E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η Εύα Τσαντή, δημιουργός της Aenaon Skincare, ομιλήτρια στο 9ο Διεθνές Συνέδριο Δερματολογίας και Αισθητικής στο Abu Dhabi

Η Εύα Τσαντή φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση της επιδερμίδας

Η Εύα Τσαντή, δημιουργός της Aenaon Skincare, ομιλήτρια στο 9ο Διεθνές Συνέδριο Δερματολογίας και Αισθητικής στο Abu Dhabi
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/6/2023 | 11:33

Η Εύα Τσαντή, Χημικός MSc και δημιουργός του premium ελληνικού skincare brand, Aenaon°, συμμετείχε ως διακεκριμένη ομιλήτρια στο πολυαναμενόμενο 9ο Διεθνές Συνέδριο Δερματολογίας και Αισθητικής στο Abu Dhabi (AIDA).

Η πρωτοποριακή της δουλειά στον τομέα της προηγμένης τεχνολογίας περιποίησης της επιδερμίδας συγκέντρωσε τεράστια προσοχή από αξιότιμους συναδέλφους, ηγέτες του κλάδου και λάτρεις της περιποίησης δέρματος απ’ όλο τον κόσμο.
Advanced Active Delivery System.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η Εύα Τσαντή φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση της επιδερμίδας

Στο συνέδριο, η Εύα Τσαντή κλήθηκε να παρουσιάσει το μοναδικό "Advanced Active Delivery System", μία καινοτόμο φόρμουλα που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την Aenaon° και περιστρέφεται γύρω από την ενθυλάκωση των πεπτιδίων.

Τα υψηλής αποτελεσματικότητας ενεργά συστατικά εσωκλείονται σε μία κάψουλα με διπλό τοίχωμα, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών που ενυδατώνουν, θρέφουν, επανορθώνουν και αναδομούν την επιδερμίδα, εισχωρώντας στα βαθύτερα επίπεδά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πεπτίδια που προσδένονται στην εξωτερική στιβάδα των ενδοκαψυλιωμένων ενεργών συστατικών προσδένονται στοχευμένα και «εκλεκτικά» στα «κύτταρα στόχος», στα κύτταρα δηλαδή που τα έχουν ανάγκη, απελευθερώνοντας στο εσωτερικό τους όλα τα ενεργά συστατικά.

Η Εύα Τσαντή καθήλωσε το κοινό κατά την ομιλία της την Παρασκευή 26 Μαΐου, με την παρουσίασή της με τίτλο «Advanced Active Delivery System in Skincare by Expert Peptide Encapsulation». Η τεχνογνωσία και η εις βάθος γνώση που διαθέτει άφησαν τους παρευρισκόμενους εμπνευσμένους και πρόθυμους να εξερευνήσουν τις απεριόριστες δυνατότητες της καινοτομίας της Aenaon°.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της στους διοργανωτές του συνεδρίου AIDA, η Εύα Τσαντή μοιράστηκε την εγκάρδια εκτίμησή της για την ευκαιρία να παρουσιάσει την ανακάλυψή της και να συμμετάσχει σε ουσιαστικές συνομιλίες με πρωτοπόρους του κλάδου.

Το ετήσιο συνέδριο αποτελεί μια ζωτικής σημασίας πλατφόρμα για τη σύνδεση καταρτισμένων επιστημόνων στον κλάδο της Αισθητικής και της Δερματολογίας, πυροδοτώντας καινοτόμες ιδέες και ενθάρρυνση συνεργασιών που θα διαμορφώσουν το μέλλον της βιομηχανίας περιποίησης της επιδερμίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα προϊόντα της Aenaon°

Η Aenaon° είναι ένα beauty brand υψηλής απόδοσης που έχει κερδίσει την αναγνώριση για την παροχή εξαιρετικών κλινικών αποτελεσμάτων. Τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας Aenaon° είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι επιδιορθώνουν, αναδομούν και βελτιώνουν την ποιότητα της επιδερμίδας, αξιοποιώντας τη δύναμη καθενός από τα προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά που εμπεριέχονται στη σύνθεσή τους.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία των προϊόντων, τους επιτρέπει να διεισδύουν ακόμη πιο βαθιά στις στιβάδες της επιδερμίδας, προσφέροντας στο δέρμα ό,τι χρειάζεται σε κυτταρικό επίπεδο και όχι απλώς επιφανειακά. Αυτή η προσέγγιση ξεχωρίζει την Aenaon° εξασφαλίζοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα για την επιδερμίδα.

Σχετικά με την Aenaon°

Πιστεύουμε ότι η διαχρονική ομορφιά μπορεί να επιτευχθεί εκεί όπου η λεπτομερής και σε βάθος έρευνα της επιστήμης συναντά έναν βαθύ θαυμασμό και σεβασμό για τη φύση, τα συστατικά της και τα οφέλη τους. Τα προϊόντα Aenaon° είναι κλινικά & δερματολογικά ελεγμένα, κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν περιέχουν σιλικόνη ή parabens και δε δοκιμάζονται σε ζώα. Όλα τα προϊόντα της Aenaon° παράγονται στην Ελλάδα, στη σύγχρονη μονάδα παραγωγής της.

H Aenaon° λειτουργεί με γνώμονα τις σταθερές αξίες της, την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια, έχοντας έναν αστείρευτο ζήλο για έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών. Αυτή η επιθυμία μάς οδήγησε στη δημιουργία μίας καινοτόμου φόρμουλας που εξασφαλίζει το ‘rescue package’ που η επιδερμίδα αναζητά, έχει ανάγκη και αξίζει.



www.aenaon.com 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 113 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 115 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 115 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 124 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 124 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 124 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 124 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 147 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 148 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.