E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο απόλυτος προορισμός για γονείς με παιδιά!

Ο απόλυτος προορισμός για γονείς με παιδιά!

Δημοσίευση 17/5/2023 | 08:23

Διακοπές με το παιδί-ά.  Χαμός.  Άντε να συντονίσεις το πρόγραμμα όλης της οικογένειας.  Ακόμα χειρότερα, άντε να συντονιστείς με άλλες φιλικές οικογένειες.  Για το που θα πάτε, που θα μείνετε, που θα φάτε, αν θα υπάρχουν άλλα παιδάκια, αν θα περάσουν καλά οι γονείς, αν θα περάσουν καλά τα παιδιά, αν θα βρίσκετε πάρκινγκ, αν θα έχει καύσωνα, αν, αν, άν…

Τι ωραία που θα ήταν να πήγαινες μόνη σου, νωρίς, τον Ιούνιο ας πούμε.  Να γλίτωνες όλο το stress του Αυγούστου.  Να απέφευγες τις χρονοβόρες συνεννοήσεις για να συντονιστεί το πρόγραμμα όλων.  Να πήγαινες σε ένα μέρος ειδυλλιακό, με γαλαζοπράσινα νερά.  Να ήταν ευχάριστα και ασφαλές για τα παιδιά.  Να έπαιζαν όλα μαζί.  Να είχες χρόνο για τον εαυτό σου.  Να είχε μια διαφορετική αύρα… Να έκανες και κάτι καινούριο στις διακοπές σου, ένα θαλάσσιο σπορ ας πούμε. 

Ουτοπικό όνειρο?  Ίσως, όχι!  Ανακαλύψαμε το Mom & Grom, το πρώτο πακέτο διακοπών watersports σχεδιασμένο από το Surf Club Keros στη Λήμνο, ειδικά για μαμάδες (ή μπαμπάδες) και το παιδί(ά) τους. 

Ένα πρόγραμμα αρχικά σχεδιασμένο για τον γονιό που μπορεί να ταξιδέψει ή να κάνει διακοπές μόνος ή μόνη. 

Γιατί να περιμένεις τον Αύγουστο για να κάνεις διακοπές, όταν μπορείς να πάρεις το παιδί σου και να κάνεις ένα early escape, γνωρίζοντας αντίστοιχες οικογένειες?

Η επιτυχία του Mom & Grom στηρίζεται σε πολύ απλές βάσεις:

Όταν τα παιδιά περνάνε καλά, περνάνε καλά και οι γονείς!

Οι πυλώνες του Mom & Grom είναι δύο:

-Οι γονείς έχουν δημιουργικό και χαλαρωτικό χρόνο για τους εαυτούς τους (yoga sessions, massage, μαθήματα surf, windsurf ή kite).  Ενώ οι γονείς απολαμβάνουν τον ‘ελεύθερό’ τους χρόνο, τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά στο kids club.

-Οι γονείς και τα παιδιά συμμετέχουν σε κοινές, ‘bonding’ δράσεις οι οποίες δημιουργούν εικόνες και εμπειρίες που μένουν για μια ζωή (surf, windsurf, sandboarding στους αμμόλοφους κτλ).

Για να συμβεί αυτό, το Surf Club Keros έχει σχεδιάσει ένα δομημένο ‘kids’ club με εκτενές ωράριο, όπου τα παιδιά θα απασχολούνται δημιουργικά κατά τη διάρκεια του πρωινού, ή κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων των γονέων.

Μιλήσαμε με τους εμπνευστές του concept Mom & Grom από το Surf Club Keros για να μας πούνε περισσότερα:

-Πώς φτάσατε στην ιδέα του Mom & Grom?

Η αλήθεια είναι πως η ιδέα έφτασε σε εμάς!  Πολλές φίλες μας και πολλοί πελάτες μας ζήτησαν έναν συνδυασμό των ‘Surfing Birds’ (παιδικών μας κατασκηνώσεων), και οικογενειακών διακοπών.  Άλλες μαμάδες έχουν χρόνο και ευκαιρία για mini-διακοπές νωρίς στη σεζόν, ενώ οι μπαμπάδες έχουν ακόμα επαγγελματικές υποχρεώσεις.  Επομένως γεννήθηκε και η ιδέα για ένα πακέτο διακοπών για ‘γονιό και παιδί’, νωρίς μέσα στη σεζόν.

