E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Καβούρι: `Εδωσαν αγώνα για να σώσουν τον 6χρονο ‑ Οι γονείς του έλειπαν

Γιατροί, διασώστες και ο ναυαγοσώστης προσπάθησαν να το σώσουν- Ρομά προκάλεσαν μετά επεισόδια στο νοσοκομείο!

Καβούρι: `Εδωσαν αγώνα για να σώσουν τον 6χρονο ‑ Οι γονείς του έλειπαν
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 16/7/2023 | 13:04

Σε τραγωδία κατέληξε η καλοκαιρινή βουτιά για ένα 6χρονο αγόρι το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή από πνιγμό χθες το απόγευμα ενώ βρισκόταν με τους γονείς του στην παραλία Μεγάλο Καβούρι της Βουλιαγμένης.

Ήταν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου όταν ο ανήλικος απομακρύνθηκε από τους γονείς του, οι οποίοι είχαν κατασκηνώσει στο δάσος πίσω από την ακτή, και βούτηξε στη θάλασσα. Κάποια στιγμή, για άγνωστο λόγο, το παιδί βρέθηκε ανάποδα στο νερό χωρίς να κινείται και οι λουόμενοι άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Ο ναυαγοσώστης που επιτηρούσε στην παραλία κολύμπησε μέχρι το σημείο και με τη βοήθεια των λουόμενων έβγαλαν τον 6χρονο στη στεριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος ήταν μόνος του στη θάλασσα και οι γονείς του, Ρομά στην καταγωγή, δεν αντιλήφθηκαν τι συνέβη.

Όπως περιγράφει ο αδελφός του ναυαγοσώστη που εντόπισε τον άτυχο 6χρονο, το παιδί όταν βγήκε από το νερό είχε σχεδόν καταλήξει παρά τη μάχη που έδωσαν οι δύο γιατροί οι οποίοι έκαναν μπάνιο στην περιοχή και προσπάθησαν να το επαναφέρουν με απινιδωτή. Μάλιστα εκείνοι ήταν που κάλεσαν το ΕΚΑΒ μιας και οι γονείς, όπως και οι συγγενείς του 6χρονου δεν είχαν αντιληφθεί τι έχει συμβεί.
Τραγωδία με 6χρονο αγοράκι που ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα στο Μεγάλο Καβούρι

«Γύρω στις 6.10 το απόγευμα είδε τους λουόμενους να φωνάζουν για ένα παιδί στη θάλασσα. Κλήθηκε ο απογευματινός ναυαγοσώστης να συνδράμει για την ανάσυρση ενός παιδιού. Το ανέσυρε από τη θάλασσα. Ήταν αναίσθητο, έγινε αμέσως ότι ορίζεται από το πρωτόκολλο, καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, μετά τοποθετήθηκε και ο απινιδωτής ο οποίος έδειξε ασυστολία καρδιάς που σημαίνει ότι το παιδί ήταν νεκρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν στην παραλία και δύο γιατροί οι οποίοι συνέδραμαν στο ναυαγοσώστη και μια νοσηλεύτρια. Δυστυχώς, παρόλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες το παιδί δεν εμφάνισε σημάδια ανάκαμψης», εξηγεί ο ναυαγοσώστης της πρωινής βάρδιας.

Οι δύο γονείς συνελήφθησαν με την κατηγορία της Έκθεσης Ανηλίκου σε Κίνδυνο ενώ αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του 6χρονου προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Αυτή την ώρα, ο ναυαγοσώστης ο οποίος βρήκε το παιδί καταθέτει στο Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί προανάκριση για τον πνιγμό του ανήλικου.

Ο αγώνας να σωθεί το παδί και τα επεισόδια από Ρομά

Το 166 του ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση στις 18:01 χθες για το άτυχο παιδί. Κατά πληροφοριές μέσα σε οχτώ λεπτά από την κλήση στην παραλία στο Μεγάλο Καβούρι έφτασαν ένα ασθενοφόρο και μια μονάδα του Τμήματος Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ. Άμεσα αποφασίστηκε η διακομιδή του 6χρονου στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας, η οποία ολοκληρώθηκε μέσα σε 16 λεπτά με τους διασώστες να προσπαθούν καθόλη τη διάρκεια της διακομιδής να επαναφέρουν το παιδί πραγματοποιώντας συνεχώς Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο το παιδί ήταν χωρίς σφυγμό, απνοϊκό και χωρίς ζωτικές ενδείξεις. Άμεσα διασωληνώθηκε και ξεκίνησε διαδικασία ανάνηψης όπως προβλέπει το πρωτόκολλο.
Κατά πληροφορίες στο παιδί χορηγήθηκαν έξι κύκλοι αδρεναλίνης χωρίς, δυστυχώς, να υπάρξει κάποια ανταπόκριση του οργανισμού του. Μετά από 45 λεπτά προσπάθειας η διαδικασία ολοκληρώθηκε δυστυχώς χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Οση ώρα οι γιατροί έδιναν μάχη για να σώσουν το παιδί, στο νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν Ρομά, οι οποίοι προκάλεσαν μεγάλη φασαρία και επεισόδια με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρτα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό πατέρα και γιου

Ελλάδα Σήμερα

Νωρίτερα, δημοσίευμα από το «Φως στου Τούνελ» ανέφερε πως οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί σε χαράδρα ωστόσο οι πληροφορίες αυτές διαψεύδονται

ΣΥΡΙΖΑ: Παράταση μέχρι τις 21.00 στην εκλογική διαδικασία

Ελλάδα Σήμερα

Κατά μια ώρα σε σχέση με την αρχική

Σοκαριστικό βίντεο: Ταύρος επιτέθηκε σε άνδρα και τον σκότωσε

Ελλάδα Σήμερα

***Προσοχή: Σκληρές εικόνες***

Κλειστά τα σχολεία στη Θεσσαλία λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας

Ελλάδα Σήμερα

Πραγματοποιήθηκε νέα ευρεία σύσκεψη

Κάλυμνος: Ανδρας εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα

Ελλάδα Σήμερα

Ξεκίνησε κολυμπώντας από τις τουρκικές ακτές

Κατήγγειλε τον πατέρα της για βιασμό στην Αχαΐα: Η οικογένεια αναμένεται να καταθέσει εναντίον της

Ελλάδα Σήμερα

Η 23χρονη κόρη του τον κατήγγειλε στις Αρχές, περιγράφοντας όλα όσα ισχυρίζεται ότι της έχουν συμβεί

Αχτσιόγλου ή Κασσελάκης: Εκλέγει αρχηγό ο ΣΥΡΙΖΑ

Ελλάδα Σήμερα

Από ακραία πόλωση χαρακτηρίστηκε το διάστημα μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου γύρου

Η Μαρία Σάκκαρη επανήλθε δριμύτερη: Κατέκτησε το Guadalajara Open

Ελλάδα Σήμερα

Μετά από αρκετά προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα, τα οποία είχαν οδηγήσει και στην πρόσφατη έκρηξή της

Παραλίγο τραγωδία στη Φθιώτιδας: 29χρονος ΑμεΑ έπεσε με το αναπηρικό καροτσάκι του στη θάλασσα

Ελλάδα Σήμερα

Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου και νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.