E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Εκπληκτική αλλαγή! Ο Γιαννάκης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» μεγάλωσε και πήγε στρατό

Ο Σάββας Σαλίπας είναι σήμερα 23 ετών

Εκπληκτική αλλαγή! Ο Γιαννάκης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» μεγάλωσε και πήγε στρατό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 12/8/2023 | 17:18

Περίπου 14 χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί» και ο ηθοποιός που έχει αλλάξει περισσότερο με τα χρόνια, είναι ο Σάββας Σαλίπας.

Ο Γιαννάκης, ο μικρότερος γιος της οικογένειας «Μαυροτσούκαλου» είναι πλέον 23 ετών, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του και αυτή την περίοδο υπηρετεί στον στρατό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσα από το Instagram, ο «μικρός Γιαννάκης» αναρτά φωτογραφίες από σημαντικές στιγμές στη ζωή του. Πρόσφατα, μοιράστηκε με τους 11,6 χιλιάδες ακολούθους του, τα στιγμιότυπα από τον στρατό. Μέσα στα χακί, ο Σάββας Σαλίπας ποζάρει στον φακό και το κοινό που τον γνώρισε στην ηλικία των 7 από τη σειρά, δεν παραλείπει να σχολιάσει πόσο έχει αλλάξει.

Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες

Πριν από μερικούς μήνες, ο Σάββας Σαλίπας ανέβασε και φωτογραφίες του από την ορκωμοσία του, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του και πήρε το πτυχίο του από το Τμήμα Ναυτιλίας του Πανεπιστημίου Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήμουν 7 χρονών και μου ζητούσαν αυτόγραφα στο στήθος»

Σε συνέντευξή του τον Σεπτέμβριο του 2022 για το «Πάμε Δανάη», ο Σάββας Σαλίπας είχε δηλώσει: «Αν προκύψει ξανά κάποια ευκαιρία στην υποκριτική, είμαι ανοιχτός. Είχα μπει σε ένα πρακτορείο όταν ήμουν δύο ετών. Έκανα φωτογραφίσεις και έπαιξα στην Επίδαυρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, μίλησε για τον ρόλο του «Γιαννάκη». «Επιλέχθηκα ανάμεσα σε 1.000 παιδιά. Έκανα τα μαθήματά μου στα γυρίσματα. Είχα αλλάξει τα λόγια σε μια σκηνή κι ο Γιάννης Μπέζος είπε να κρατήσουμε τη σκηνή έτσι» ανέφερε.

«Ήμουν 7 χρονών και κάτι κορίτσια 12 χρονών ήθελαν να τους υπογράψω αυτόγραφα στο στήθος. Είχα πάθει σοκ. Είχα βρεθεί σε ένα πανηγύρι στις Σπέτσες και όλα τα παιδιά φώναζαν "ο Γιαννάκης" και μου ζητούσαν αυτόγραφα», συμπλήρωσε.

Κλείνοντας, αποκάλυψε πως χρειάστηκε να πάει σε ψυχολόγο για να μπορέσει να διαχειριστεί όλη αυτή την αναγνωρισιμότητα. «Πριν πάω στη σειρά, είχα πάει σε ψυχολόγο. Έπρεπε να διαχειριστώ κάπως την αναγνωρισιμότητα που θα είχα. Από το "Ευτυχισμένοι μαζί" μου έχει μείνει μια σκηνή που είχαμε ντυθεί όλα τα αγόρια με μαύρα ρούχα», δήλωσε.



[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι σώμα! Hailey Bieber ‑ Αναβιώνει το iconic παρελθόν της Gisele στη νέα καμπάνια της Victoria’s Secret

Πριν 3 ώρες

Η έμπνευση αντλείται από ένα εμβληματικό φωτογραφικό κεφάλαιο της Gisele Bündchen

Ο έρωτας που τάραξε το Χόλιγουντ των ’90s: Εκείνη μεγαλύτερη, εκείνος ανερχόμενος σταρ

Πριν 3 ώρες

Μια σύντομη αλλά εκρηκτική σχέση, γεμάτη ένταση, κουτσομπολιά και μυστήριο

Ελένη Μενεγάκη: Έκανε unfollow τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στο Instagram

Χτες

Η κίνησή της προκάλεσε πολλά ερωτηματικά

Σοκάρει ο Γιώργος Χρανιώτης: «Πήγα να πνιγώ στην Τήνο…»

Χτες

Ο Γιώργος Χρανιώτης μοιράστηκε μια συγκλονιστική εμπειρία που έζησε στη θάλασσα, αποκαλύπτοντας τον κίνδυνο στον οποίο βρέθηκε ενώ έκανε σερφ

Survivor: Αλλοι 3 Αθηναίοι αποκαλύπτονται

Χτες

Την Κυριακή στις 9 το βράδυ η πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ

Ο Σπύρος Μαρτίκας χώρισε με τη σύντροφό για το Survivor: Δεν είμαστε μαζί,

Χτες

«Αποφασίσαμε ότι πρέπει να πάει στο παιχνίδι χωρίς έννοιες»

Forbes: Επίσημα δισεκατομμυριούχος η Beyoncé

Χτες

Ποσό που ζαλίζει η περιουσία της

Και οι διάσημες μαμάδες έχουν τοξικές φιλίες: Πώς τις... έδωσε στεγνά η ηθοποιός Ashley Tisdale

Χτες

Unfollow, μηνύματα και δράμα: Η Ashley Tisdale μιλά για την τοξική φιλία που άφησε πίσω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.