ADVERTISEMENT

Προειδοποίηση Μαρουσάκη για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και έντονοι άνεμοι

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Προειδοποίηση Μαρουσάκη για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα
ADVERTISEMENT

Σημαντική επιδείνωση καιρού αναμένεται τις επόμενες ώρες με έντονα καιρικά φαινόμενα που από το απόγευμα της Δευτέρας (8.5.2023) θα πλήξουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, θα σημειωθούν βροχές, καταιγίδες, αλλά και χαλαζοπτώσεις.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, στη σημερινή πρόβλεψη του καιρού στο marousakis.gr, σημειώνει πως η κακοκαιρία θα συνοδευτεί από έντονη κεραυνική δραστηριότητα καθώς και απότομη ενίσχυση των ανέμων.

ADVERTISEMENT

Αναλυτικά η πρόγνωση Μαρουσάκη:

Μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα σήμερα 08-05-2023 στα κεντρικά και βόρεια όπου αναμένονται ισχυρές καταιγίδες συνοδευόμενες από μεγάλο όγκο νερού, χαλάζι, έντονους κεραυνούς και απότομη ενίσχυση των ανέμων.

Αιτία γι’ αυτή την εξέλιξη είναι η μετατόπιση μιας ψυχρής αέριας μάζας από τα βόρεια Βαλκάνια νοτιότερα για να συγκρουστεί πάνω από τη χώρα μας με ήδη υπάρχουσες αρκετά πιο θερμές αέριες μάζες.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο