Φαίη Σκορδά: Η άγνωστη σχέση της παρουσιάστριας με γνωστό πολιτικό
Αποκάλυψε με ποιον πολιτικό έχει συγγένεια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 27/6/2023 | 12:01
Συγγένεια έχει η Φαίη Σκορδά με τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη. Η Φαίη Σκορδά γεννήθηκε στο Κιλκίς, όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Δημήτρης, είναι ακτινολόγος και η μητέρα της, Εύα, διατηρεί κατάστημα στην πόλη.
Στα 18 της η Φαίη Σκορδά μετακόμισε στην Ιταλία, όπου σπούδασε αρχικά Κριτικός Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Θείος της είναι ο πρώην βουλευτής και νυν υπουργός Δικαιοσύνης με τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Φλωρίδης. Ο θείος της υπήρξε ο πρώτος εκλεγμένος νομάρχης Κιλκίς και στη συνέχεια διετέλεσε βουλευτής Κιλκίς και υπουργός με το ΠΑΣΟΚ. Μία μέρα μετά την ιστορική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ανακοινώθηκε πως θα είναι και στο νέο κυβερνητικό σχήμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Aυτός ο άντρας έχασε 11 κιλά σε μόλις 2,5 ώρες και έσπασε κάθε ρεκόρ
Πριν 7 ώρες
Συνταξιούχος έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ
Η διάσημη ηθοποιός που ξεσήκωσε τους οπαδούς μιας ομάδος επειδή δεν φόρεσε σουτιέν
Πριν 7 ώρες
Η αγανάκτηση της ηθοποιού
Τα παιδιά του Jason Momoa είναι ολόιδια ο μπαμπάς τους
Πριν 7 ώρες
Ο σταρ του Aquaman είναι περήφανος μπαμπάς.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας για την αγωγή στον Αλέξη Κούγια: «Του είπα καλημέρα κι έφαγα ένα βρισίδι απερίγραπτο»
Χτες
Ζητά 225.000 ευρώ για ηθική βλάβη
Μικ Τζάγκερ: Δεν θα αφήσει την περιουσία του στα παιδιά του
Χτες
«Δεν χρειάζονται 500 εκατ. δολάρια για να ζήσουν καλά»
Η συγκινητική αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου: Πώς η Καινούργιου του «έσωσε» τη ζωή!
Χτες