E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Στο νοσοκομείο η ηθοποιός Καλή Καλό: Κανείς δεν βάζει την υπογραφή του για να πάρει εξιτήριο

Στο νοσοκομείο η ηθοποιός Καλή Καλό: Κανείς δεν βάζει την υπογραφή του για να πάρει εξιτήριο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/6/2023 | 14:40

Σε θρίλερ εξελίσσεται το δράμα που βιώνει εδώ και περίπου έναν μήνα η θρυλική Καλή Καλό, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα “Espresso”.

Η ηθοποιός που ξεκίνησε από τη Μάντρα του Αττίκ, παίζοντας δίπλα στον Βασίλη Λογοθετίδη σε ηλικία 6 ετών και έβγαλε στη σκηνή τον Κώστα Βουτσά και τη Μαρινέλλα και έδωσε δουλειά σε αρκετούς ηθοποιούς, σήμερα είναι φιλοξενούμενη σε δημόσιο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, κανείς δε γνωρίζει για πόσο χρονικό διάστημα ακόμα θα μπορεί το νοσοκομείο να τη φιλοξενεί ή αν θα βρεθεί ξαφνικά στον δρόμο, καθώς κανείς δε βάζει την υπογραφή του για να πάρει εξιτήριο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ακόμα και δημόσια γηροκομεία αδυνατούν να περιθάλψουν τη 96χρονη Καλή Καλό, επειδή έχει να κάνει δήλωση στην Εφορία αρκετά χρόνια, ενώ, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα, οι απλήρωτοι λογαριασμοί σε ΔΕΗ και άλλους δημόσιους οργανισμούς είναι δυσθεώρατοι, με την ίδια να έχει θέμα ακόμα και επιβίωσης.

Ο λόγος εισαγωγής της Καλής Καλό στο νοσοκομείο
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πριν από περίπου έναν μήνα η σπουδαία θεατρίνα, ύστερα από δική της έκκληση, παρότρυνε τη γυναίκα που τη φρόντιζε να τη μεταφέρει σε νοσοκομείο, λόγω της δύσπνοιας που είχε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Καλλιόπη Καλοχριστιανάκη, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και το υγειονομικό προσωπικό βρέθηκε πάνω από το προσκεφάλι της.

Ωστόσο, τα πράγματα άρχισαν να ξεδιαλύνονται όταν περίοικοι της μεγάλης ηθοποιού στην περιοχή της Άνω Κυψέλης επικοινώνησαν με τον πρόεδρο των ηθοποιών Σπύρο Μπιμπίλα, στον οποίο μετέφεραν πως εκτός από τα ενοίκια που έχουν συγκεντρωθεί και δεν έχουν πληρωθεί το ίδιο συμβαίνει με τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ, ενώ δεν υπάρχει η δυνατότητα να έχει κάποιον που να τη φροντίζει γιατί οι συνθήκες διαβίωσης για εκείνη είναι πολύ δύσκολες.

Η δήλωση του Σπύρου Μπιμπίλα για την Καλή Καλό

«Είναι αλήθεια ότι εδώ και μερικούς μήνες προσπαθούμε να βρούμε κάποια λύση για την τεράστια αυτή μορφή του θεάτρου, την Καλή Καλό. Μια τεράστια θεατρίνα που μπορεί η νεότερη γενιά να μην τη γνωρίζει, ωστόσο έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά της. Επικοινώνησα με την κόρη της στον Καναδά, η οποία μας ανέφερε πως δεν έχει τη δυνατότητα να είναι κοντά της, ούτε μπορεί να κάνει κάτι για τις συνθήκες που ζει η μητέρα της, αποκλείοντάς μας οποιαδήποτε δυνατότητα βοήθειας.
Από την άλλη προσπαθήσαμε να τη βάλουμε σε δημόσιο γηροκομείο. Όμως, ούτε αυτό είναι εφικτό, καθώς πρέπει να υπογράψει συγγενής της για να φύγει από το νοσοκομείο, ενώ το γηροκομείο δεν αναλαμβάνει ανθρώπους που δεν είναι τακτοποιημένοι στο σύστημα της ΑΑΔΕ. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να επέμβει ο εισαγγελέας και να δώσει λύση, ώστε αυτή η ιστορική μορφή να μεταφερθεί στο Γηροκομείο Αθηνών, ώστε να έχει όλες τις απαραίτητες φροντίδες που της αρμόζουν», είπε για την Καλή Καλό ο Σπύρος Μπιμπίλας στην “Espresso”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν επέλεξα την τηλεόραση και τον κινηματογράφο γιατί δεν μπόρεσα να έχω την επαφή με τον θεατή. Ό, τι δουλειά και αν έκανα, έσπαγαν ταμεία. Έβγαζα λεφτά με το τσουβάλι, είχα όμως δίπλα μου διαχειριστές οι οποίοι βρίσκονταν ξαφνικά με διαμερίσματα κι εγώ με χρέη στο ΙΚΑ. Δεν το κρύβω, είμαι σε άθλια οικονομική κατάσταση. Έχω ορισμένες τουαλέτες και θέλω να τις πουλήσω για να μπορέσω να έχω μια μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια, για να έχω μια κοπέλα στο σπίτι μου να βοηθάει που είμαι μόνη», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πριν από μερικά χρόνια η Καλή Καλό.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιταλίδα ερευνήτρια έλαβε 4.000.000 ευρώ από την ΕΕ για να απαντήσει στο ερώτημα «τι σκέφτονται τα κοτόπουλα»

