E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι 8 «καυτοί» νέοι άγγελοι της Victoria`s Secret είναι «σκέτη κόλαση»

Tα νέα διάσημα μοντέλα της εταιρείας

Οι 8 «καυτοί» νέοι άγγελοι της Victoria`s Secret είναι «σκέτη κόλαση»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 4/5/2023 | 10:50

Η επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret, ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα γεγονότα στη βιομηχανία της μόδας, επιστρέφει μετά από μια τετραετή παύση. Από τα περίπλοκα σχέδια εσωρούχων μέχρι τα πανέμορφα μοντέλα που περπατούν στην πασαρέλα, το εμβληματικό σόου έχει τραβήξει την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Το ετήσιο σόου ακυρώθηκε το 2019 μετά από πτώση των πωλήσεων, κακή τηλεθέαση, ενώ ήρθαν στο φως οι στενές σχέσεις του πρώην διευθύνοντος συμβούλου Λες Γουέξνερ με τον καταδικασμένο δράστη σεξουαλικών εγκλημάτων και πρώην χρηματοοικονομικό σύμβουλο Τζέφρυ Επστάιν. Ο οικονομικός διευθυντής της εταιρίας όμως Tίμοθι Τζόνσον επιβεβαίωσε σε δήλωσή του τον Μάρτιο, ότι το σόου θα επιστρέψει μέσα στο 2023, υποστηρίζοντας τη νέα έκδοση της επίδειξης μόδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Victoria’s Secret μετά τα όσα συνέβησαν λανσάρει ήδη plus size μοντέλα στις διαφημίσεις της και προσπαθεί να παρουσιάσει μία νέα στρατηγική, αφήνοντας πίσω τo κακό παρελθόν της.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τη μορφή με την οποία θα επιστρέψει το σόου που ανέδειξε τα διασημότερα μοντέλα του κόσμου. Από γνωστά supermodels μέχρι νέα πρόσωπα, ακολουθεί μια ματιά σε 8 σέξι μοντέλα της εταιρείας που όπως φαίνεται θα μονοπωλήσουν ξανά το ενδιαφέρον.

1. Τέιλορ Χιλ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τέιλορ Χιλ είναι ένα σούπερ μόντελ από την Αμερική που γεννήθηκε το 1996, και είναι ένα από τα νεότερα μοντέλα της Victoria’s Secret. Ανακαλύφθηκε σε ηλικία 14 ετών και απέκτησε φήμη αφού έγινε άγγελος της Victoria’s Secret από το 2014 έως το 2018. Η Χιλ έχει εμφανιστεί σε πολλά διάσημα περιοδικά όπως τα Vogue, Elle και Harper’s Bazaar και έχει συνεργαστεί με γνωστές μάρκες όπως Forever 21, H&M, Michael Kors και Ralph Lauren. Το Harper’s Bazaar την κατέγραψε ως ένα από τα μοντέλα με τους περισσότερους followers το 2016 και σήμερα, το 2023, έχει πάνω από 24 εκατομμύρια followers στο Instagram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2. Γκρέις Ελίζαμπεθ

Η  Γκρέις Ελίζαμπεθ είναι ένα μοντέλο που έχει γίνει διάσημη τον τελευταίο καιρό. Γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου 1997 και η καριέρα της άρχισε να απογειώνεται όταν άρχισε να συνεργάζεται με την εταιρεία ρούχων Guess. Η Ελίζαμπεθ έχει νεανική και ελκυστική εμφάνιση και έχει περπατήσει στο Victoria’s Secret Fashion Show, αναδεικνύοντας τη λαμπερή πλευρά της. Ξεκίνησε την καριέρα της με τη Victoria’s Secret όταν ήταν 22 ετών και έκτοτε έχει γίνει μοντέλο- εκπρόσωπος για το εμπορικό σήμα PINK. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση της Grace έχουν αποδώσει καρπούς, και είχε επίσης την ευκαιρία να περπατήσει για διάσημους σχεδιαστές μόδας όπως ο Michael Kors, ο Alexander Wang και ο Tommy Hilfiger.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

3. Mπάρμπαρα Πάβλιν

Η Mπάρμπαρα Πάβλιν είναι ένα πολύ γνωστό μοντέλο από την Ουγγαρία που ανήκει στη νέα γενιά των μοντέλων της Victoria’s Secret. Αναγνωρίζεται για τις εξαιρετικές ικανότητές της στην πασαρέλα και την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Όταν ήταν 19 ετών, έγινε ο πρώτος Ούγγρος άγγελος της Victoria’s Secret. Το μοναδικό σχήμα και μέγεθος του σώματός της αντιπροσωπεύουν τη στροφή της μάρκας προς την προώθηση της “θετικότητας του σώματος”.