-Τι σημαίνει το όνομα ‘Mom & Grom’?

To ‘Mom’ συμβολίζει τον γονιό.  Εδώ να πούμε ότι το πρόγραμμα δεν απευθύνεται μόνο σε μαμάδες, αλλά και σε μπαμπάδες, ουσιαστικά σε έναν γονιό που μπορεί να ταξιδέψει και να κάνει διακοπές μόνος με το παιδί.

Το ‘Grom’ είναι ένα σερφάδικο ‘slang’ το οποίο σε απλή επεξήγηση σημαίνει ‘πιτσιρικάς φέρελπις σέρφερ’. 

Οπότε εξ’ορισμού μιλάμε για σερφο-διακοπές με κύριο άξονα τα watersports.  Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως έχουμε μεγάλη εξειδίκευση σε παιδικά μαθήματα και δραστηριότητες και ο εξοπλισμός μας είναι εύκολος, ασφαλής και κατάλληλος για να προσφέρει ‘fun’ από την πρώτη στιγμή.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι γονείς μπορούν να δοκιμάσουν σπόρ όπως windsurf, kitesurf, wingfoil και surfing.  Φυσικά υπάρχει και το SUP, και το καταπληκτικό και σούπερ καλοκαιρινό SUP yoga!

Στις κοινές ‘bonding’ δράσεις έχουμε συμπεριλάβει σπόρ τα οποία μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα και οι γονείς και τα παιδιά, τα οποία είναι εύκολα για όλους και πολύ fun!

Εκεί οι γονείς μπορούν είτε να συμμετέχουν και αυτοί, είτε να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση για να ενθαρρύνουν και να φωτογραφίσουν τα παιδιά τους!

Η υπερηφάνεια που νιώθει ένας γονιός βλέποντας το παιδί του να κάνει windsurf ή surf είναι ανείπωτη, και να είστε σίγουροι ότι οι αντίστοιχες φωτογραφίες θα κοσμούν το σαλόνι σας για πολλές δεκαετίες!

Ποιός είναι ο στόχος του Mom & Grom?

Ο στόχος φυσικά είναι οι συγκεκριμένες διακοπές να είναι ανέμελες και να μείνουν αξέχαστες.  Για να συμβεί αυτό, όπως αναφέραμε, θα πρέπει να ικανοποιηθούν τα θέλω και των γονιών και των παιδιών ανεξάρτητα, και να υπάρχουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές οι οποίες θα ενισχύσουν την βάση της σχέσης γονιού και παιδιού. 

Συν τοις άλλοις, συμμετέχοντας στις δράσεις παρέα με άλλες οικογένειες, θα δημιουργήσετε φιλίες που ίσως κρατήσουν και μια ζωή!

Που γίνεται η διαμονή?

Η διαμονή για το Mom & Grom γίνεται στις νέες XL Luxury Safari Tents του Surf Club Keros.  Οι σκηνές αυτές είναι εντελώς καινούριες για το 2023, παρέχουν όλες τις ανέσεις για 3-5 άτομα, με εσωτερικό WC και ντούζ, TV, A/C, και εντυπωσιακή Safari/Boho/Surf αισθητική.

Κάποια συμβουλή?

Το hack στο Mom & Grom είναι οτι μπορείς να φέρεις τη μαμά σου, την φίλη σου ή τον κολλητό σου!  Έτσι συνδυάζονται οικογενειακές διακοπές με καλή παρέα και βοήθεια όταν αυτή χρειαστεί!

Περισσότερες πληροφορίες για το Mom & Grom μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.surfclubkeros.com/el/care/mom-or-dad-and-grom/

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 113 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 115 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 115 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 124 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 124 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 124 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 124 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 147 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 148 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 32
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.