E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γυναικοκτονία στην Κω: Εντοπίστηκε η κάρτα SIM της Αναστάζια

Έψαχνε πώς να διαγράψει το στίγμα GPS από το κινητό του ο Μπαγκλαντεσιανός

Γυναικοκτονία στην Κω: Εντοπίστηκε η κάρτα SIM της Αναστάζια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 24/6/2023 | 11:38

Ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Τα κομμάτια του παζλ που φαίνεται ότι έλειπαν, συμπληρώθηκαν μέσω της κάρτας SIM του κινητού της 27χρονης Αναστάζια. Η εν λόγω κάρτα μέχρι σήμερα θεωρούνταν κατεστραμμένη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η κάρτα βρίσκεται εδώ και μέρες στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Παράλληλα, το κινητό του 32χρονου άντρα με καταγωγή από το Μπαγκλαντές και βασικού υπόπτου, του έπεσε αμέσως μετά το φονικό, καθώς βρέθηκε δίπλα από το σημείο της δολοφονίας.

Έψαχνε πώς να διαγράψει το στίγμα GPS από το κινητό του ο Μπαγκλαντεσιανός

Ο Μπαγκλαντεσιανός ο οποίος δεν έχει παραδεχθεί ούτε τη δολοφονία, ούτε τον βιασμό, επιχείρησε, όπως αποκαλύπτεται, να σβήσει και τα ηλεκτρονικά του ίχνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το Mega, ο 32χρονος έψαχνε στο Google πώς θα διαγράψει από το κινητό του το στίγμα GPS που έδειχνε τις κινήσεις του. Αφού κατάφερε να σβήσει τα δεδομένα από το δικό του κινητό, πήρε το τηλέφωνο της Αναστάζια κι έκανε ακριβώς το ίδιο.

Oι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ άνοιξαν τα κινητά τόσο του θύματος όσο και του δράστη και βρήκαν όλα τα δεδομένα που προσπάθησε να διαγράψει ο 32χρονος κατηγορούμενος.


Το GPS ουσιαστικά ήταν αυτό που «έδεσε» την υπόθεση, καθώς φάνηκε η κοινή τους πορεία από την ώρα που έφυγαν από το σπίτι, μέχρι την ώρα της δολοφονίας και της απόρριψης του σώματος της Αναστάζια. Οι αστυνομικοί, δηλαδή, είδαν τα στοιχεία από την ώρα που εντοπίστηκε η 27χρονη στο μίνι μάρκετ μέχρι την ώρα που έφυγαν η Ανταστάζια και ο 32χρονος κι ο τελευταίος επέστρεψε στο σπίτι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής (23/6) ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη και για βιασμό στον 32χρονο βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, σε βάρος του οποίου έχουν ασκηθεί διώξεις για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση.

«Σκότωσαν το παιδί μου με φρικιαστικό τρόπο» - Ξεσπά η μητέρα της

Την ίδια ώρα, η μητέρα της 27χρονη τονίζει ότι: «για μένα, η Αναστάζια ζει. Έχω την εντύπωση ότι κάπου έχει πάει ταξίδι, επειδή ταξίδευε πολύ και φαντάζομαι ότι είναι κάπου σε ταξίδι, ότι είναι κάπου στην Ελλάδα και απλώς δεν έχουμε τηλεφωνική επαφή και δεν πιστεύω ότι δε ζει. Δεν μπορώ να το πιστέψω και νομίζω ότι δεν είναι αυτή που βρήκαν».

«Αισθάνομαι ότι ζει και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τον θάνατό της. Ήταν πάρα πολύ καλό κορίτσι, η αγαπημένη μου κόρη και είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Για μένα η Αναστάζια ζει και απλώς είναι σε ταξίδι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αφορά την κόρη μου όλο αυτό» πρόσθεσε.