4. Λέομι Άντερσον

Η Λέομι Άντερσον, ένα μοντέλο από τη Βρετανία, σχεδιάστρια μόδας και ακτιβίστρια, συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο των άξιων νέων καλλονών της Victoria’s Secret. Έχει περπατήσει σε τέσσερις διαδοχικές επιδείξεις μόδας της Victoria’s Secret από το 2015 έως το 2018 και έχει σαγηνευτικά χαρακτηριστικά, όπως σκούρα καστανά μαλλιά, εντυπωσιακά μάτια και υπέροχη εμφάνιση. Θεωρείται ένας από τους εντυπωσιακούς νέους αγγέλους της Victoria’s Secret. Η Άντερσον έχει επίσης συνεργαστεί με διάφορες γνωστές μάρκες όπως οι Tom Ford, Tommy Hilfiger, Burberry και Calvin Klein.

5. Ρόμι Στριντ

Η Ρόμι Στριντ από την Ολλανδία, ήταν άγγελος της Victoria’s Secret από το 2014 έως το 2018. Σήμερα είναι 27 ετών και έχει υπάρξει μοντέλο για πολλές γνωστές μάρκες, όπως οι Alexander McQueen, Michael Kors και Carolina Herrera. Επιπλέον, έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα διαφόρων δημοφιλών περιοδικών, όπως η Vogue και το Elle. Η Romee αποτελεί εξαιρετικό πρότυπο για τους επίδοξους αγγέλους της Victoria’s Secret το 2023.

6. Τζόσεφιν Σκράιβερ

Η Τζόσεφιν Σκράιβερ είναι ένας άγγελος της Victoria’s Secret που προστέθηκε πρόσφατα στην ομάδα. Έγινε γνωστή μετά την εμφάνισή της στην πασαρέλα του brand το 2013. Η Σκράιβερ βρέθηκε και ξεκίνησε την καριέρα της στη βιομηχανία της μόδας σε ηλικία 15 ετών το 1993. Κατά τη διάρκεια του επαγγέλματός της, έχει συνεργαστεί με διάσημες εταιρίες όπως Michael Kors, Gucci, Dior και άλλες.

7. Σάρα Σαμπάιο

Η Σάρα Σαμπάιο, supermodel από την Πορτογαλία και ευρέως αναγνωρισμένη ως ο πιο ελκυστικός άγγελος της Victoria’s Secret, γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 1991. Έχει εμφανιστεί σε διακεκριμένα περιοδικά μόδας όπως τα Vogue, Harper’s Bazaar Elle και GQ. Η Σαμπάιο ανέπτυξε το ενδιαφέρον της για το μόντελινγκ αφού κέρδισε έναν διαγωνισμό μοντέλων μαλλιών στο Cabelos Pantene όταν ήταν 16 ετών. Η πρώτη της εμφάνιση στην επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret έγινε το 2013.

8. Στέλα Μάξγουελ

Η Στέλα Μάξγουελ, η οποία εντοπίστηκε από έναν ατζέντη μοντέλων, είναι ένας περιζήτητος άγγελος της Victoria’s Secret. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο το 2008 και έχει κοσμήσει τις σελίδες των περιοδικών Vogue και Elle. Η Μάξγουελ έχει συνεργαστεί με πολλές μάρκες μόδας, όπως οι Marc Jacobs, Miu Miu, Tommy Hilfiger, Fendi, Chanel, Mugler και Burch. Το 2016 ανακηρύχθηκε η κορυφαία επιλογή στη “Hot 100 List” του Maxim.


[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Viral αποφοίτηση: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε... την Αννα Βίσση

Σήμερα

Απόφοιτη Πανεπιστημίου ορκίστηκε ευχαριστώντας την… Αννα Βίσση

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Σήμερα

Η ανακοίνωση του ζευγαριού

Γιώργος Λιάγκας για Παπανώτα: «Θα σας πω τώρα κάτι που θα σας σοκάρει...»

Σήμερα

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον τρόπο που έμαθε ο Παπανώτας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η «on air» συγγνώμη της Κατερίνας Καινούργιου από την Ιωάννα Μαλέσκου

Σήμερα

Αναφέρθηκαν on air στην παρεξήγηση που είχε συμβεί μεταξύ τους στο παρελθόν

Η απάντηση της Αννίτα Μπραντ σε πικρόχολα σχόλια ‑ «Γριά, δεν ντρέπεσαι που έκανες παιδιά στα 50;»

Σήμερα

H γνωστή make up artist είναι σύζυγος του φωτογραφου, Χάρη Χριστόπουλου

Αρναούτογλου: «Νόμιζε ότι η κάμερα είναι όπλο και σήκωσε τα χέρια ψηλά...»

Σήμερα

Οι δηλώσεις του για την ταξιδιωτική εκπομπή που θα παρουσιάσει

H Σοφία Μπους έκανε coming out: Είμαι queer, μπορώ επιτέλους να ανασάνω

Σήμερα

Η 41χρονη ηθοποιός μίλησε και για την σχέση της με την ποδοσφαιρίστρια Ασλιν Χάρις

Πώς είναι να δουλεύεις για έναν διάσημο

Σήμερα

Οι αφανείς ήρωες της showbiz, οι βοηθοί των διασημοτήτων

par: 34
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.