Πριν 10 ώρες

Ο λόγος για το Synergy Grant 2025 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ERC)

Κοζάνη: Εκτροπή λεωφορείου με 58 εργαζόμενους ‑ Νεκρός ο οδηγός από ανακοπή

Πριν 10 ώρες

Ένας από τους επιβαίνοντες όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά φέρεται να έπιασε το τιμόνι πατώντας φρένο και ακινητοποιώντας το λεωφορείο

Σφίγγει ο κλοιός για τις ρευματοκλοπές: Στη μάχη μπαίνει και η ΑΑΔΕ

Πριν 10 ώρες

Θα δίνει φορολογικά στοιχεία των καταναλωτών στον ΔΕΔΔΗΕ για διασταυρώσεις και ελέγχους. Στόχος ο εντοπισμός παραβατών.

«Έδιναν ηρεμιστικά στα παιδιά, είχαν και εγκαύματα» – Τι λέει ο Κ. Γιαννόπουλος για την οικογένεια με τα 8 παιδιά

Πριν 10 ώρες

Ναρκωτικά, ξύλο, εγκαύματα και χάπια περιλαμβάνουν τα επεισόδια που πρωταγωνίστησε η οικογένεια με τα 8 παιδιά στο Ηράκλειο.

Πού θα πάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Η φωτιά που καίει στο Μιλγουόκι, οι τάσεις φυγής και τα σενάρια ανταλλαγής

Πριν 10 ώρες

Για πρώτη φορά απ` τη μέρα που μετακόμισε στο Μιλγουόκι, ο Γιάννης σκέφτεται να ανοίξει την πόρτα της εξόδου

Τροχαίο στον Κηφισό: Ανετράπη φορτηγό έπειτα από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Πριν 10 ώρες

Στο «κόκκινο» η κίνηση λόγω τροχαίου

Πάτρα: Στρατολογούσαν ανήλικους για ληστείες και κλοπές – 9 συλλήψεις

Πριν 10 ώρες

Προσήχθησαν οκτώ ανήλικοι, ηλικίας από 10 έως 15 ετών, οι οποίοι αντιμετωπίζονται, σύμφωνα με την Αστυνομία, ως θύματα εμπορίας ανθρώπων.

Ακρίβεια: Ακριβότερο το κρέας για το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι ‑ «Τσουχτερές» οι τιμές

Πριν 10 ώρες

Αναλυτικά οι τιμές για χοιρινό, αρνί, κατσίκι, κοτόπουλο και μοσχάρι

Κακοκαιρία BYRON: 8 περιοχές σε κόκκινο συναγερμό

Πριν 10 ώρες

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες για τις επόμενες 48 ώρες

Συνεχίζεται και αύριο η απεργία των ταξί στην Αττική

Χτες

Παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή η απεργία των ταξί στην Αττική

Γαλλία: Δηλητηρίασε τις κόρες της και αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον άνδρα της

Χτες

Η 18χρονη κόρη της Μεϊλίς Ντομπόν πέθανε έπειτα από τη λήψη δεκαπλάσιας δόσης υπνωτικού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.