E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τα αίτια θανάτου του βρέφους στην Αρτα

Τι έδειξε η νεκροψία

Τα αίτια θανάτου του βρέφους στην Αρτα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/5/2023 | 16:51

Έλλειψη οξυγόνου και θερμοπληξία είναι σύμφωνα με πληροφορίες τα αίτια του θανάτου του βρέφους στην Άρτα, όπως έδειξαν τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας και νεκροτομής.

Όπως μετέδωσε το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, το άτυχο βρέφος στην Άρτα πέθανε από θερμοπληξία και έλλειψη οξυγόνου επειδή έμεινε πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως γνωστόν, ο 37χρονος πατέρας του άτυχου βρέφους, ο οποίος μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος στον ανακριτή της Άρτας, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (12.05.2023).

Ο πατέρας κατηγορείται για κακούργημα. Συγκεκριμένα, ο άνδρας κατηγορείται για θανατηφόρα έκθεση του πεντέμισι μηνών βρέφους, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην Άρτα.

Ο συνήγορος του, Δημήτρης Λαμπράκης, είπε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ότι το μήνυμα που στέλνει ο εντολέας του είναι να «μη ζήσει κανένας άνθρωπος αυτή την κατάσταση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται πως το βρέφος έχασε τη ζωή του όταν ο πατέρας του το ξέχασε στο παιδικό κάθισμα του αυτοκινήτου για ώρες στην Άρτα. Μόλις, οι γονείς πληροφορήθηκαν από τους γιατρούς του νοσοκομείου, που το είχαν μεταφέρει, πως το μωρό ήταν νεκρό, εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Ο μεν πατέρας προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με το καλώδιο της τηλεόρασης, αλλά τον απέτρεψαν αστυνομικοί και γιατροί που βρίσκονταν στο σημείο.

Η δε 27χρονη μητέρα του μωρού απειλούσε να πέσει από το μπαλκόνι του νοσοκομείου μόλις έμαθε ότι η λίγων μηνών κορούλα της ήταν νεκρή.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάλος στην Ταϊλάνδη για 65χρονο μοναχό που έγινε τσακωτός να κάνει σeξ με 47χρονη σε βουδιστικό ναό

Πριν 8 ώρες

Ο ηγούμενος του ναού Wat Phutthaisawan κατηγορείται για υπεξαίρεση και ξέπλυμα χρήματος, ενώ συνελήφθη και η 47χρονη ερωμένη του για συνέργεια.

Hyrox Πεκίνου: Αθλήτρια αφόδευσε στον αγώνα και κέρδισε ‑ Συγγνώμη από τη διοργάνωση

Πριν 8 ώρες

Η 22χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια Τζοάνα Βίτρζικ δεν διακόπηκε από τους κριτές, ενώ αθλητές ζητούν αποζημίωση για επαφή με πιθανώς μολυσμένο εξοπλισμό.

Χαλκιδική: Τσακάλι επιτέθηκε σε παιδί ‑ Δεύτερο περιστατικό σε ημέρες

Πριν 8 ώρες

Ο ανήλικος διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ πριν από δύο ημέρες και ένας 55χρονος είχε δεχθεί επίθεση από άγριο ζώο στην ίδια περιοχή.

Αποφυλακίζεται σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης

Πριν 8 ώρες

Η δικηγόρος του, Βάσω Πανταζή, τον παρουσιάζει ως τον μοναδικό κρατούμενο που αποφυλακίζεται ολοκληρώνοντας την ποινή του χωρίς αμετάκλητη καταδίκη.

Θάσος: Ντουζιέρα με κερματοδέκτη σε παραλία! Για να κάνεις ντουζ, πληρώνεις

Πριν 8 ώρες

Η κίνηση επιχειρηματία στο νησί, που στοχεύει στον περιορισμό της σπατάλης νερού, μοιράστηκε σε βίντεο και προκάλεσε πλήθος σχολίων στο TikTok.

Νέος γύρος καταιγίδων έρχεται στη χώρα ‑ Πού χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή

Πριν 8 ώρες

Νέος γύρος βροχής φέρνει πιο άστατο σκηνικό, με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Όλγα Παπαβγούλη να προειδοποιεί για ισχυρά φαινόμενα ανοιχτά του Ιονίου.

Βρετανία: 60χρονος παραδέχθηκε 60 αδικήματα, 21 βιασμούς της συζύγου του σε 20 χρόνια

Χτες

Ο άνδρας από το Στόκπορτ νάρκωνε τη γυναίκα του πριν την κακοποιεί, ενώ άλλοι 12 άνδρες κατηγορούνται για αδικήματα σε βάρος της ίδιας.

Γιώργος Μαζωνάκης: Κατασχέθηκε χρηματοκιβώτιο από το σπίτι του – Η αντίδραση της οικογένειας

Χτες

Οι Αρχές προχώρησαν σε έλεγχο της κατοικίας στο πλαίσιο των ερευνών, με τους συγγενείς να εκφράζουν την έντονη διαφωνία τους για την παραβίαση των προσωπικών του αντικειμένων.

Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε ο 51χρονος για τη σεξουαλική κακοποίηση της 8χρονης εγγονής του

Χτες

Η 28χρονη μητέρα του παιδιού κατέθεσε ότι ο ίδιος την κακοποιούσε σεξουαλικά και εκείνη ως ανήλικη στην Αλβανία, όπου είχε εκτίσει και δύο ποινές φυλάκισης.

Πρόβα πολέμου: Η Γερμανία στέλνει στρατό στα ανατολικά υπό τον φόβο ρωσικού χτυπήματος

Χτες

Η Γερμανία σχεδιάζει μόνιμη παρουσία 4.800 στρατιωτών στη Λιθουανία έως το 2027, ενώ ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς μιλά για «καθοριστικές εβδομάδες» για την Ευρώπη.

Γιώργος Μαζωνάκης: Ο ταξιτζής που τον μετέφερε στο ιατρείο του Κολωνακίου έλυσε τη σιωπή του

Χτες

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης έφυγε και για την οικογένεια του και για εμάς», είπε μεταξύ άλλων ο ταξιτζής

Πανικός σε πτήση: Γυναίκα γδύθηκε εντελώς και προέβη σε άσεμνες πράξεις μπροστά σε άλλους επιβάτες

Χτες

Το περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση από τη Βαλτιμόρη προς το Μαϊάμι, μόλις ημέρες μετά από άλλο επεισόδιο σε πτήση της ίδιας εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.