E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τάσος Τεργιάκης κατά Ουγγαρέζου: «Ας ρωτήσει στην εκπομπή που εργάζεται τι είμαι και τι έκανα 10 χρόνια»

Δείτε όλα όσα είπε ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό.

Τάσος Τεργιάκης κατά Ουγγαρέζου: «Ας ρωτήσει στην εκπομπή που εργάζεται τι είμαι και τι έκανα 10 χρόνια»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/6/2023 | 10:19

Για όσα είπε για τον ίδιο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη ραδιοφωνική του εκπομπή, απάντησε σήμερα μέσα από το Πρωινό ο Τάσος Τεργιάκης.

«Με ενημέρωσαν ότι είχα την τιμητική μου το πρωί, στην εκπομπή του κυρίου Ουγγαρέζου, η κυρία Ιωάννα Λαϊου, που ούτε την ξέρω, ούτε με ξέρει. Έμαθα ότι αγόρευσα χθες κατά του Παράσχου και ο φίλος ο Δημήτρης είπε ότι έχω δυόμιση πάνελ όλα κι όλα στην τηλεόραση. Θα ήθελα να πω ότι χρειάζεται ψυχραιμία. Δεν θα απαντούσα ποτέ, αλλά επειδή είπε ο κύριος Τεργιάκης, χρειάζεται ψυχραιμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το δάσος παιδιά, δείτε την όλη εικόνα και εννοείται ότι δεν δέχομαι τον όρο πανελίστας. Είμαστε συνεργάτες, δημοσιογράφοι. Πάνελ είναι ένα ξυλουργικό αντικείμενο. Εάν κάποιος δεν θέλει να ακούει αυτά τα λόγια, μπορεί να αλλάξει κανάλι. Το λέω για τον κύριο Ουγγαρέζο, τον οποίο τον ξέρω καλά. Την κυρία Λαϊου ούτε την έχω δει, ούτε με έχει δει κι έχει πολύ συγκεκριμένη άποψη για μένα», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.

Ο Τάσος Τεργιάκης είπε επίσης: «Χθες, για τον κύριο Παράσχο, είπα αυτό που είδα και άκουσα. Δεν έκανα κριτική, ήμουν μπροστά. Από πού κι ως πού έχω άποψη εγώ; Ενώ ο κύριος Ουγγαρέζος στην τηλεόραση δεν μπορεί να έχει άποψη, στο ραδιόφωνο μπορεί να καταχεριάζει όποιον θέλει. Λίγο ψυχραιμία, παιδιά. Ας ρωτήσει εκεί που είναι, σε αυτή την εκπομπή, τι είμαι και τι έκανα 10 χρόνια. Και μετά θα του πουν την αλήθεια».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γάμος με συγκίνηση στο Ηράκλειο – Η υποδοχή του ιερέα στη νύφη που έφτασε με αμαξίδιο

Σήμερα

Στην Αρβη, ένα χωριό του Δήμου Βιάννου στο Ηράκλειο Κρήτης, τελέστηκε ένας γάμος γεμάτος συγκίνηση.

Νότης Σφακιανάκης: Παλιός συνεργάτης του αποκαλύπτει τους λόγους απομάκρυνσής του από τη μουσική

Σήμερα

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Δήμας, ο Νότης Σφακιανάκης διακρινόταν για την έντονη κοινωνική του ευαισθησία

Πατέρας για 2η φορά ο Ορφέας Αυγουστίδης

Σήμερα

Στο μαιευτήριο ΡΕΑ γέννησε η Γεωργία Κρασσά, με εξιτήριο τη Δευτέρα 24 Αυγούστου

Κένταλ Τζένερ και Τζέικομπ Ελόρντι πιάστηκαν στα πράσα σε ρομαντικό δείπνο ‑ Δείτε τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση!

Σήμερα

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φεύγει από γνωστό εστιατόριο της πόλης, με την αμοιβαία χημεία ανάμεσα στον ηθοποιό και το μοντέλο να μην περνά απαρατήρητη

Αγκαλιασμένοι στις διακοπές τους ο Παντζόπουλος και η Μενεγάκη: «Του χρόνου το καλοκαίρι, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος;»

Σήμερα

Η παρουσιάστρια ανέβασε στιγμιότυπα με μαγιό, καθώς και φωτογραφίες με τον σύζυγο και τα παιδιά της από το φετινό καλοκαίρι

Θάνασης Τσαλταμπάσης: Συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του

Σήμερα

Ο ηθοποιός ανέβασε ένα story στο Instagram τιμώντας τη μνήμη του, τρεις μήνες μετά την απώλεια

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν πόζαρε με ασημένιο μπικίνι

Σήμερα

Η τηλεοπτική προσωπικότητα μοιράστηκε στιγμιότυπα και βίντεο από τις καινούργιες αναμνήσεις που έφτιαξε με τον άντρα της και τα παιδιά τους

Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα, Όλγα Σκιαδαρέση, παντρεύτηκε

Σήμερα

Η τελετή έγινε τη Δευτέρα 17 Αυγούστου - Η φωτογραφία που ανάρτησε ο ηθοποιός και πατέρας της τραγουδίστριας

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ποιο «πλωτό παλάτι» επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο

Χτες

Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα απόλαυσε γυναικεία παρέα και ελληνικό καλοκαίρι σε ένα από τα πιο πολυτελή σκάφη του κόσμου.

Το αιχμηρό σχόλιο του Βασίλειου Κωστέτσου για τη Μαντόνα στην Πάτμο – Σε ποιες Ελληνίδες τα «χρέωσε»

Χτες

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη και άφησε αιχμές για άλλες γυναίκες.

Κρήτη: Συγκινητικός γάμος για ζευγάρι στην Αρβη ‑ Η στιγμή που άγγιξε όλους τους καλεσμένους

Χτες

Η Χριστίνα Αγγελάκη και ο Στιβ Γιάνσεν ένωσαν τις ζωές τους στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στην Αρβη Κρήτης, σε μια τελετή γεμάτη συγκίνηση και κρητική παράδοση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.