E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Την τράβηξα και την κλώτσησα»: Χτύπησε τη γυναίκα του γιατί έκλαιγε το μωρό

«Ήταν μια κακή μέρα» είπε στο δικαστήριο

«Την τράβηξα και την κλώτσησα»: Χτύπησε τη γυναίκα του γιατί έκλαιγε το μωρό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 29/4/2023 | 18:59

Ένας 34χρονος από τη Θεσσαλονίκη ξυλοκόπησε τη σύζυγό του επειδή… εκνευρίστηκε από το κλάμα του παιδιού τους. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου, όταν ο κατηγορούμενος επέστρεψε στο σπίτι του από τη δουλειά και ξέσπασε μια έντονη διαφωνία με τη σύζυγό του, για θέματα που αφορούσαν το μεγαλύτερο παιδί τους.

Κάποια στιγμή, η γυναίκα σηκώθηκε από το τραπέζι και πήγε στο μπάνιο, όταν το 4 μηνών βρέφος τους ξεκίνησε να κλαίει. Ο 34χρονος δεν ήξερε τι να κάνει για να σταματήσει. Αποτέλεσμα, όπως είπε ο ίδιος, ήταν να εκνευριστεί που η σύζυγός του αργούσε να βγει από το μπάνιο για να φροντίσει το παιδί και για αυτό την χτύπησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα μπορούσε να συμβεί σε κάθε οικογένεια – Ήταν μια κακή μέρα»

Η 30χρονη γυναίκα ανέφερε στην κατάθεσή της πως ήταν η πρώτη φορά που ο σύζυγός της είχε βίαιη συμπεριφορά απέναντί της και περιέγραψε τη στιγμή που της επιτέθηκε, ζητώντας παράλληλα από το δικαστήριο να μην τον τιμωρήσει για τις πράξεις του.

«Θα μπορούσε να συμβεί σε κάθε οικογένεια. Ο άντρας μου γύρισε από τη δουλειά και μιλούσαμε για τα παιδιά μας. Νευρίασα εγώ, νευρίασε και αυτός, και έτσι έγινε αυτό που έγινε. Με χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο και με κλώτσησε στην πλάτη» ανέφερε στο δικαστήριο η γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο, δε πιστεύω ότι θα το ξανά κάνει γιατί μιλήσαμε και μου ζήτησε συγνώμη. Είμαστε 5,5 χρόνια παντρεμένοι και τον πιστεύω ότι δε θα το ξανά κάνει γιατί αγαπάει εμένα και τα παιδιά. Ήταν μία κακή ημέρα. Δε ξέρω πως έγινε» υποστήριξε.

«Την τράβηξα και την κλώτσησα – Έχω μετανιώσει»
«Νευρίασα όταν πήγε στην τουαλέτα και έκλεισε την πόρτα. Άρχισε ο μικρός να κλαίει και δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Της φώναζα ότι κλαίει ο μικρός και εκείνη δεν έβγαινε από το μπάνιο. Τα έχασα, είδα το μωρό να κλαίει και τα έχασα. Τη χτύπησα με το χέρι. Όπως την έσπρωξα, την τράβηξα και την κλώτσησα» είπε στην απολογία του ο 34χρονος που κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή βία.

«Την τράβηξα όταν βγήκε από την τουαλέτα και της έριξα κλωτσιά. Ειλικρινά δεν την χτύπησα στο πρόσωπο με το χέρι μου. Ήταν πρώτη φορά και έχω μετανιώσει. Δεν ήθελα να τη χτυπήσω σοβαρά. Είμαστε πολύ δεμένη σαν οικογένεια. Από το πρωί μέχρι το βράδυ τρέχω» υποστήριξε, επαναλαμβάνοντας ότι χτύπησε τη σύζυγό του επειδή έκλαψε το βρέφος τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση το θύμα έφερε σωματικές βλάβες με μώλωπες στο πρόσωπο, ωστόσο ο 34χρονος αρνήθηκε ότι την χτύπησε στο κεφάλι.

Ο 34χρονος καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκισης, με τριετή αναστολή.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βέλγιο: Τρένο συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο – Αναφορές για νεκρούς

Σήμερα

Σχολικό λεωφορείο ανατράπηκε έπειτα από σύγκρουση με αμαξοστοιχία στο Βέλγιο

Χανιά: Ιδιοκτήτης κτηρίου επιτέθηκε με μπαλτά στον ενοικιαστή του για τον λογαριασμό της ΔΕΗ

Σήμερα

Μια απλήρωτη οφειλή ρεύματος κρυβόταν πίσω από την καταγγελία για διένεξη θέσης πάρκινγκ

Καρυστιανού: «Η ιστορία γράφεται από την ίδια την κοινωνία» ‑ Κατατέθηκε η ιδρυτική διακήρυξη

Σήμερα

Στον Αρειο Πάγο κατατέθηκε η ιδρυτική διακήρυξη του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών «ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία» παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού

Αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον αιφνίδιο θάνατο της 24χρονης στη Ρόδο

Σήμερα

Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της περιοχής είπαν το τελευταίο αντίο στη νεαρή γυναίκα τη Δευτέρα

Αγριογούρουνο κολυμπούσε αμέριμνο σε παραλία στη Φθιώτιδα, έκπληκτοι λουόμενοι και περαστικοί

Σήμερα

Τα αγριογούρουνα είναι γνωστά για τις εξαιρετικές τους ικανότητες στην κολύμβηση

Λέσβος: Βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα όπου δύο νέοι 16 και 18 ετών έχασαν τη ζωή τους

Σήμερα

Τα δύο παιδιά ήταν φίλοι με το δυστύχημα να σημειώνεται κατά την επιστροφή τους από Θέρμη για την πόλη της Μυτιλήνης

Οι μισοί δεν θα πάνε φέτος διακοπές, τι δείχνει νέα έρευνα του ΙΕΛΚΑ

Σήμερα

Οι καταναλωτές φαίνεται να υιοθετούν πιο οικονομικές λύσεις, με το 41% να δηλώνει ότι μαγειρεύει συχνά στις διακοπές και το 70% να επισκέπτεται συστηματικά σούπερ μάρκετ ή μίνι μάρκετ

Έως 36.000 ευρώ το νέο «Ανακαινίζω», όλες οι λεπτομέρειες

Σήμερα

Σε δύο φάσεις το νέο πρόγραμμα με επιδότηση έως 95%

Συναγερμός για τον Έμπολα – «Τα χειρότερα έρχονται», προειδοποιεί ο ΠΟΥ

Σήμερα

Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να φτάσει εξοπλισμός και υλικό στην περιοχή που πλήττεται

Νέα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν εν μέσω κορύφωσης των συνομιλιών

Σήμερα

Αισιόδοξος ο Ρούμπιο για συμφωνία παρά τα πλήγματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.