E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μαρία Σολωμού: «Δεν είναι σχέση μου ο Mente Fuerte»

«Η κατάσταση είναι flirtatious»

Μαρία Σολωμού: «Δεν είναι σχέση μου ο Mente Fuerte»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/6/2023 | 13:23

Για τη σχέση που έχει με τον Mente Fuerte μίλησε η Μαρία Σολωμού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Η ηθοποιός περιέγραψε τη σύνδεση που έχει με τον τράπερ ως μία «flirtatious κατάσταση» (που φλερτάρουν ο ένας τον άλλο).

«Εννοείται ότι ζηλεύω τον Mente Fuerte και εκείνος υπερβολικά ίσως. Δεν είναι σχέση μου ο Mente Fuerte. Κάνουμε παρέα, άλλα σαφέστατα η κατάσταση είναι flirtatious. Δεν είναι αυτό που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του» είπε αρχικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το βίντεο:

Ακόμη, πρόσθεσε: «Αυτό με το "τοξική σχέση" το έχουμε κάνει καραμέλα. Πες μου μία σχέση που δεν είναι τοξική. Δεν έχω βιώσει υγιή έρωτα στη ζωή μου. Το εφηβικό σε κρατάει σε εγρήγορση, η ερωτική σχέση που έχει νοιάξιμο και αγάπη, άλλα και αυτό το φουρφούρισμα πρέπει να υπάρχει. Ας μετατραπεί ο έρωτας σε βαθιά αγάπη, άλλα τότε θα χωρίσω. με ενδιαφέρει να είμαι ερωτευμένη, αγαπάω τους φίλους μου!».

Στην ίδια συνέντευξη, η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε και στα επικριτικά σχόλια που δέχεται μέσα από τα social media.

«Από τότε που έχω Instagram έχω και τους haters. Δεν απαντάω ποτέ, ούτε στα καλά ούτε στα αρνητικά. Με έχουν φλερτάρει μέσω Instagram, άλλα δεν απάντησα. Άνθρωπος σε μαγαζί με έχει κοιτάξει τον έχω κοιτάξει, δε μιλήσαμε ποτέ και την επομένη μέρα βρήκα μήνυμα. Ε όχι, δε θα απαντήσω! Δηλαδή τι είσαι; Κότα;» σχολίασε.

Για τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί σε δουλειές της, είπε: «Σε καμία δυο κωμωδίες που γίνονται έκτροπα, έχω κατουρηθεί απ’ τα γέλια πάνω στη σκηνή. Τι να κάνω; Συνέχισα! Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο ως επίσημη σύντροφος, που υπήρχε γάμος, άλλα δεν είναι πολύ κολακευτικό αυτό. Όταν προκύπτει τρίτο πρόσωπο υπάρχει λόγος. Ο δικός μου δεν είναι πότε το «θα χωρίσει και θα τον κάνω δικό μου» γιατί δε θέλω κάτι τέτοιο. Ο δικός μου είναι ο έρωτας. Είμαι ερωτευμένη με τον έρωτα και όταν έρχεται αυτό το συναίσθημα δε θέλησα ποτέ κανέναν να διαλύσω».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί.

«Έχω τηλεοπτική πρόταση για late night, θα δω όμως δεν ξέρω. Θεωρώ ότι όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές και οι άνθρωποι που τις απαρτίζουν είναι πολύ comme il faut. Όλη αυτή η ιστορία με το politically correct φτάνει άκρο και φοβάσαι τι θα πεις, γιατί μετά θα σε πιάσουνε στο στόμα τους και θα σε τσακίσουν» είπε η Μαρία Σολωμού.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Σήμερα

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Σήμερα

O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Σήμερα

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Σήμερα

«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Σήμερα

Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ για «Σέρρες»: «Με σταματούσαν και μου έλεγαν `σας ευχαριστούμε`»

Σήμερα

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τις Σέρρες, τον σταματούσαν στον δρόμο άνθρωποι με βουρκωμένα μάτια και του έλεγαν «ευχαριστώ»

Απόστολος Γκλέτσος για Μπραντ Πιτ: Ήρθαμε στην Ύδρα μήπως τον βλέπαμε αλλά δεν τα καταφέραμε

Σήμερα

«Είναι μεγάλη διαφήμιση για τα νησιά μας, φοβερή και μπράβο που το καταφέραμε» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος

Παναγιώτης Τσακαλάκος για Akyla: Στην Eurovision τέτοιου είδους τραγούδια δεν έχουν νικήσει αλλά έχουν πάει καλά

Χτες

τραγουδιστής που διαγωνίστηκε επίσης στον ελληνικό τελικό σχολίασε το νικητήριο κομμάτι με τίτλο «Ferto»

Ιωάννα Δεσύλλα για Μιχάλη Σηφάκη στο Survivor: Μου την έπεφτε ξεκάθαρα ενώ έχει σχέση έξω από το παιχνίδι

Χτες

Μου έλεγε να ξαπλώσω δίπλα του και με ακουμπούσε, πρόσθεσε η παίκτρια του ριάλιτι

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθούν τη δουλειά μου τα παιδιά μου

Χτες

«Ο γιος μου είδε τον Γιάννη Μπέζοόταν κάναμε μια συναυλία και μου λέει ""υπάρχει στα αλήθεια;""»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.