E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το Opening του Project2Athens για την έκθεση PAPER

Για πρώτη φορά το Αθηναϊκό κοινό και όχι μόνο, συνάντησε από κοντά έργα 73 Ελλήνων και Ξένων Καλλιτεχνών με βασικό υλικό δημιουργίας, το χαρτί!

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το Opening του Project2Athens για την έκθεση PAPER
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 18/5/2023 | 17:48

Πλήθος κόσμου τίμησε τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο “PAPER” της πρωτοβουλίας Project2Athens στο The European Centre of Athens. Για πρώτη φορά το Αθηναϊκό κοινό και όχι μόνο, συνάντησε από κοντά έργα 73 Ελλήνων και Ξένων Καλλιτεχνών με βασικό υλικό δημιουργίας, το χαρτί!

200 έργα Τέχνης κοσμούσαν το τριώροφο κτίσμα της οδού Μητροπόλεως 74 ενώ παράλληλα στον χώρο μπορούσε να βρει κανείς θεματικά δωμάτια, πρωτότυπα, εκκεντρικά και διαδραστικά έργα τέχνης τα οποία κέντριζαν το ενδιαφέρον του επισκέπτη. Ο χώρος ήταν διαμορφωμένος με τέτοιο τρόπο όπου το μάτι του θεατή απασχολούνταν συνεχώς και κρατούσε το ενδιαφέρον χάρη στην επιμέλεια της έκθεσης της Φιόνας Μουζακίτη και της Δέσποινας Σταύρου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι καλεσμένοι κατά τη διάρκεια των εγκαινίων δροσίζονταν με τις μπύρες της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, Kaiser, Mythos, Carlsberg και Φιξ Άνευ ενώ είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο της Anassa Organics και να απολαύσουν ένα ρόφημα τους, πλημμυρίζοντας τους από αρώματα γαλήνης, χαλάρωσης, ενέργειας και χαράς.  

Τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων η Έλις Κις (Fashion Features Director της Vogue Greece), Τζούλη Τσόλκα (Ηθοποιός), Τίνα Ντάρμα (A.D. Communications/ LOUIS VUITTON HELLAS), Πάνος Καντάρης (παρουσιαστής MAD TV), Ειρήνη Αχιλλέως (P.R. Director του OZON Magazine), Τάνια Νικολοπούλου (Editor In Chief του LikeWoman.gr), Τζένη Οικονόμου (P.R. Manager), Έλενα Χαμαλίδη (Καθηγήτρια Ιστορίας της Τέχνης στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο),

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η έκθεση θα συνεχιστεί μέχρι και τις 4 Ιουνίου, Τετάρτη με Κυριακή και ωράριο 12.00 - 19.00. Η Είσοδος είναι ελεύθερη.

Η πρωτοβουλία Project2Athens, δημιούργημα της Φιόνας Μουζακίτη και της Δέσποινας Σταύρου, απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα δημιουργών που δεν ανήκουν μόνο στον εικαστικό χώρο, με σκοπό να προβάλλει πολλές και διαφορετικές απόψεις που αφορούν το έργο τέχνης, τη δημιουργικότητα και την έμπνευση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2160019220, FUNCOMM AGENCY

Μείνε συντονισμένος για τις δραστηριότητες της πρωτοβουλίας:

 Fb, Project 2 Athens // Instagram: project2athens

Υποστηρικτές: ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, ANASSA ORGANICS

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.