E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θεσσαλονίκη: Θρήνος για τα αδέλφια που «έφυγαν» σε 6 ώρες

«Μας είπαν ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού»

Θεσσαλονίκη: Θρήνος για τα αδέλφια που «έφυγαν» σε 6 ώρες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 5/7/2023 | 08:52

Το ημερολόγιο έγραφε 9 Ιουνίου όταν η μοίρα αποφάσισε να παίξει τραγικό παιχνίδι σε μία οικογένεια από τη Θεσσαλονίκη, με δύο αδέρφια να φεύγουν την ίδια ημέρα από τη ζωή και μάλιστα με διαφορά λίγων ωρών.

Η περιπέτεια που οδήγησε στην τραγωδία για την οικογένεια από την περιοχή της Νέας Μηχανιωνας, ξεκίνησε όταν ο 38χρονος Θοδωρής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και βρέθηκε για αρκετές μέρες σε κέντρο αποκατάστασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τον θείο του, από εκείνο το τροχαίο με τη μοτοσυκλέτα που είχε ο 38χρονος έσπασε το πόδι του και έμεινε για δέκα ημέρες στο νοσοκομείο. Εκεί του έγιναν οι απαραίτητες επεμβάσεις στο πόδι και ύστερα μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης. Την επόμενη μέρα απο τη μεταφορά του πέθανε απο πνευμονική εμβολή. Όταν κάλεσαν τον αδελφό του να πάει στο κέντρο αποκατάστασης και του ανακοίνωσαν ότι ο 38χρονος «έσβησε», εκείνος νευρίασε, στενοχωρήθηκε και είπε στους φιλους που ήταν μαζί του οτι ζαλίζεται πριν να σωριαστεί στο έδαφος λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με τους φίλους του ήταν, λέει δεν είμαι καλά, ζαλίζομαι και έτσι όπως ήταν έπεσε… Μας είπαν ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού», ανέφερε ο θείος του, μιλώντας στο MEGA.

Ο 32χρονος πέθανε έξι ώρες μετά τον χαμό του αδερφού του. Ως αιτία θανάτου του 38χρονου αναγράφεται η πνευμονική εμβολή, στις 09/06/20230 και ώρα 14.15 το μεσημέρι. Έξι ώρες αργότερα, στις 20:12 το βράδυ έφυγε από τη ζωή και ο 32χρονος από έμφραγμα του μυοκαρδίου - όπως αναγράφεται συγκεκριμένα στη ληξιαρχική πράξη θανάτου: πρόσφατο έμφραγμα του μυοκαρδίου - θρόμβωση της δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας.

Τραγική «φιγούρα» ο πατέρας των δύο αντρών που είδε τα παιδιά του να φεύγουν από τη ζωή μέσα σε λίγες ώρες και μέχρι σήμερα δεν μπορεί να πιστέψει το άσχημο παιχνίδι που του επιφύλασσε η μοίρα, καθώς πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες είχε χάσει και τη σύζυγό του από καρκίνο, με αποτέλεσμα να μείνει μόνος στη ζωή και με μοναδικό του στήριγμα τον αδελφό του που του δίνει κουράγιο.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

FIR Αθηνών: Εισαγγελική παρέμβαση για το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια

Πριν 11 ώρες

Αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί εάν έγιναν παρεμβάσεις στη συγκοινωνία των αεροσκαφών και πού οφείλονται οι παρεμβολές

Ανατροπές στη φορολογία φέρνει το 2026 για ελεύθερους επαγγελματίες

Πριν 11 ώρες

Η φετινή χρονιά αναμένεται να φέρει «φουσκωμένα» εκκαθαριστικά για περίπου 400.000 ελεύθερους επαγγελματίες

Πάτρα: Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του κλαμπ που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο 30χρονος

Πριν 11 ώρες

Την πόρτα του εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν οι ιδιοκτήτες του κλαμπ στην Πάτρα όπου ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο 30χρονος.

Ανακαίνιση σπιτιού με επιδότηση έως 90%: Πώς θα αλλάξετε πλακάκια, μπάνιο και κουζίνα

Πριν 11 ώρες

Μεγάλες αλλαγές έχει το νέο πρόγραμμα ανακαίνισης σπιτιού που έρχεται μέσα στους επόμενους μήνες.

FIR Αθηνών: Ο περίεργος βόμβος και τα 40 «νεκρά» λεπτά

Πριν 11 ώρες

Τεχνική δυσλειτουργία ή κυβερνοεπίθεση πίσω από το «μπλακ άουτ» στο FIR Αθηνών

Τέλος οι λαικές αγορές από την Τετάρτη

Πριν 11 ώρες

Οι παραγωγοί στις λαϊκές αγορές προχωρούν σε κινητοποιήσεις αρχής γενομένης από την Τετάρτη 7 Γενάρη

Μετά τη Βενεζουέλα, η Κολομβία; «Καλή ιδέα» μια νέα επιχείρηση, λέει ο Τραμπ – Τι είπε για Κούβα και Γροιλανδία

Πριν 11 ώρες

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τραμπ απειλεί να διατάξει στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Κολομβίας

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε στον περιφερειακό με 304 χιλιόμετρα και τραβούσε βίντεο για το TikTok!

Χτες

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει τον οδηγό και θα προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες

Νέα ανακοίνωση της ΥΠΑ: Αποκαταστάθηκε πλήρως το πρόβλημα ‑ Συνεχίζεται η έρευνα για τα αίτια

Χτες

Η ΥΠΑ τονίζει ότι σε όλα τα στάδια της διαχείρισης του περιστατικού «διασφαλίστηκε πλήρως η ασφάλεια των πτήσεων»

«Κατεβάζουν ρολά» οι λαϊκές αγορές από τις 7 Ιανουαρίου ‑ Το πρόγραμμα των απεργιακών κινητοποιήσεων

Χτες

Τι αναφέρει σε ανάρτησή της η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ)

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του σε τροχαίο και αυτοκτόνησε

Χτες

Ο 50χρονος δεν άντεξε το βάρος της ανείπωτης απώλειας που κουβαλούσε τους τελευταίους μήνες και αυτοκτόνησε

Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης

Χτες

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος ύστερα από έμφραγμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.