E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Χρυσό μετάλλιο η κόρη του Γκάλη

Σάρωσε η Εθνική Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τσιρλίντινγκ.

Χρυσό μετάλλιο η κόρη του Γκάλη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 3/7/2023 | 16:37

Η «χρυσή» γενιά των Ελλήνων αθλητών σάρωσε τα μετάλλια κι έγραψε ιστορία, καθώς κατέκτησε συνολικά 10, εκ των οποίων δύο χρυσά μετάλλια, τρία ασημένια και πέντε χάλκινα, που αποτελούν ρεκόρ για ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τσιρλίντινγκ.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το Ελληνικό Αστέρι στην κατηγορία Senior Jazz που στέφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά πρωταθλητές Ευρώπης. Μέλος της ομάδας ήταν και η κόρη του Νίκου Γκάλη, Στέλλα. Στην κορυφή της «γηραιάς Ηπείρου» ανέβηκαν και οι Αμαζόνες στην κατηγορία Senior Hip Hop, που χάρισαν στην χώρα μας το δεύτερο, χρονικά, χρυσό μετάλλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Υάδες στο Junior Hip Hop και οι Αμαζόνες στο Youth Hip Hop, ενώ το χάλκινο μετάλλιο φόρεσαν στο στήθος οι Αμαζόνες στην κατηγορία Junior Hip Hop και το Ελληνικό Αστέρι στην κατηγορία Junior Jazz.

Να θυμίσουμε ότι στους τελικούς της Παρασκευής το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Εύα Βενέτη – Ασημινα Κουβελετσου στην κατηγορία senior double cheer hip hop (Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Ευαθλοί). Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Άνθια Πατού και Παρασκευή Παπατκούδη junior freestyle Pom double (Ελληνικό Αστέρι). Στην τρίτη θέση ήρθαν οι Αποστολάτου Κατερίνα και Νινα Ανδρεανιδου στην κατηγορία senior freestyle Pom double (Ελληνικό Αστέρι), ενώ οι Cygnus του ΑΣ Ελληνικό Αστέρι στην κατηγορία Junior All Girl Advanced φόρεσαν στο στήθος το χάλκινο μετάλλιο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αξιοσημείωτες εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Οι Αμαζόνες Youth Pom κατέλαβαν την 4η θέση κι έχασαν το μετάλλιο για μόλις 0,1 βαθμούς. Επίσης την τέταρτη θέση πήραν στα double junior Hip Hop η Ελενα Αποστολίδου και Μαρία Παρθένα Παυλίδου (Ελληνικό Αστέρι).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την πέμπτη θέση κατέκτησε η ΑΓΟΠ Μυρτάλη στο Junior Jazz και οι Αποσπερίδες στη Senior Hip Hop, καθώς και το Ελληνικό Αστέρι στην κατηγορία Senior Cheerleading All Girl Elite. Την έβδομη θέση κατέκτησαν οι Αμαζόνες στην Junior Pom και το Ελληνικό Αστέρι στη Youth Pom. Την όγδοη θέση κατέλαβε στην κατηγορία Senior Pom οι Αμαζόνες και το Ελληνικό Αστέρι στην κατηγορία Youth Cheerleading All Girl Median. Την 10η θέση στην κατηγορία Youth Hip Hop κατέλαβε η ΑΓΟΠ Μυρτάλη, το Ελληνικό Αστέρι στην κατηγορία Junior Pom και η ΑΓΟΠ Μυρτάλη στην κατηγορία Senior Jazz. Την 12η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην κατηγορία Junior Pom κατέκτησε η Τέχνη και Αθληση Ρεθύμνου. Την 16η θέση στην Senior Pom κατέκτησε η ΑΓΟΠ Μυρτάλη.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στη Μύκονο: Τουρίστας πνίγηκε στην Ψαρρού – Η απεγνωσμένη προσπάθεια να σωθεί

Σήμερα

Ναυαγοσώστης και λουόμενοι έδωσαν μάχη για να τον επαναφέρουν – Δεν τα κατάφερε

Έκοψαν κλήση 700 ευρώ σε μεθυσμένο αναβάτη στην Ανδρο

Σήμερα

Τι ισχυρίζονται ο αναβάτης και ο δικηγόρος του

Μυστήριο στη Νέα Υόρκη: Οι άνθρωποι που βγαίνουν από τους υπονόμους στο Μανχάταν επέστρεψαν – Τι ερευνούν οι Αρχές

Σήμερα

Η NYPD ερευνά νέο περιστατικό κοντά στο Madison Square Garden και εξετάζει αν συνδέεται με προηγούμενες υποθέσεις

Γιατί τα παιδιά στη Γάζα δεν μπορούν πλέον να πετάξουν χαρταετό ‑ Τι συμβολίζουν

Σήμερα

Πώς μια αγαπημένη παιδική συνήθεια στη Γάζα μετατράπηκε σε σύμβολο στρατιωτικής έντασης. Λίγα λόγια για τους χαρταετούς.

Καύσωνας: Η ελληνική πόλη που «έβρασε» στους 41,8°C

Σήμερα

Ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 41 βαθμούς με τον καύσωνα να κορυφώνεται - Πού σημειώθηκαν οι υψηλότερες θερμοκρασίες

Ποιος είναι ο Ισπανός επιχειρηματίας που αγνοείται στο Ιόνιο

Σήμερα

Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά για τον εντοπισμό του 66χρονου Ισπανού επιχειρηματία, που αγνοείται από την περασμένη Τρίτη

Απίστευτο στην Κρήτη: Ο αέρας «σήκωσε» 38χρονη με kite surf και την πέταξε σε ταράτσα!

Σήμερα

Στην Αμμουδάρα Λασιθίου σημειώθηκε σοβαρό ατύχημα, καθώς 38χρονη Γαλλίδα που έκανε Kite Surf παρασύρθηκε από δυνατή ριπή ανέμου

Ιωάννα Αντζουλή Γιαννοπούλου: Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή η «ελληνική φωνή» της Νέας Υόρκης

Σήμερα

Η Ιωάννα Αντζουλή Γιαννοπούλου, μια εμβληματική προσωπικότητα της ελληνικής ομογένειας στη Νέα Υόρκη, απεβίωσε αιφνιδίως στα 71 της χρόνια, ημέρα των γενεθλίων της

«Τα στοιχεία δείχνουν προπαρασκευή» – Αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία στη Νέα Σμύρνη

Σήμερα

«Οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις από συγγενείς, φίλους και ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του θύματος και του δράστη»

Νέα Υόρκη: Επέστρεψαν οι άνθρωποι – «τυφλοπόντικες» που μπανοβγαίνουν στους υπονόμους, νέα βίντεο

Σήμερα

Μπαινοβγαίνουν στα φρεάτια αλλά μυστήριο παραμένει το γιατί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.