Έκλεψαν την κάρτα συναδέλφου την ώρα που δούλευαν σε βίλα στη Μύκονο ‑ Την «ξάφρισαν»
Οι αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί από το θύμα εντόπισαν πολύ γρήγορα τους δράστες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 3/6/2023 | 13:16
Τις οικονομίες ενός συναδέλφου τους έβαλαν στο μάτι δύο εργαζόμενοι στη βίλα γνωστού επιχειρηματία στη Μύκονο και δεν δίστασαν να του επιτεθούν και να τον ξυλοκοπήσουν ενώ εργάζονταν, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, για να αρπάξουν την τραπεζική του κάρτα και να κάνουν αναλήψεις!
Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου ο 48χρονος, ο 33χρονος συνάδελφός του τον έριξε στο δάπεδο και άρχισε να τον γρονθοκοπεί, ενώ η 57χρονη συνεργός του τον χτύπησε με σπασμένο μπουκάλι στο δεξί του χέρι, απαιτώντας να τους δώσει την τραπεζική του κάρτα. Οι συνάδελφοί του πήραν την κάρτα, αλλά και το αυτοκίνητο του θύματος με το οποίο πήγαν στο πιο κοντινό ΑΤΜ και έκαναν ανάληψη ύψους 1.100 ευρώ.
Ωστόσο, οι αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί από τον 48χρονο τους εντόπισαν πολύ γρήγορα, τους πέρασαν χειροπέδες και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για ληστεία και πρόκληση σωματικής βλάβης από κοινού, με την οποία τους οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη
Χτες
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.
Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί
Χτες
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης
Χτες
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.
Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα
Χτες
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί
Χτες
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση
Επιστροφή στη Γη για τους αστροναύτες του Artemis II ‑ Εντυπωσιακή προσθαλάσσωση
Χτες
«Τώρα... ο Αρης»
Στα Ιεροσόλυμα η ελληνική αποστολή για την παραλαβή του Αγίου Φωτός
Χτες












