E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μαλαισία: «Είδα το Boeing μέσα στην θάλασσα, αλλά κανείς δεν με πίστεψε»

Νέα μαρτυρία

Μαλαισία: «Είδα το Boeing μέσα στην θάλασσα, αλλά κανείς δεν με πίστεψε»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/3/2014 | 00:00

Και ενώ οι έρευνες για το χαμένο Boeing 777 συνεχίζονται, μία γυναίκα ισχυρίζεται ότι πετώντας προς τη Μαλαισία και ευρισκόμενη πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό είδε ένα αεροσκάφος να πλέει στο νερό, κοντά στα νησιά Ανταμάν, την ημέρα που το μοιραίο αεροπλάνο εξαφανίστηκε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τα λεγόμενά της, το είδε στις 14:30 στις 8 Μαρτίου, αρκετές ώρες αφότου το Boeing χάθηκε από τα ραντάρ. Ήταν δε, τόσο πεπεισμένη ότι επρόκειτο για αυτό, ώστε την ίδια κιόλας ημέρα πήγε στην αστυνομία και κατέθεσε λεπτομερώς ό,τι είδε. Πέντε ημέρες μετά την καταγγελία της –και όχι με αυτήν ως αφορμή– ξεκίνησαν οι έρευνες σε αυτήν την περιοχή.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η παρατήρησή της αυτή σχετίζεται με το σημείο που είχαν υποδείξει οι ειδικοί ότι είδαν δύο αντικείμενα, που θα μπορούσαν ενδεχομένως να ανήκουν στο μοιραίο αεροσκάφος, να επιπλέουν στον Ινδικό Ωκεανό.

Αν και οι ειδικοί λένε ότι είναι αδύνατο να δει κανείς αντικείμενα να επιπλέουν στη θάλασσα ενώ πετάει σε τόσο μεγάλο ύψος, εκείνη επιμένει ότι είδε ένα ασημένιο αντικείμενο στο σχήμα του αεροσκάφους να βρίσκεται στο νερό, την ώρα που πετούσε από την Τζέντα προς την Κουάλα Λουμπούρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Καθ' όλη τη διαδρομή χάζευα έξω από το παράθυρο του αεροσκάφους, καθώς δεν μπορούσα να κοιμηθώ κατά τη διάρκεια της πτήσης», είπε στους New Straits Times.

«Η ειδική οθόνη κατά τη διάρκεια της πτήσης έδειχνε ότι το αεροπλάνο διέσχιζε τον Ινδικό Ωκεανό και εκεί είδα το εν λόγω αντικείμενο. Έριξα μία πιο προσεκτική ματιά και συγκλονίστηκα όταν είδα ότι αυτό που έβλεπα έμοιαζε με την ουρά και το φτερό ενός αεροσκάφους μέσα στο νερό», προσέθεσε.

«Ξύπνησα τους φίλους μου για να το δουν, αλλά με χλεύασαν», σημείωσε ακόμη.

«Ξέρω τι είδα. Είμαι πεπεισμένη ότι είδα το αεροσκάφος  Δεν θα πω ψέματα. Είχα μόλις επιστρέψει από το προσκύνημά μου», απάντησε σε όσους λένε ότι το κάνει αυτό για λίγη δημοσιότητα.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανατροπές στη φορολογία φέρνει το 2026 για ελεύθερους επαγγελματίες

Πριν 9 ώρες

Η φετινή χρονιά αναμένεται να φέρει «φουσκωμένα» εκκαθαριστικά για περίπου 400.000 ελεύθερους επαγγελματίες

Πάτρα: Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του κλαμπ που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο 30χρονος

Πριν 9 ώρες

Την πόρτα του εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν οι ιδιοκτήτες του κλαμπ στην Πάτρα όπου ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο 30χρονος.

Πρέβεζα: Ώρες αγωνίας στη ΜΕΘ για τον 16χρονο που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι

Πριν 9 ώρες

Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις

FIR Αθηνών: Ο περίεργος βόμβος και τα 40 «νεκρά» λεπτά

Πριν 9 ώρες

Τεχνική δυσλειτουργία ή κυβερνοεπίθεση πίσω από το «μπλακ άουτ» στο FIR Αθηνών

Τέλος οι λαικές αγορές από την Τετάρτη

Πριν 9 ώρες

Οι παραγωγοί στις λαϊκές αγορές προχωρούν σε κινητοποιήσεις αρχής γενομένης από την Τετάρτη 7 Γενάρη

Βροχή ελέγχων από την εφορία το 2026: Πάνω από 72.800 έρευνες της ΑΑΔΕ, ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο

Πριν 9 ώρες

Σε πρώτο πλάνο οι υποθέσεις από το 2022 μέχρι και το 2025 - Στόχος φορολογικά έσοδα της τάξης των 2,5 δισ. ευρώ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε στον περιφερειακό με 304 χιλιόμετρα και τραβούσε βίντεο για το TikTok!

Χτες

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει τον οδηγό και θα προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες

Νέα ανακοίνωση της ΥΠΑ: Αποκαταστάθηκε πλήρως το πρόβλημα ‑ Συνεχίζεται η έρευνα για τα αίτια

Χτες

Η ΥΠΑ τονίζει ότι σε όλα τα στάδια της διαχείρισης του περιστατικού «διασφαλίστηκε πλήρως η ασφάλεια των πτήσεων»

Γιώργος Παπαδάκης: Η ανακοίνωση του Λαϊκού Νοσοκομείου για τον θάνατό του

Χτες

Θρήνος για τον αδόκητο χαμό του γνωστού δημοσιογράφου

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του σε τροχαίο και αυτοκτόνησε

Χτες

Ο 50χρονος δεν άντεξε το βάρος της ανείπωτης απώλειας που κουβαλούσε τους τελευταίους μήνες και αυτοκτόνησε

Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης

Χτες

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος ύστερα από έμφραγμα

Υπέστη έμφραγμα ο Γιώργος Παπαδάκης

Χτες

Μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Λαϊκό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.