E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αρώματα και καλλυντικά που θα ερωτευτείτε

Αρώματα και καλλυντικά που θα ερωτευτείτε
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/5/2023 | 13:08

Οι οίκοι αρωμάτων και οι κατασκευαστές καλλυντικών προϊόντων προσπαθούν διαρκώς να εμπλουτίζουν τις συλλογές τους. Μερικά από τα προϊόντα αυτά έχουν γίνει διαχρονικά δημοφιλή λόγω των εξαιρετικών αποτελεσμάτων τους ή λόγω της υπέροχης μυρωδιάς τους.

 Σε περίπτωση που αναζητάτε ένα τέτοιο προϊόν με άριστη αξιολόγηση από τους πελάτες μας που ισχυρίζονται πως τα έχουν ερωτευτεί και δεν θα τα άλλαζαν με άλλα – το παρακάτω άρθρο είναι για εσάς. Θα σας παρουσιάσουμε μερικά από τα πιο αγαπημένα αρώματα και καλλυντικά, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο Parfimo.gr και να δελεαστείτε και εσείς να δοκιμάσετε!

Marc Jacobs Perfect Eau de Parfum

Θα ξεκινήσουμε με ένα παιχνιδιάρικο, αποκλειστικά καλοκαιρινό και με κυριολεκτικά μαγευτικό άρωμα του 2020 το Marc Jacobs Perfect. Αυτό είναι ένα γυναικείο eau de parfum, το οποίο συνδυάζει επιδέξια πράσινες, φρουτώδεις, ξυλώδεις, αμυγδάλου και floral αρωματικές συμφωνίες. Με εναρκτήριες νότες από ραβέντι και κίτρινο νάρκισσο, μεσαίες νότες γάλατος αμυγδάλου και στο τελείωμα περιέχει ζεστές νότες κέδρου και cashmeran. Ψεκάστε το Marc Jacobs Perfect στο λαιμό και στους καρπούς σας, φορέστε το αγαπημένο σας καλοκαιρινό φόρεμα και νιώστε κυριολεκτικά “perfect”, δηλαδή τέλεια! Αυτά είναι υπέροχα αρώματα κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Abercrombie & Fitch Fierce Eau de Cologne

Στους άνδρες θα προτείναμε μια απίστευτα σέξι και σαγηνευτική κολόνια της πολυτελής αμερικανικής μάρκας Abercrombie & Fitch, η οποία από το 1892 κυριαρχεί τις καρδιές των γυναικών, όταν νιώσουν το άρωμα της σε κάποιον άνδρα. Το λεμόνι, το κάρδαμο, το πορτοκάλι και οι θαλασσινές νότες που κυριαρχούν στο άνοιγμα της δημιουργούν μια δροσιστική νότα στην κολόνια. Στη floral καρδιά της θα σας εκπλήξει ο συνδυασμός φασκόμηλου, κρίνο της κοιλάδας, γιασεμί, της βασίλισσας των λουλουδιών – το τριαντάφυλλο και του δεντρολίβανο. Η κομψή και ζεστή βάση βασίζεται στο άρωμα του βραζιλιάνικου τριανταφυλλιού, του βετιβέρ, του βρύου δρυός και ενός πολύ αρρενωπού μόσχου. Εάν δεν έχετε δοκιμάσει τη Fierce, μη χάνετε χρόνο και προσθέστε τη στο καλάθι σας, και ετοιμαστείτε για ‘’βροχή’’ από κομπλιμέντα.

Να χρησιμοποιείτε πάντα καλλυντικά υψηλής ποιότητας για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα σας. Εάν όμως είστε λάτρεις του skin care και του μακιγιάζ διαβάστε και εμπνευστείτε από τις παρακάτω γραμμές:

Gabriella Salvete Panoramico Castor

Αν ρωτήσετε μια γυναίκα πιο είναι το αγαπημένο της καλλυντικό προϊόν μακιγιάζ, η μάσκαρα θα βρίσκεται σίγουρα στα ‘’Top 3’. Η θρεπτική μάσκαρα επιμήκυνσης βλεφαρίδων Panoramico Castor της Gabriella Salvete δίνει στις βλεφαρίδες σας μέγιστο μήκος και θρέψη με μια κίνηση. Σύμφωνα με τις κριτικές οι γυναίκες ισχυρίζονται πως αυτή η μάσκαρα έχει γίνει η αγαπημένη τους λόγω του ότι είναι εμπλουτισμένη με καστορέλαιο, το οποίο ενυδατώνει και αναπλάθει τις βλεφαρίδες, είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και παρέχει βαθιά φροντίδα σε κάθε βλεφαρίδα. Ένας άλλος λόγος που όταν δοκιμάσετε τη μάσκαρα Panoramico Castor θα την ερωτευτείτε είναι η vegan φόρμουλα της. Τι περιμένετε λοιπόν τρέξτε και προλάβετε. Και γιατί όχι να δοκιμάσετε και τις άλλες δύο μάσκαρες τις σειράς με λάδι αβοκάντο και λάδι jojoba.

Olaplex Hair Perfector No. 3

Για αυτούς που έχουν ταλαιπωρημένα μαλλιά λόγω επανειλημμένης βαφής τους, μακράς διαρκείας παραμονής στον ήλιο ή χρήσης σεσουάρ και πρέσας θα προτείναμε να επενδύσουν στη θεραπεία αναγέννησης μαλλιών της Olaplex. Το Hair Perfector No. 3. διεισδύει βαθιά, ενυδατώνει και αναπλάθει τις ίνες της τρίχας, παρατείνει την ανθεκτικότητα της βαφής χωρίς περαιτέρω φθορές και αφήνει τα μαλλιά ελαστικά και υγιή. Χρησιμοποιήστε το μια φορά την εβδομάδα πριν το σαμπουάν για να επαναφέρετε τη φυσική λάμψη στο χτένισμά σας! Ρίξτε μια ματιά στη μάρκα Olaplex στην ιστοσελίδα του Parfimo.gr, επιλέξτε το Hair Perfector No. 3 και απολαύστε και πάλι όμορφα, αναζωογονημένα μαλλιά.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 114 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 115 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 116 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 116 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 116 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 125 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 125 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 125 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 125 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 148 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 149 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.