E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Παπαδάκης απαντά σε όσους τον λένε «κρυόκ@@λο»

Δείτε όσα είπε ο παρουσιαστής

Ο Παπαδάκης απαντά σε όσους τον λένε «κρυόκ@@λο»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 29/4/2023 | 18:33

Για την φετινή τηλεοπτική χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας έχει στο πλευρό του τη Μαρία Αναστασοπούλου, μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο παρουσιαστής απάντησε και για το τηλεοπτικό του μέλλον, τον γιο του Φοίβο και τον έρωτα για τη σύζυγό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η χρονιά με τη Μαρία ήταν υπέροχη. Δεν μπορούσα να βρω καλύτερη συνεργάτιδα. Η Μαρία είναι αυτό που δεν είμαι εγώ και το ανάποδο. Αυτό ήθελα, να υπάρχουν δύο άνθρωποι που θα έχουν τις απόψεις τους και δεν θα έχουν ανταγωνισμό. Είναι μία από τις καλύτερες χρονιές το τελευταίο χρονικό διάστημα» είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Κάθε μέρα είναι διαφορετική κι αν δεν το δεις έτσι, δεν κάνεις γι αυτή τη δουλειά. Κρίνεσαι κάθε μέρα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τη σημερινή μέρα, αλλά και για την επόμενη. Οι εκλογές είναι το χειρότερό μου. Δεν μπορώ γιατί ή θα ακούσω τα ίδια πράγματα ή θα άκουγα πράγματα που δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Η κωλοτούμπα πάει σύννεφο. Όλοι έχουν το δικαίωμα να είναι υποψήφιοι δεν μπορείς όμως τη μία μέρα να είσαι δημοσιογράφος, να ασκείς κριτική και την επόμενη μέρα να είσαι με το κόμμα στο οποίο ασκούσες κριτική. Η μετά λες ψέματα ή πριν έλεγες ψέματα» τόνισε και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει λογαριασμό στο Instagram.

«Μερικοί με λένε κρυόκ@@λο»

«Εγώ αυτοσαρκάζομαι. Χαρά Θεού είναι αυτό, αρκεί να μην υπάρχει σκοπιμότητα γιατί τότε θα είναι κακία. Εγώ γεννήθηκα με αυτό, μερικοί με λένε κρυόκ@@λο. Αυστηρός και δίκαιος παίζεται, γιατί κι εγώ έχω κάνει τα λάθη μου, σε μια δουλειά που δεν στηρίζεται σε κάτι προκαθορισμένο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τον Φοίβο Παπαδάκη στο J2US: «Τραγουδάμε στην οικογένεια. Το βλέπω τα Σάββατα και τον ψηφίζω. Δεν με ρώτησε, μου το είπε μετά και χάρηκα πάρα πολύ. Είμαι ερωτευμένος με τη σύζυγο μου, η Τίνα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου, μετά τη μητέρα μου είναι εκείνη».

«Εδώ θα είμαι και του χρόνου, δεν έχει σημασία αν θα είμαι μπροστά ή πίσω. Δεν πρόκειται να σταματήσω να δουλεύω ποτέ και να εγκαταλείψω το “Καλημέρα Ελλάδα”» ξεκαθάρισε.

Δείτε όσα είπε

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Σήμερα

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Σήμερα

O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Σήμερα

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Σήμερα

«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Σήμερα

Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ για «Σέρρες»: «Με σταματούσαν και μου έλεγαν `σας ευχαριστούμε`»

Σήμερα

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τις Σέρρες, τον σταματούσαν στον δρόμο άνθρωποι με βουρκωμένα μάτια και του έλεγαν «ευχαριστώ»

Απόστολος Γκλέτσος για Μπραντ Πιτ: Ήρθαμε στην Ύδρα μήπως τον βλέπαμε αλλά δεν τα καταφέραμε

Σήμερα

«Είναι μεγάλη διαφήμιση για τα νησιά μας, φοβερή και μπράβο που το καταφέραμε» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος

Παναγιώτης Τσακαλάκος για Akyla: Στην Eurovision τέτοιου είδους τραγούδια δεν έχουν νικήσει αλλά έχουν πάει καλά

Χτες

τραγουδιστής που διαγωνίστηκε επίσης στον ελληνικό τελικό σχολίασε το νικητήριο κομμάτι με τίτλο «Ferto»

Ιωάννα Δεσύλλα για Μιχάλη Σηφάκη στο Survivor: Μου την έπεφτε ξεκάθαρα ενώ έχει σχέση έξω από το παιχνίδι

Χτες

Μου έλεγε να ξαπλώσω δίπλα του και με ακουμπούσε, πρόσθεσε η παίκτρια του ριάλιτι

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθούν τη δουλειά μου τα παιδιά μου

Χτες

«Ο γιος μου είδε τον Γιάννη Μπέζοόταν κάναμε μια συναυλία και μου λέει ""υπάρχει στα αλήθεια;""»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.