E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Καστανίδης για Ανδρουλάκη: «Προσωπική προσβολή»

Ο Χάρης Καστανίδης σχολίασε με καυστικό τρόπο την επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη να κρατήσει την έδρα στην Α` Θεσσαλονίκης

Καστανίδης για Ανδρουλάκη: «Προσωπική προσβολή»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 27/5/2023 | 16:39

Ως «προσωπική προσβολή» χαρακτηρίζει την επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη να καταλάβει την έδρα του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Θεσσαλονίκης ο Χάρης Καστανίδης.

Το έμπειρο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είναι ενοχλημένος από την απόφαση του προέδρου του κόμματος, ωστόσο σημειώνει ότι: «Η προσωπική προσβολή δεν κάμπτει την υποχρέωσή μου να δώσω μέχρι τέλους τον αγώνα για την ενίσχυση της Δημοκρατικής Παράταξης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια προσθέτει με νόημα: «Απλός μαχόμενος πολίτης ή μετέχων στο ψηφοδέλτιο, είναι αδιάφορο, γιατί ουδέποτε εξάρτησα τη στάση μου από οφίκια. Οι επιλογές είναι του κ. Ανδρουλάκη».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν οι φήμες ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν θα επιλέξει να κρατήσει την έδρα στην Α΄ Θεσσαλονίκης αν είναι τελικά υποψήφιος εκεί στις δεύτερες εκλογές, ωστόσο το γυαλί στις σχέσεις των δύο φαίνεται να έχει ραγίσει.

Η ανακοίνωση του Χάρη Καστανίδη

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με ενημέρωσε για την απόφασή του να καταλάβει ο ίδιος την έδρα της παράταξης στην Α’ Θεσσαλονίκης, την ίδια ακριβώς ώρα που ενημέρωνε επισήμως και τον Τύπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν αξιώνω κανόνες δεοντολογίας σε μιαν εποχή έκπτωσης της πολιτικής. Ο κ. Ανδρουλάκης εκτίμησε, έκρινε και αποφάσισε μόνος, όπως, άλλωστε, δικαιούται.

Η απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρακτικά κάποια σημασία, αφού η Βουλή θα συγκληθεί για μία μόλις ημέρα και θα διαλυθεί αμέσως.

Στο συμβολικό και ηθικό πεδίο, όμως, έχει μεγάλη σημασία, για λόγους που αντιλαμβάνονται μόνο όσοι διαθέτουν ιστορική συνείδηση του χώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προσωπική προσβολή δεν κάμπτει την υποχρέωσή μου να δώσω μέχρι τέλους τον αγώνα για την ενίσχυση της Δημοκρατικής Παράταξης.

Απλός μαχόμενος πολίτης ή μετέχων στο ψηφοδέλτιο, είναι αδιάφορο, γιατί ουδέποτε εξάρτησα τη στάση μου από οφίκια.

Οι επιλογές είναι του κ. Ανδρουλάκη.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάλος για το γαμήλιο πάρτι του Τραμπ Τζούνιορ με ρωσικό χρήμα

Σήμερα

Η σύζυγος του γιου του Αμερικανού προέδρου επιβεβαίωσε πως στενός σύμμαχος του Βλαντίμιρ Πούτιν ανέλαβε τα έξοδα για τους πολυτελείς εορτασμούς σε ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες.

Το βίντεο που σοκάρει τη Γαλλία: Αστυνομικός αρπάζει 29χρονο και τον πετάει με το κεφάλι στο έδαφος ‑ Ο νεαρός πέθανε 13 μέρες μετά

Σήμερα

Η εισαγγελία της Καρκασόν αρχικά απέκλεισε σύνδεση του θανάτου του Γιουσούφ με το περιστατικό, όμως μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο παρέπεμψε την υπόθεση στην IGPN για εκ προθέσεως άσκηση βίας.

Αποφυλακίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης: «Επιστρέφω στην πρώτη γραμμή των εθνικών αγώνων»

Σήμερα

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής εξήλθε από τις φυλακές Δομοκού και προανήγγειλε την ίδρυση ή συμμετοχή σε νέο πολιτικό σχηματισμό.

Μαρουσάκης: Επικίνδυνη κακοκαιρία σήμερα στα νότια ‑ Προσοχή στην Αττική το απόγευμα

Σήμερα

Ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό περνά γύρω από την Κρήτη με αυξημένο κίνδυνο πλημμυρών σε Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα έως την Πέμπτη.

Ρωσική φρεγάτα εκτοξεύει φωτοβολίδες σε δανέζικο ελικόπτερο – «Απαράδεκτο», λέει η Δανία

Σήμερα

Ο Δανός υπουργός Εξωτερικών Λαρς Λόκε Ράσμουσεν κάλεσε τον Ρώσο πρεσβευτή για εξηγήσεις μετά το επεισόδιο σε διεθνή ύδατα ανοικτά των δανέζικων ακτών.

Γιώργος Μαζωνάκης: Ανώνυμες φιλανθρωπίες μια ζωή, κινητή κουζίνα στη μνήμη του από το Humanity Greece

Σήμερα

Η ιδρύτρια της Humanity Greece, Γεωργία Παράσχου, αποκάλυψε πώς ο τραγουδιστής στήριζε αθόρυβα οικογένειες στην Ήπειρο και τον Πειραιά, ενώ η οργάνωση βρίσκεται ήδη στο πλευρό 610 οικογενειών, ανάμεσά τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στο Πόρτο Γερμενό.

Κηδεία Γιώργου Μαζωνάκη: Σκαρφάλωσαν σε μνήματα στο Γ` Νεκροταφείο για να βλέπουν και τα έσπασαν

Σήμερα

Δύο ή τρία άτομα βρέθηκαν πάνω στα μνήματα, τα οποία δεν άντεξαν το βάρος και την πίεση

Δημήτρης Νατσιός: «Πετάξαμε τη μάνα έξω από το σπίτι ‑ Δεν είναι χειραφέτηση, είναι σκλαβιά»

Σήμερα

Ο πρόεδρος της Νίκης απέδωσε τα χαμηλά αποτελέσματα της PISA και το δημογραφικό πρόβλημα στην εργασία των μητέρων εκτός σπιτιού.

Τηλεφωνικές απάτες με AI: Κλωνοποιούν τη φωνή σου και παγιδεύουν την οικογένειά σου

Σήμερα

Η Ελληνική Αστυνομία προειδοποιεί για τη νέα μέθοδο των επιτήδειων, οι οποίοι χρησιμοποιούν σύντομα ηχητικά αποσπάσματα για να στήσουν πειστικές οικογενειακές παγίδες.

Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν για πρώτη φορά ότι διαθέτουν διαστημικό όπλο σε τροχιά

Σήμερα

Ο υπουργός Πολεμικής Αεροπορίας Τρόι Μέινκ συνέδεσε το νέο όπλο με το αμυντικό σύστημα «Χρυσός Θόλος» απέναντι στις ρωσικές και κινεζικές διαστημικές απειλές.

Σάλος στην Ταϊλάνδη για 65χρονο μοναχό που έγινε τσακωτός να κάνει σeξ με 47χρονη σε βουδιστικό ναό

Σήμερα

Ο ηγούμενος του ναού Wat Phutthaisawan κατηγορείται για υπεξαίρεση και ξέπλυμα χρήματος, ενώ συνελήφθη και η 47χρονη ερωμένη του για συνέργεια.

Hyrox Πεκίνου: Αθλήτρια αφόδευσε στον αγώνα και κέρδισε ‑ Συγγνώμη από τη διοργάνωση

Σήμερα

Η 22χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια Τζοάνα Βίτρζικ δεν διακόπηκε από τους κριτές, ενώ αθλητές ζητούν αποζημίωση για επαφή με πιθανώς μολυσμένο εξοπλισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.