E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιάννης Κατινάκης: «Μου αρέσουν οι άντρες και είμαι πλέον αποδεκτός»

«Ήταν τεράστια λύτρωση και ένα απίστευτο ξέσπασμα να μπορώ να φωνάζω δυνατά και να ξορκίζω όσα με πόνεσαν μετά από τόσα χρόνια απομόνωσης» δήλωσε

Γιάννης Κατινάκης: «Μου αρέσουν οι άντρες και είμαι πλέον αποδεκτός»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/5/2023 | 09:27

Με μια εκτενή ανάρτηση ο Γιάννης Κατινάκης που έγινε γνωστός μέσα από τα viral βίντεο στα social media, διηγήθηκε τις δυσκολίες των παιδικών του χρόνων, μέχρι τη ζωή του σήμερα ως ενήλικος ομοφυλόφιλος άνδρας.

Με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, ο Γιάννης Κατινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα υποστήριξης και ενθάρρυνσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε τι έγραψε στην ανάρτηση

«Παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας! Στην πρώτη φωτογραφία βρίσκομαι στο σχολείο για πρώτη φορά …Το μόνο που ξέρω είναι πως αρχίζει κάτι καινούργιο στη ζωή μου. Δεν ήξερα ακόμα τι σημαίνει μίσος, είχα μάθει μόνο να αγαπάω και να αγαπιέμαι όπως οι περισσότερες παιδικές ψυχές», έγραψε αρχικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σίγουρα πάντως αυτή την πρώτη ημέρα στο σχολείο δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα επακολουθούσε και πως μέσα σε αυτή τη διαδρομή θα μάθαινα πολύ καλά τελικά τι σημαίνει μίσος. Το ταξίδι μου στα σχολικά χρόνια με έφερε πρώτη φορά αντιμέτωπο με το τέρας της ομοφοβίας και ακόμα σφίγγεται το στομάχι μου στην ανάμνηση του μικρού Γιάννη να πληγώνεται και να αναρωτιέται ..“Γιατί;”. Ένα μεγάλο “γιατί”», συμπλήρωσε ο Γιάννης Κατινάκης.

«Γιατί δεν με κάνουν παρέα γιατί μου φέρονται τόσο άσχημα; Τι έχω κάνει; Που φταίω; Με στήριγμα τους υπέροχους γονείς μου κατάλαβα μεγαλώνοντας πως τελικά δεν φταίω πουθενά και όλο αυτό που βιώνω είναι απλά άδικο , παράλογο, ανεπίτρεπτο. Κλείστηκα στον ευατό μου και απολάμβανα την θαλπωρή του σπιτιού και της οικογένειας μου..μου αρκούσε ότι εκεί δεν φοβόμουν! Στην δεύτερη φωτογραφία άλλαξαν όλα. Βρίσκομαι για πρώτη φορά περήφανος στον δρόμο να φωνάζω δυνατά πως αγαπώ αυτό που είμαι, να φωνάζω δυνατά πως είμαι περήφανος..Περήφανος για όλα όσα είμαι», είπε στη συνέχεια.

«Ήταν τεράστια λύτρωση και ένα απίστευτο ξέσπασμα να μπορώ να φωνάζω δυνατά και να ξορκίζω όσα με πόνεσαν μετά από τόσα χρόνια απομόνωσης. Μου αρέσουν οι άντρες και είμαι πλέον αποδεκτός, μπορώ πια να κάνω φίλους , στέκομαι στα πόδια μου! Στην τρίτη φωτογραφία είμαι εγώ σήμερα έχοντας φτάσει να πραγματοποιώ όνειρα που δεν τολμούσα καν να σκεφτώ. Όσο και αν μαύρισαν την ψυχή μου όσο και αν με γέμισαν με φόβο είμαι εδώ και προσπαθώ. Όχι δεν μπορώ να πω πως τα πράγματα έχουν αλλάξει…Δεν είμαστε ασφαλείς και πλέον δεν ελπίζω αλλά απαιτώ αυτό να αλλάξει. Ακόμα φοβάμαι, ακόμα υπάρχει κίνδυνος ,ακόμα υπάρχει μίσος. Όμως στο υπόσχομαι..ποτέ το μίσος δεν θα καταφέρει να νικήσει την αγάπη», έγραψε στο τέλος ο Γιάννης Κατινάκης.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είπαν για τη βαφή της και πώς αντέδρασε ‑ «Δέχτηκα χυδαία σχόλια»

Χτες

Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της και κάλεσε σε σεβασμό και επιείκεια.

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Χτες

Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Χτες

Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Χτες

Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Χτες

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Προχτές

Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Προχτές

Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Προχτές

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Προχτές

Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Προχτές

Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Προχτές

Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.