E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Φοιτήτρια κάνει διαδρομή 2 ωρών με λεωφορείο, φέρι, τρένο και περπάτημα για να φτάσει στο Πανεπιστήμιο

Αν αυτό δεν είναι θεληση για σπουδές τότε τι

Φοιτήτρια κάνει διαδρομή 2 ωρών με λεωφορείο, φέρι, τρένο και περπάτημα για να φτάσει στο Πανεπιστήμιο
collage
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

Η μετακίνηση μιας TikToker στο κολέγιο, η οποία διαρκεί σχεδόν δύο ώρες και περιλαμβάνει πολλούς τρόπους μεταφοράς, έχει σοκάρει τους φαν της.

Η TikToker Laurie, 17 ετών, δημοσίευσε στον λογαριασμό της ένα TikTok με 25 stories που εξιστορεί το ταξίδι της από το Μίλπορτ, μια πόλη στα ανοιχτά της ηπειρωτικής Σκωτίας, στην πανεπιστημιούπολη Paisley του West College της Σκωτίας, κοντά στη Γλασκώβη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διαδρομή της ξεκίνησε με μια διαδρομή 15 λεπτών με το λεωφορείο προς τον τερματικό σταθμό των φέρι στις 6.45 π.μ., και ανέβηκε στο φέρι. Στη συνέχεια έκανε μια βόλτα 45 λεπτών με το τρένο κοντά στο κολέγιό της.

Στη συνέχεια περπάτησε περίπου 10 λεπτά στην πανεπιστημιούπολη της από το σιδηροδρομικό σταθμό και έφτασε στην πανεπιστημιούπολη της στις 8.30 π.μ., όπου παρακολούθησε το ένα μάθημα για το οποίο είχε κάνει το ταξίδι ως εκεί.

Στη συνέχεια έκανε όλο το ταξίδι αντίστροφα και επέστρεψε στο σπίτι στις 2.50 μ.μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φοιτήτρια κοινωνικών επιστημών είπε ότι ξοδεύει 19,25 $ στα δημόσια μέσα μεταφοράς κάθε φορά που πηγαίνει στο κολέγιο. Είπε επίσης ότι πηγαίνει στην πανεπιστημιούπολη τρεις φορές την εβδομάδα, κάτι που είναι «περισσότερο από αρκετό».

Οι ακόλουθοι έμειναν έκπληκτοι με τις μετακινήσεις της, με το TikTok της να έχει συγκεντρώσει 1,2 εκατομμύρια προβολές!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρίτα Γουίλσον: «Χριστός Ανέστη» – Πάσχα αλά ελληνικά για τη σύζυγο του Τομ Χανκς

Σήμερα

Το ζευγάρι έχει λάβει την ελληνική υπηκοότητα και την τιμά

Γιώργος Κοσκωτάς: Πώς ζει και που βρίσκεται ο άνθρωπος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα

Σήμερα

Πριν από είκοσι τρία χρόνια, παίχθηκε το ρέκβιεμ του Γιώργου Κοσκωτά στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, όταν συνελήφθη

Μαρία Μενούνος: Γιόρτασε το Πάσχα όπως οι Έλληνες ‑ Τι βίντεο ανέβασε

Σήμερα

Η Μαρία Μενούνος δεν κρύβει την αγάπη της για την Ελλάδα

Νύφη πήγε για τις γαμήλιες φωτογραφίες και ψάρεψε καρχαρία: Κατάφερε να γίνει viral

Σήμερα

Μυθικό βίντεο από την Αυστραλία με μια νύφη να ψαρεύει καρχαρία την ώρα που έβγαζε τις γαμήλιες φωτογραφίες.

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.