Δραπετσώνα: Συνελήφθη οδηγός τρόλεϊ επειδή οπλοφορούσε
Την κινητοποίηση των Αρχών προκάλεσε η καταγγελία ενός επιβάτη

Δημοσίευση 25/5/2023 | 14:34
Συνελήφθη οδηγός τρόλεϊ 52 ετών, χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα έπειτα από ανώνυμη καταγγελία στην Αστυνομία ότι οπλοφορούσε.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ η καταγγελία έγινε για τον οδηγό του δρομολογίου του τρόλεϊ «20» από Φάληρο προς Δραπετσώνα.
Αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα, έκαναν έλεγχο στον οδηγό και κατασχέθηκαν επίσης ένα αεροβόλο και ένα γκλομπ.
Η υπόθεση ερευνάται, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Τι δήλωσε ο πρόεδρος εργαζομένων ΗΛΠΑΠ:
«Μακριά από χώρους εργασίας τέτοια περιστατικά»
«Δε γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για το περιστατικό. Εφόσον υπάρχουν ευρήματα και έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη, η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί. Αυτό που μάθαμε εμείς είναι ότι κρεμόντουσαν κάποια παιδιά από την εξωτερική σκάλα του οχήματος, ο οδηγός τους έκανε παρατήρηση και μετά αποχώρησε από το τέρμα. Μετά από μία ώρα περίπου δέχτηκε τον έλεγχο και βρέθηκαν αυτά που λέγεται ότι βρέθηκαν», λέει o Στέλιος Ινεπέκογλου, πρόεδρος εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.
«Από εκεί και πέρα, εμείς σαν εργαζόμενοι λέμε μακριά από χώρους εργασίας τέτοια περιστατικά, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η ασφάλεια του επιβατηγού κοινού και των εργαζομένων. Είναι τεράστιο το έργο που επιτελούν οι οδηγοί, πολύ δύσκολο και σε πολύ δύσκολες συνθήκες», συμπληρώνει ο κ. Ινεπέκογλου.