E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πέθανε μετά από 31 χρόνια σε κώμα – Ο άντρας της δεν έφυγε ποτέ από δίπλα της

Τα συγκινητικά λόγια του ίδιου για τον θάνατό της

Πέθανε μετά από 31 χρόνια σε κώμα – Ο άντρας της δεν έφυγε ποτέ από δίπλα της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/5/2023 | 16:37

Ένας συντετριμμένος σύζυγος επιβεβαίωσε ότι η σύζυγός του πέθανε μετά από περισσότερα από 31 χρόνια που πέρασε σε κώμα. Η γυναίκα έπεσε σε κώμα, μετά από ένα τρομακτικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα την παραμονή των Χριστουγέννων το 1991.

Η Miriam Visintin, από την Ιταλία, πέθανε στις 10 Μαΐου στο νοσοκομείο San Bassiano, όπου είχε μεταφερθεί πριν από δύο μήνες, λόγω συσσώρευσης υγρού στους πνεύμονές της. Βρισκόταν σε κώμα από τότε που τράκαρε με το αυτοκίνητό της σε δρόμο της Ιταλίας, την παραμονή των Χριστουγέννων του 1991, με αποτέλεσμα να υποστεί ανεγχείρητη εγκεφαλική βλάβη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο επί 33 χρόνια σύζυγός της, Angelo Farina, δήλωσε μετά το θάνατο της Miriam από καρδιακή ανακοπή πως «έζησε επιτέλους την γαλήνη, για την αδικία της… Επιτέλους είναι εκεί πάνω στον παράδεισο». Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως «είχαμε παντρευτεί μόλις ενάμιση χρόνο, όταν μας χτύπησε η τραγωδία. Ήμασταν τόσο νέοι και είχαμε τόσα πολλά σχέδια… Η μοίρα ήταν σκληρή μαζί της. Δεν της άξιζαν όλα αυτά».

Η Miriam έπεσε σε κώμα μετά τα σοβαρά τραύματα που υπέστη στο κεφάλι από το ατύχημα του 1991, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της σε παγωμένη επιφάνεια, και προσέκρουσε σε στύλο. Θα ήταν τα δεύτερα Χριστούγεννα που θα περνούσε το ζευγάρι μαζί μετά τον γάμο του, το 1990. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε μια ντίσκο λίγα χρόνια πριν και ερωτεύτηκε.

Οι γιατροί είπαν στον Angelo μετά το δυστύχημα, ότι η σύζυγός του πιθανότατα δεν θα επιβίωνε τη νύχτα. Εκείνος, αφοσιωμένος σε αυτή, είπε «όταν την παντρεύτηκα, ορκίστηκα να της σταθώ στα δύσκολα και στα δύσκολα».

Η Miriam μεταφέρθηκε αρχικά σε γηροκομείο για να διατηρηθεί στη ζωή. Αργότερα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τον σύζυγός της να δηλώνει ότι επισκεπτόταν το νοσοκομείο κάθε μέρα, συχνά πολλές φορές την ημέρα, κάνοντας μια εξαίρεση μόνο κατά τη διάρκεια της πανδημίας.


«Πήγαινα κάθε μέρα, κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος, τουλάχιστον 15 λεπτά. Μερικές φορές κατάφερνα να πηγαίνω ακόμη και το βράδυ», δήλωσε ο ίδιος, σύμφωνα με το dailymail.co.uk. Ο Angelo Farina είπε: «Αν επέστρεφα, θα το έκανα ξανά από την αρχή. Αποφάσισα αμέσως να μείνω εκεί δίπλα της, για πάντα, μέχρι τις τελευταίες ημέρες της».

«Ήταν πολύ δύσκολο», σκέφτηκε. «Δεν ήταν εύκολο να αποδεχτώ την κατάσταση. Είχα τόσο πολύ θυμό μέσα μου. Ένα τόσο όμορφο, καλό και ξεχωριστό κορίτσι δεν θα έπρεπε να είχε τελειώσει με αυτόν τον τρόπο».

