E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κασιδιάρης: Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών με τους «Έλληνες»

Τι αναφέρει σε δήλωσή του

Κασιδιάρης: Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών με τους «Έλληνες»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/5/2023 | 09:45

Aνεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών με τον συνασπισμό Ανεξαρτήτων Υποψηφίων υπό την επωνυμία ΕΛΛΗΝΕΣ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ανακοίνωσε ότι θα είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Όπως δε τονίζει σε δήλωση της υποψηφιότητάς του, «θα βασιστεί στις προβλέψεις του εκλογικού νόμου και στην γνωμοδότηση Αλιβιζάτου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο συνασπισμός ανεξάρτητων υποψηφίων δεν είναι κόμμα καθώς δεν διαθέτει ψηφοδέλτιο επικρατείας και δεν δικαιούται κρατικής χρηματοδότησης, ως εκ τούτου δεν περιορίζεται από τις αντισυνταγματικές τροπολογίες Μητσοτάκη» συμπληρώνει ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Αναλυτικά η δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών με τον συνασπισμό Ανεξαρτήτων Υποψηφίων υπό την επωνυμία ΕΛΛΗΝΕΣ. Η δήλωση της υποψηφιότητας μου θα βασιστεί στις προβλέψεις του εκλογικού νόμου και στην γνωμοδότηση Αλιβιζάτου: « Αν ο Κασιδιάρης και οι φίλοι του εμφανισθούν ως «συνασπισμός ανεξαρτήτων» και όχι ως κόμμα και συγκεντρώσουν πάνω από το 3% των ψήφων (κάτι πολύ πιθανόν πλέον), θα μπορούν να μπουν στη Βουλή πλησίστιοι. Το ορίζει ρητά η παράγραφος 1 του άρθρου 99 του εκλογικού νόμου (π.δ. 26/2012)».

Ο συνασπισμός ανεξάρτητων υποψηφίων δεν είναι κόμμα καθώς δεν διαθέτει ψηφοδέλτιο επικρατείας και δεν δικαιούται κρατικής χρηματοδότησης, ως εκ τούτου δεν περιορίζεται από τις αντισυνταγματικές τροπολογίες Μητσοτάκη. Οι ψήφοι που λαμβάνει ο συνασπισμός ανά εκλογική περιφέρεια αθροίζονται στην επικράτεια, όπως ακριβώς ισχύει και με τους συνασπισμούς κομμάτων, εξού και η βεβαιότητα Αλιβιζάτου πώς θα συγκεντρώσουμε πάνω από το 3% των ψήφων και θα μπούμε στη Βουλή πλησίστιοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις πρώτες εκλογές δεν στήριξα κανένα κόμμα γιατί όπως δήλωσε ρητά ο Σκέρτσος: «Όποιος λάβει την υποστήριξη Κασιδιάρη στις πρώτες εκλογές θα κοπεί από τον Άρειο Πάγο στις δεύτερες». Για το λόγο αυτό παρέμεινα αποστασιοποιημένος και συνέστησα ψήφο κατά συνείδηση.

Είχα προβλέψει όμως πως την ημέρα που το σύστημα θα απέκλειε το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, θα εμφάνιζε ως δια μαγείας κάποιο ανύπαρκτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις για να σπρώξει προς τα εκεί τους ψηφοφόρους μας. Επειδή επιβεβαιώθηκα πλήρως, θέλω να θέσω δύο ευθεία ερωτήματα:

Ποιος πλήρωσε τις πανάκριβες διαφημίσεις του κόμματος Νίκη στο διαδίκτυο και στην Prime time Ζώνη του mega channel;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί ο Βελόπουλος υπερψήφισε το νόμο για το μπόνους των 50 εδρών με τον οποίο χάνει έδρες το κόμμα του και τις παίρνει η Νέα Δημοκρατία;

Ο Μητσοτάκης επιθυμεί διακαώς μία ελεγχόμενη δήθεν «αντιπολίτευση» στα δεξιά του, με κηραλοιφές και άλλα απολύτως κατευθυνόμενα κομματίδια για να ολοκληρώσει τα εθνομηδενιστικά του σχέδια (δημογραφική αλλοίωση του Ελληνισμού, εκχώρηση Εθνικού πλούτου, Πρέσπες του Αιγαίου).
Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή αυτής της μεγάλης πολιτικής μάχης που θα επηρεάσει το μέλλον του Ελληνικού Έθνους. Παρά τον απόλυτο πόλεμο που δεχόμαστε, παρά τις πρωτοφανείς και παράνομες μεθοδεύσεις πιστεύω ακράδαντα ότι στο τέλος της ημέρας, οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα αναδειχθούμε νικητές.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χάντερ Μπάιντεν προκαλεί τους γιους του Τραμπ σε αγώνα πάλης σε «κλουβί»

Ελλάδα Χτες

Για τον εορτασμό των 250 χρόνων από την ανεξαρτησία των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να φιλοξενήσει αγώνες με επαγγελματίες αθλητές του UFC στον Λευκό Οίκο

Λουτσέσκου: Ο συγκινητικός επικήδειος του Ραζβάν στην κηδεία του Μιρτσέα

Ελλάδα Χτες

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου κηδεύτηκε με στρατιωτικές τιμές στο Βουκουρέστι και ο γιος του, Ραζβάν, ήταν εκεί μέχρι το τέλος

Ουγγαρία: Ποιος είναι ο Πέτερ Μαγυάρ, ο πολιτικός που προηγείται στις δημοσκοπήσεις ενόψει εκλογών

Ελλάδα Χτες

Από το εσωτερικό του συστήματος εξουσίας στην ηγεσία της αντιπολίτευσης, ο 45χρονος πολιτικός επιχειρεί να ανατρέψει την κυριαρχία του Όρμπαν έπειτα από 16 χρόνια στην εξουσία

Πάτρα: Φωτιά σε πολυκατοικία ‑ Επιχείρηση απεγκλωβισμού σε εξέλιξη

Ελλάδα Χτες

Μια γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο σε φλεγόμενο διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Πάτρα

Γερμανία: Επίθεση σε ισραηλινό εστιατόριο στο Μόναχο ‑ Αντισημιτικά κίνητρα εξετάζουν οι αρχές

Ελλάδα Χτες

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί αλλά προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές

Ο Μαροκινός που έγινε «είδωλο» στην Κίνα ‑ «Την έσωσε και έφυγε σιωπηλά»

Ελλάδα Χτες

Η ηρωική πράξη του κέρδισε τον θαυμασμό και η ταυτότητά του δεν άργησε να αποκαλυφθεί

Συνομιλίες ΗΠΑ ‑ Ιράν: Όλα κρέμονται σε μια κλωστή ‑ Το σχέδιο των δέκα σημείων και οι παρουσίες

Ελλάδα Χτες

Ιράν: «Το σχέδιο 10 σημείων της Τεχεράνης θα αποτελέσει τη βάση για τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ»

Χανιά: Στη φυλακή 37χρονος καθηγητής μουσικής για ασέλγεια σε 14χρονη μαθήτρια του

Ελλάδα Χτες

Ο 37χρονος συνελήφθη τη Μεγάλη Τρίτη, έπειτα από καταγγελία του ανήλικου κοριτσιού στις αστυνομικές αρχές

Με στρατιωτικές τιμές η κηδεία του Μιρτσέα Λουτσέσκου

Ελλάδα Χτες

«Ελπίζω να είσαι υπερήφανος για εμένα» είπε συγκινημένος ο Ραζβάν στον επικήδειο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.