E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πρώην υπάλληλος του Τζουλιάνι τον μηνύει: «Απαιτούσε στοματικό σeξ ενώ μιλούσε με τον Τραμπ στο τηλέφωνο»

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το τι γίνονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες

Πρώην υπάλληλος του Τζουλιάνι τον μηνύει: «Απαιτούσε στοματικό σeξ ενώ μιλούσε με τον Τραμπ στο τηλέφωνο»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/5/2023 | 10:04

Σοβαρότατες καταγγελίες για το πρόσωπο του Ρούντι Τζουλιάνι περιλαμβάνει η μήνυση που κατέθεσε εχθές, Δευτέρα, εις βάρος του νομικού συμβούλου του Ντόναλντ Τραμπ μια πρώην υπάλληλός του, η Νοέλ Ντάνφι.

Μεταξύ άλλων, η Ντάνφι ισχυρίζεται ότι ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης την υποχρέωνε να έχει σeξουαλικές επαφές μαζί του, εκβιάζοντάς την με απόλυση, αλλά και ότι είχε συζητήσει μαζί της το σχέδιό του να βγάλουν λεφτά με τον Τραμπ, απονέμοντας χάρες σε καταδίκους με αντάλλαγμα 2 εκατ. δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Απαιτούσε συχνά στοματικό σeξ όταν δεχόταν κλήσεις σε ανοιχτή ακρόαση από φίλους και πελάτες υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένου του τότε προέδρου Τραμπ... ο Τζουλιάνι είχε πει στην κυρία Ντάνφι ότι του άρεσε να συμβαίνει αυτό ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο επειδή τον έκανε να "αισθάνεται σαν τον Μπιλ Κλίντον"», αναφέρεται στη μήνυση της γυναίκας, που ζητά 10 εκατομμύρια δολάρια σε απλήρωτους μισθούς και αποζημιώσεις.

Η Ντάνφι προσελήφθη από τον Τζουλιάνι τον Ιανουάριο του 2019 ως διευθύντρια επιχειρηματικής ανάπτυξης και παρέμεινε 2 χρόνια σε αυτό το πόστο. Η ίδια υποστηρίζει ότι το διάστημα της απασχόλησής της στις εταιρείες του Τζουλιάνι ήταν εξαιρετικά ευάλωτη συναισθηματικά, εξαιτίας ενδοοικογενειακής βίας που είχε βιώσει, γεγονός που έδωσε περιθώριο στον δικηγόρο να την εκμεταλλευτεί.

Σύμφωνα με την ίδια, λίγο καιρό μετά την πρόσληψή της ο Τζουλιάνι της ζήτησε να μείνει ένα βράδυ μαζί του στο διαμέρισμά του στο Άπερ Ιστ Σάιντ, λέγοντάς της ότι θα διανυκτέρευε μόνη της στον ξενώνα. Ο εργοδότης της εκείνο το βράδυ απαίτησε να πιει ουίσκι μαζί του, με αποτέλεσμα εκείνη να μεθύσει. Στη συνέχεια εισέβαλε στο δωμάτιό της ενώ εκείνη έβγαινε από το ντους. «Κάθισε στο κρεβάτι και κατέβασε το παντελόνι του» αναφέρει η περιγραφή της, παραπέμποντας στη σκηνή από το σίκουελ του Μπόρατ, όπου ο δικηγόρος καταγράφηκε κρυφά να αγγίζει το μπροστινό μέρος του παντελονιού του ξαπλωμένος μπροστά σε μια νεαρή γυναίκα. Η συγκεκριμένη σκηνή είναι ενδεικτική της συμπεριφοράς που είχε ο Τζουλιάνι απέναντι στην κυρία Ντάνφι εκείνο το βράδυ, αναφέρει η μήνυση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τζουλιάνι άρπαξε τη σαστισμένη γυναίκα και την εξανάγκασε σε στοματικό σeξ, ενώ κατά τη διάρκεια της σeξουαλικής πράξης τη χτύπησε και στο πρόσωπο, λέγοντάς της ότι ήταν «χαριτωμένο», προστίθεται στο νομικό έγγραφο. «Οι υποχρεώσεις της εκείνο το σαββατοκύριακο ήταν να του φέρνει ουίσκι όποτε της το ζητούσε, και να συζητούν μαζί ιδέες για συνεντεύξεις, εκπομπές και σειρές στο Netflix».

Η ενάγουσα περιγράφει στη μήνυσή της ένα εργασιακό περιβάλλον γεμάτο εξευτελισμούς και πιέσεις από τον Τζουλιάνι: «Συχνά απαιτούσε από εκείνη να εργάζεται γυμνή, με μπικίνι, ή με ένα κοντό σορτσάκι με στάμπα την αμερικανική σημαία, το οποίο της είχε αγοράσει ο ίδιος. Όταν ήταν μακριά και εργάζονταν μαζί σε τηλεδιάσκεψη, ο Τζουλιάνι της ζητούσε σχεδόν πάντα να γδυθεί μπροστά στην κάμερα. Την καλούσε συχνά από το κρεβάτι του, και φαινόταν στην κάμερα να αγγίζει τον εαυτό του κάτω από το λευκό σεντόνι».

«Σε σκέφτομαι σαν κόρη μου» φέρεται να της είχε πει κάποτε ο εργοδότης της κατά τη διάρκεια σeξουαλικής τους επαφής, ρωτώντας τη στη συνέχεια εάν «το έβρισκε αυτό παράξενο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι καταγγελίες της Ντάνφι δεν αφορούν μόνο στα αδικήματα της σεξουαλικής κακοποίησης και της διάκρισης με βάση το φύλο, αλλά και στη δημιουργία εχθρικού περιβάλλοντος εργασίας, την παραβίαση συμβολαίου και την παραβίαση του εργασιακού δικαίου.

Η Ντάνφι υποστηρίζει ότι συνέχισε να εργάζεται για τον Τζουλιάνι παρά τον «αποτροπιασμό και τη θλίψη της για όσα συνέβαιναν» επειδή φοβόταν ότι θα έχανε τον ετήσιο μισθό του 1 εκατ. δολαρίων που της είχε υποσχεθεί, σε συνδυασμό με τη δωρεάν νομική εκπροσώπηση που είχε συμφωνήσει να της παρέχει σε προσωπικές της υποθέσεις. Τελικά, όπως αναφέρει στη μήνυση, το ποσό που εισέπραξε από τον τότε εργοδότη της δεν ξεπέρασε τα 12.000 δολάρια, αφού ο Τζουλιάνι ανέβαλε συνεχώς την καταβολή των δεδουλευμένων της. Το επιχείρημα δε που χρησιμοποιούσε ήταν πως «η τρελή σύζυγός του» (από την οποία έπαιρνε τότε διαζύγιο) και οι δικηγόροι της παρακολουθούσαν τα οικονομικά του και θα την «έβαζαν στο στόχαστρο» οποιαδήποτε γυναίκα υπάλληλο εμφανιζόταν να παίρνει χρήματα.

Με πληροφορίες από Business Insider

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ενοχή του οδηγού του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη για τον θάνατο του Ιάσονα πρότεινε ο εισαγγελέας

Χτες

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΗΣΑΠ: Ατομα έχουν μπει στις γραμμές ‑ Ακινητοποιήθηκαν οι συρμοί

Χτες

Πρόβλημα στην κυκλοφορία του ηλεκτρικού

Ίδιες ή και χαμηλότερες τιμές στο φετινό «Καλάθι του Πάσχα» δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης

Χτες

Η τιμή του αρνιού στα σούπερ μάρκετ κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι

FT: Δεύτερη φτωχότερη χώρα στην ευρωζώνη η Ελλάδα, παρά την ανάκαμψη

Χτες

Μειωμένοι κατά 30% οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα μετά την κρίση

Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης: «Εξουδετερωμένες βόμβες δίπλα στα σπίτια μας»

Χτες

Σοκάρουν οι δηλώσεις του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Κωνσταντίνος Φλώρος: Ελεύθερος μετά την απολογία του ‑ Δεν θα μπορεί να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Χτες

Η πρώτη δήλωση του ανεξάρτητου βουλευτή μετά τα πρωτοφανή επεισόδια στη Βουλή

Βουλή: Ο πατέρας του Φλώρου περιγράφει το ιστορικό που οδήγησε στο χθεσινό επεισόδιο

Χτες

Ο Γραμμένος ξεκίνησε το επεισόδιο, είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής Διονύσιος Βαλτογιάννης που ήταν αυτόπτης μάρτυρας

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.