E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Η γυναίκα μου κάνει σeξ με πολλούς άλλους άντρες – Δεν με πειράζει, γιατί της το πρότεινα εγώ»

Ο Matt είναι πολύ χαρούμενος που μοιράζεται τη φίλη του με άλλους άντρες, αλλά και μέσα από το Onlyfans

«Η γυναίκα μου κάνει σeξ με πολλούς άλλους άντρες – Δεν με πειράζει, γιατί της το πρότεινα εγώ»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/6/2023 | 17:41

Έναν… ιδιαίτερο τρόπο να σώσουν τη σχέση του βρήκε ένα ζευγάρι από την Βρετανία. Το ζευγάρι είχε αρκετά προβλήματα, μέχρι που ο Matt προέτρεψε την κοπέλα του να κάνει σeξ με άλλους άντρες, όσο εκείνος βρίσκεται στη δουλειά.

Ο Matt και η Zoe ισχυρίζονται πλέον ότι τετραετής σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο από τότε που… δοκίμασαν αυτό το νέο σχέδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς λειτουργεί η συμφωνία

Σε μια συνέντευξη για τη σειρά του YouTube «Love Don’t Judge», ο 36χρονος Matt είπε ότι αυτός και η 31χρονη Zoe έβγαιναν μόλις λίγους μήνες, όταν της πρότεινε να αρχίσει να κάνει σeξ με άλλους άνδρες.

«Όταν συμφώνησε σε αυτό, ήμουν χαρούμενος, γιατί με είχαν απατήσει στο παρελθόν, οπότε ήμουν αρκετά χαρούμενος που βρήκα κάποιον που δεν θα με απατούσε ξανά» είπε ο Matt στην εκπομπή.

Η αντισυμβατική συμφωνία βοήθησε στην εξάλειψη της παράνοιας που είχε βιώσει στις προηγούμενες σχέσεις του, ενώ ξεκλείδωσε νέα επίπεδα εμπιστοσύνης, οικειότητας και επικοινωνίας με την Zoe.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Του στέλνει φωτογραφίες και βίντεο

Οι συνευρέσεις της Zoe με άλλους άντρες γίνονταν όταν ο Matt ήταν στη δουλειά, όμως αυτό δεν σήμαινε πως θα έμενε τελείως αμέτοχος σε αυτή τη συμφωνία.

Της πρότεινε να καταγράψει τις περιπτύξεις της με τους άγνωστους άντρες, ένα πονηρό αίτημα στο οποίο εκείνη συμφώνησε. «Θα μου στέλνεις φωτογραφίες και βίντεο» είπε ο Matt στη Zoe. «Έτσι, κατέληξα να συμμετέχω εικονικά… Ήταν σαν το δικό μου ερασιτεχνικό πορνό».

Ο Matt είπε στην εκπομπή ότι όλοι οι ερωτικοί σύντροφοι της Zoe ήταν «νέοι και όμορφοι» και παραδέχεται ότι αυτό τον κάνει να νιώθει κάποια ζήλια. «Είναι αρκετά ωραίο συναίσθημα, παρόλο που ζηλεύω» εξήγησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγο καιρό αφότου άρχισε να κάνει σeξ με αγνώστους, η Zoe πρότεινε στον Matt να αρχίσει και εκείνος να κοιμάται και με άλλες γυναίκες. Αλλά ο ντροπαλός Matt είπε ότι ήταν απρόθυμος να το κάνει. «Δεν ήθελα ποτέ να κοιμηθώ με κάποια άλλη» είπε στη Zoe. «Αλλά εσύ ήθελες να με δεις να το κάνω».

Τελικά συμφώνησε, και μετά από τέσσερα χρόνια το ζευγάρι εξακολουθεί να διατηρεί την ανοιχτή σχέση του, αν και έχει αυστηρούς κανόνες. Το ζευγάρι δεν μπορεί να κρατάει μυστικά ο ένας από τον άλλον και επιτρέπεται να εμποδίζει τον άλλον να κοιμηθεί με κάποιο συγκεκριμένο άτομο, που δεν εγκρίνει.

Έκανε και Onlyfans

Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια, ο Matt ενθάρρυνε τη Zoe να αρχίσει να βγάζει χρήματα από τις σeξουαλικές της συνευρέσεις και την προέτρεψε να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans. Έκτοτε, η ίδια έχει γίνει αστέρι στο συνδρομητικό site μόνο για ενήλικες, με τον Matt να είναι πολύ χαρούμενος που μοιράζεται τη φίλη του, τόσο εικονικά – όσο και σωματικά.

Το ζευγάρι επιμένει ότι αγαπάει βαθιά ο ένας τον άλλον και δεν θα άλλαζε τη σχέση του με τίποτα. Επιμένουν επίσης ότι δεν «απατούν» ο ένας τον άλλον, επειδή δεν υπάρχει κανένα μυστικό γύρω από τις ερωtικές τους περιπτύξεις. «Απλώς ο κόσμος δεν καταλαβαίνει», γκρίνιαξε η Zoe προς τους επικριτές της. «Ενημερωθείτε!».

Στο μεταξύ, το ζευγάρι λέει ότι θα συνεχίσει να κοιμάται με άλλους ανθρώπους και θα αγνοεί όσους τους κράζουν. «Διασκεδάζουμε τόσο πολύ» ανέφερε η Zoe. «Απολαμβάνουμε ο ένας την παρέα του άλλου!» λένε, σύμφωνα με την New York Post.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Minnie Driver: Με ποιον σταρ είχε μόλις χωρίσει, όταν τον είδε με άλλη στα Όσκαρ

Πριν 7 ώρες

Η ηθοποιός μίλησε στο «The Jennifer Hudson Show»

Αυτή ήταν η τελευταία τους φωτογραφία ως ζευγάρι, αφού χώρισαν λίγο μετά

Πριν 7 ώρες

Ο Christopher Lakkees και η Jessica Alba έχουν παρόλ`αυτά μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλο

Ήταν μόλις 20 ετών: O ηθοποιός που έσβησε στον ύπνο του

Πριν 7 ώρες

Πρωταγωνίστησε στο «Descendants» της Disney

Η on‑off σχέση αυτού του ζευγαριού που απασχόλησε πολύ τα tabloids

Πριν 7 ώρες

Ένα από τα πιο cute ζευγάρια του Hollywood που χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν συνεχώς!

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Χτες

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Χτες

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.