδηλωτών

Κάτω Κουφονήσι: Νεκρή 69χρονη Αγγλίδα μετά από βουτιά στη θάλασσα από ημερόπλοιο

Χτες

Οι προσπάθειες ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ στο λιμάνι δεν κατάφεραν να σώσουν τη γυναίκα, ενώ το Λιμενικό διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του θανάτου.

Δημήτρης Κόκοτας: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» για τον θάνατό του

Χτες

Ο γνωστός τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, μετά από παρατεταμένη νοσηλεία

Ηράκλειο: Απατεώνες επενδυτικοί σύμβουλοι ξάφρισαν 60.000€ από 48χρονη

Χτες

Δείτε πώς μια 48χρονη στο Ηράκλειο έμεινε χωρίς 60.000€ από επενδυτική απάτη και πώς μπορείτε να προστατευτείτε από ανάλογα κρούσματα.

Απομακρύνεται από την οικογενειακή κατοικία ο σύζυγος της παρουσιάστριας

Χτες

Κοινωνία - Για την Πέμπτη 27 Αυγούστου μετατέθηκε από το Αυτόφωρο η εκδίκαση της υπόθεσης του συζύγου της παρουσιάστριας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.