Παράλληλα, σχετικά με τις νέες διώξεις που ασκήθηκαν στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές για βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση υπογράμμισε ότι είναι πεπεισμένη ότι είχε συνεργούς: «Εγώ δε θεωρώ απλώς, είμαι πεπεισμένη ότι δεν το έκανε μόνος του. Σίγουρα είχε συνεργούς. Σκοτώσανε το παιδί μου με φρικιαστικό τρόπο, δεν έχω λόγια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω λόγια. Δεν ξέρω, είτε ισόβια, είτε θανατική ποινή είναι λίγο γιατί αυτός πρέπει να περάσει αυτό που πέρασε η κόρη μου» συμπλήρωσε.
[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λουτράκι: Σε διαθεσιμότητα η δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο μαθητή ότι τη θώπευσε – Τι λέει μετά το σάλο που προκάλεσε

Χτες

Νέες καταγγελίες έρχονται στη δημοσιότητα για τη συμπεριφορά της 55χρονης δασκάλας στο Λουτράκι - Διατάχθηκε ΕΔΕ εις βάρος της και μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνες απομακρύνθηκε από το σχολείο

Ταυτοποιήθηκε 79χρονος που απείλησε διαδικτυακά πολιτικό πρόσωπο

Χτες

Μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή-διαδικτυακή έρευνα

Αδελφοκτονία στη Νέα Πέραμο: Ο δράστης «είχε κόψει την αναπνοή» στο θύμα

Χτες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου

Αυστραλία: Ακροδεξιά γερουσιαστής εμφανίστηκε με μπούρκα ζητώντας την απαγόρευσή της

Χτες

«Αν δεν θέλουν να φοράω μπούρκα, ας την απαγορεύσουν», ανέφερε, χαρακτηρίζοντας την ενδυμασία «καταπιεστική» και «κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια»

Τροχαία: Νέοι σαρωτικοί έλεγχοι για μεθυσμένους οδηγούς στην Αττική – 12 συλλήψεις και 387 παραβάσεις σε αλκοτέστ

Χτες

Η Τροχαία πραγματοποίησε συνολικά 22.800 ελέγχους το τελευταίο τετραήμερο και βεβαιώθηκαν 387 παραβάσεις, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Κασσελάκης: «Κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού» το βιβλίο Τσίπρα

Χτες

«Η Ιθάκη του Τσίπρα θα καταλήξει «Τιτανικός» για το πανάκριβο rebranding του», διαμηνύει ο Στέφανος Κασσελάκης

Αλιμος: Ανδρας επιτίθεται και παρενοχλεί γυναίκες – «Με φίλησε στο στόμα και με χούφτωσε» λέει ένα από τα θύματά του

Χτες

Ο συγκεκριμένος φέρεται να έχει επιτεθεί σε ακόμα δύο γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή του Αλίμου

Οργή από τους Ουκρανούς στρατιώτες στο μέτωπο για το ειρηνευτικό σχέδιο – «Απολύτως εξευτελιστικό»

Χτες

Όσα υποστηρίζουν για τις εγγυήσεις ασφαλείας και την παραχώρηση εδαφών

Ρουμάνοι επιβάτες τρέχουν να προλάβουν την πτήση τους στο αεροδρόμιο της Κολωνίας και συλλαμβάνονται

Χτες

Οι δύο Ρουμάνοι έσπασαν το γυαλί συναγερμού έκτακτης ανάγκης και έτρεχαν στον διάδρομο του αεροδρομίου κάνοντας νόημα στον πιλότο να περιμένει

Η «κατάρα» των Κένεντι ξαναχτύπησε: Η 35χρονη εγγονή που διαγνώστηκε με καρκίνο

Χτες

Ατυχήματα, σκάνδαλα και μυστικές ιατρικές πράξεις

Πέθανε ο θρύλος της ρέγκε Τζίμι Κλιφ

Χτες

Η σύζυγός του ανακοίνωσε τον θάνατο μέσω Instagram, αποχαιρετώντας τον αγαπημένο της με συγκινητικά λόγια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.