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλβανία: Μπήκαν με καλάσνικοφ σε καφέ για καβγά – Ο ιδιοκτήτης αφόπλισε τον δράστη

Ελλάδα Χτες

Το επεισόδιο στη Βελίπογια ξεκίνησε από διαπληκτισμό με ανήλικο σερβιτόρο, ο οποίος κάλεσε ενόπλους για αντίποινα χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί

Εφιάλτης στην Οκλαχόμα: 27χρονος άλειφε περιττώματα σε κλινική ‑ Τι έγραφε στους κάδους

Ελλάδα Χτες

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στην Τάλσα ζούσε μια καθημερινή κόλαση, μέχρι που οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη.

Φρίκη στην Κέρκυρα: 51χρονος κατηγορείται για τον βιασμό της 8χρονης εγγονής του

Ελλάδα Χτες

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από ιατρική εξέταση του παιδιού, με τον κατηγορούμενο να οδηγείται στον εισαγγελέα και να λαμβάνει προθεσμία για να απολογηθεί.

ΗΠΑ σε ΝΑΤΟ: Ζητούν αποχώρηση από το ICC ‑ «Θα παρακολουθούμε ποιοι είναι στο πλευρό μας»

Ελλάδα Χτες

Η κυβέρνηση Τραμπ εντείνει τις πιέσεις προς τα ευρωπαϊκά κράτη-μέλη, ζητώντας να σταματήσουν κάθε υποστήριξη προς το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, με τη Γαλλία και την Ολλανδία να αντιδρούν.

Ryanair: Αμφισβητεί ότι «ρούφηξε» επιβάτη παράθυρο σε πτήση από Ελλάδα ‑ Τι υποστηρίζει

Ελλάδα Χτες

Ο διευθύνων σύμβουλος Μάικλ Ο`Λίρι δίνει τη δική του εκδοχή για το σοβαρό ατύχημα του Ιουλίου, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες των αμερικανικών Αρχών.

Συνελήφθησαν οι δύο γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη

Ελλάδα Χτες

Η Ασφάλεια Αθηνών κατέσχεσε συσκευές πλασμαφαίρεσης χωρίς άδεια, ενώ η νεκροψία-νεκροτομή αναβλήθηκε για την Παρασκευή.

Απομακρύνθηκε υλικό από το ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι

Ελλάδα Χτες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί οι έρευνες στο ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι

«Να γνωρίζετε τι θεραπεία λαμβάνετε»: Η προειδοποίηση για βλαστοκύτταρα και αναγεννητικές θεραπείες

Ελλάδα Χτες

Η Ελληνική Εταιρεία Γονιδιακής Θεραπείας και Αναγεννητικής Ιατρικής (ΕΕΓΘΑΙ) προειδοποιεί για τους κινδύνους

Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με την Αμάλ Κλούνεϊ στο Μέγαρο Μαξίμου, στο επίκεντρο τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Ελλάδα Χτες

Η γνωστή δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων βρίσκεται στην Αθήνα για την Ετήσια Συνάντηση Πρέσβεων Καλής Θελήσεως της UNESCO

Θάνατος Μαζωνάκη: Αναβλήθηκε η νεκροψία‑νεκροτομή ‑ Η οικογένειά του ορίζει τεχνικό σύμβουλο

Ελλάδα Χτες

Η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του Γιώργου Μαζωνάκη αναβλήθηκε για αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες. Η οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή όρισε τεχνικό

Νέα Υόρκη: Drone show «ζωντανεύει» τους Δίδυμους Πύργους με 2.977 φώτα για την 11η Σεπτεμβρίου

Ελλάδα Χτες

Στο New York Harbor, οικογένειες θυμάτων και μέλη του FDNY συμμετείχαν στη μνημειακή εκδήλωση δύο ημέρες πριν τη 25η επέτειο της τραγωδίας.

Νέα ανακάλυψη «ταιριάζει» με τη Βίβλο για τη δημιουργία των ουρανών

Ελλάδα Χτες

Η μελέτη της δρος Adeene Denton δημοσιεύτηκε στο The Astrophysical Journal Letters, όμως οι ερευνητές διευκρινίζουν πως δεν αποδεικνύει τη βιβλική αφήγηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.