E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Φρίκη: Τη βίασε, τη χτύπησε και τη βασάνισε με σκουπόξυλο ‑ Σε κώμα η 29χρονη

Απίστευτη αγριότητα

Φρίκη: Τη βίασε, τη χτύπησε και τη βασάνισε με σκουπόξυλο ‑ Σε κώμα η 29χρονη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/8/2023 | 09:15

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις στη Γαλλία αναφορικά με την υπόθεση άγριου βιασμού και βασανισμού 29χρονης στο Χερβούργο, η οποία παλεύει να κρατηθεί στη ζωή μετά τα όσα υπέφερε στα χέρια 18χρονου που αποκαλείται στα γαλλικά μέσα Ουμάρ Ν.

Η γυναίκα έπεσε επανειλημμένα θύμα βιασμού και μάλιστα ο δράστης χρησιμοποίησε και σκουπόξυλο, προκαλώντας της σοβαρά εσωτερικά τραύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα όσα πρωτοφανή βλέπουν το φως της δημοσιότητας έχουν συγκλονίσει τη γαλλική κοινή γνώμη. Ο Ουμάρ Ν εισέβαλε στο σπίτι της γυναίκας στο Χερβούργο στις 4 Αυγούστου, την άρπαξε από το λαιμό και τη χτύπησε επανειλημμένα στο πρόσωπο και στο σώμα της. Στη συνέχεια την έσυρε στο δωμάτιο όπου τη βίασε «αρκετές φορές».

Ακολούθως την εγκατέλειψε με σπασμένα πλευρά, διάτρηση παχέος εντέρου και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς στα εσωτερικά της όργανα.

Παρά τα τραύματά της, η γυναίκα κατάφερε να φτάσει στο τηλέφωνο και να καλέσει ασθενοφόρο, που τη μετέφερε άμεσα σε νοσοκομείο. Εκεί, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να σωθεί η ζωή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, γιατροί και νοσοκόμες που αντίκρισαν το θύμα σοκαρίστηκαν τόσο από τη βαρβαρότητα της επίθεσης, που κάποιοι ξέσπασαν σε κλάματα.

Η γυναίκα βρίσκεται ακόμη σε κώμα.

Όσο για το δράστη, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στη εφημερίδα Le Figaro πως βρίσκεται ήδη υπό έρευνα για σeξουαλική επίθεση στη 12χρονη αδερφή του πέρυσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, προέκυψε ότι ο 18χρονος είχε καταδικαστεί πέντε φορές από δικαστήρια ανηλίκων για βίαιη συμπεριφορά και καταστροφή περιουσίας.

Οι αστυνομικές Αρχές εντόπισαν τον Ουμάν Ν. από τα δαχτυλικά αποτυπώματα που είχε αφήσει στο σπίτι του θύματος. Επίσης, το στίγμα του κινητού του τον τοποθετεί στο σπίτι του θύματος της ώρα της επίθεσης.

Ο νεαρός συνελήφθη στο διαμέρισμα της μητέρας του. Κατά την ανάκριση, «δεν έδειξε κανένα ίχνος ενσυναίσθησης ή μεταμέλειας» για το θύμα και αρνιόταν τα πάντα, μέχρι που ενημερώθηκε ότι οι Αρχές είχαν βρει τα αποτυπώματά του στο σπίτι της 29χρονης.

Πριν πέσει σε κώμα, το θύμα της επίθεσης φέρεται να είπε σε αστυνομικούς ότι είχε δει τον νεαρό άνδρα στην πόλη, αλλά δεν τον γνώριζε προσωπικά.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα μπλεξίματα για την Apple – Το νέο iPhone 15 υπερθερμαίνεται

Χτες

Τρέχει να βρει τη λύση η εταιρεία που βλέπει το νέο μοντέλο όχι μόνο να μην ενθουσιάζει, αλλά να έχει και προβλήματα

Κασσελάκης: Βεβαίως και είμαι αριστερός – Να είσαι αριστερός είναι στάση ζωής και αξιακός κώδικας

Χτες

«Ο Μητσοτάκης κάνει μια επικίνδυνη δουλειά για τη ζωή του Έλληνα πολίτη»

Πατέρας Καρολάιν: Η Λυδία απέκτησε τη Φιλιππινέζικη υπηκοότητα – Δε θα γυρίσει ξανά στην Ελλάδα

Χτες

«Ο γιος σου δεν είναι μόνο δολοφόνος και ψεύτης, αλλά είναι και κλέφτης»

Σεισμός στο πλημμυρισμένο Μαντούδι

Χτες

Αλλες τρεις μικρές δονήσεις στην περιοχή που έχει χτυπηθεί από καταστροφικές βροχές

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Με απείλησαν να πάρω το φταίξιμο»

Χτες

Αυτό είναι το γράμμα που έστειλε ο πιλότος στην μητέρα της Καρολάιν

Τα «μαζεύει» η κυβέρνηση για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Χτες

Δεν εξετάζεται αύξηση φορολογικών συντελεστών

Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Γκάμπον

Χτες

Ο αγαπημένος Ντάμπλντορ από το Harry Potter

Κακοκαιρία Elias ‑ Λάρισα: Απελπιστικές εικόνες στην περιοχή από Πλατύκαμπο προς Χάλκη και Γλαύκη

Χτες

Τις πληγές τους μετρούν οι κάτοικοι σε διάφορες περιοχές του δήμου Κιλελέρ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.