E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Συγκλονιστικό βίντεο ‑ Η στιγμή που 12χρονη συλλαμβάνεται για τον φόνο του 9χρονου αδελφού της

Η έφηβη κλαίει υστερικά, ζητά συνεχώς συγγνώμη και λέει «Ήταν κάτι δαιμονικό. Χρειάζονται χειροπέδες; Είμαι καλό παιδί»

Συγκλονιστικό βίντεο ‑ Η στιγμή που 12χρονη συλλαμβάνεται για τον φόνο του 9χρονου αδελφού της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/6/2023 | 10:18

Σφίξιμο στο στομάχι προκαλούν τα πλάνα που φέρνει στη δημοσιότητα το Law and Crime Network και καταγράφουν τη σύλληψη μιας 12χρονης Αμερικανίδας που παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι μαχαίρωσε τον 9χρονο αδελφό της.

Το αγόρι, που πιστεύεται ότι κοιμόταν την ώρα που δέχτηκε τη μανιασμένη επίθεση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένο και εξέπνευσε δύο ώρες αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αιματηρή επίθεση σημειώθηκε στις αρχές του έτους, και πιο συγκεκριμένα στις 5 Ιανουαρίου, στο σπίτι της οικογένειας του κοριτσιού στην πόλη Τάλσα της Οκλαχόμα. Η έφηβη - το όνομα της οποίας δεν έχει ανακοινωθεί από τις Αρχές λόγω της ηλικίας της - είπε στους αστυνομικούς ότι επιτέθηκε με ένα μαχαίρι στο 9χρονο αγόρι ενώ εκείνο βρισκόταν στο κρεβάτι του, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, και ότι έπειτα ανέβηκε στον πάνω όροφο και πέταξε το μαχαίρι από το παράθυρο. Το κορίτσι προσφέρθηκε μάλιστα να τους δείξει το σημείο όπου προσγειώθηκε το μαχαίρι, ενώ ο αδελφός της ψυχορραγούσε στο εσωτερικό του σπιτιού.

Κλαίγοντας υστερικά, η έφηβη παραληρεί και ζητά επανειλημμένα συγγνώμη, λέγοντας ότι δεν ξέρει γιατί έκανε ό,τι έκανε και ρωτώντας απεγνωσμένα αν πρόκειται να πάει στη φυλακή.

Bodycam: Cops Arrest 12-Year-Old Girl for Allegedly Stabbing Little Brother to Death in Oklahoma

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Συγγνώμη, συγγνώμη! Δεν ήθελα να συμβούν έτσι τα πράγματα! Θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου στη φυλακή», λέει μεταξύ άλλων η 12χρονη στον αστυνομικό που περιμένει μαζί της έξω από το σπίτι, όπου έχουν καταφθάσει πλήθος περιπολικά και φυσικά το ασθενοφόρο.

«Δεν ξέρω τι διάολο συνέβη» λέει κάποια άλλη στιγμή το κορίτσι, που δεν σταματάει να κλαίει με λυγμούς.

Η μητέρα της, που σύμφωνα με τη New York Post ονομάζεται Έιπριλ Λίντα, ακούγεται να απαντά νευριασμένη στην έφηβη που της ζητά συνεχώς συγγνώμη. «Έχει μαχαιριές στο στήθος. Θα μπορούσες να τον σκοτώσεις! Να παρακαλάς τον Θεό να ζήσει», λέει στην κόρη της η γυναίκα, χωρίς φυσικά να γνωρίζει πόσο σοβαρά είναι τα τραύματα του γιου της και ότι θα οδηγήσουν στον θάνατό του λίγη ώρα αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 12χρονη επαναλαμβάνει συνεχώς ότι λυπάται και ότι δεν ξέρει τι συνέβη. «Ήταν κάτι δαιμονικό» λέει, σαν να θέλει να δικαιολογήσει τις πράξεις της.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, ενώ οι τραυματιοφορείς μετέφεραν τον 9χρονο στο νοσοκομείο, η αστυνομία έλεγξε το κορίτσι, που είχε πληγές στα χέρια από το μαχαίρι που χρησιμοποίησε. Κάποια στιγμή, και ενώ είχε τεθεί ήδη υπό κράτηση, η 12χρονη ρώτησε τον αστυνομικό εάν είναι απαραίτητο να φορά χειροπέδες, διαβεβαιώνοντάς τον ότι «είναι καλό παιδί». «Κατέστρεψα τη ζωή μου, εγώ φταίω για όλα. Θέλω να ξυπνήσω από αυτόν τον εφιάλτη» λέει το κορίτσι, που φαίνεται να αντιλαμβάνεται πως ό,τι συνέβη εκείνο το βράδυ πρόκειται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στο μέλλον της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία έχει υποστεί σε μεγάλο βαθμό επεξεργασία και δεν ρίχνει φως στα κίνητρα της έφηβης. Μιλώντας στους αστυνομικούς μετά τον θάνατο του αγοριού, η μητέρα των παιδιών είπε ότι η συμπεριφορά της κόρης της δεν ήταν καθόλου προβληματική, σημειώνοντας ωστόσο ότι το τελευταίο διάστημα το κορίτσι είχε ξαναρχίσει να λαμβάνει μια φαρμακευτική αγωγή, μετά από διακοπή ενός χρόνου. Η ίδια πρόσθεσε ότι η κόρη της δεν της είχε δώσει ποτέ λόγους για να ανησυχεί ότι ήταν επικίνδυνη.

Σε μια ιδιαίτερα τραγική στιγμή της συνομιλίας της με τους αστυνομικούς, η Έιπριλ Λίντα, που σε αυτή τη φάση γνωρίζει ήδη ότι ο γιος της έχει φύγει από τη ζωή, δείχνει να μη συνειδητοποιεί τη φρικτή αλήθεια. «Τώρα θα υπάρχουν συνεχώς προβλήματα μεταξύ τους» λέει για τα δύο παιδιά της, εκφράζοντας σιγουριά ότι ο - νεκρός πια - γιος της δεν θα συγχωρήσει ποτέ την αδελφή του.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Χτες

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Χτες

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Χτες

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Χτες

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Χτες

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Χτες

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Χτες

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Χτες

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.