E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Φρίκη: Τη βίασε, τη χτύπησε και τη βασάνισε με σκουπόξυλο ‑ Σε κώμα η 29χρονη

Απίστευτη αγριότητα

Φρίκη: Τη βίασε, τη χτύπησε και τη βασάνισε με σκουπόξυλο ‑ Σε κώμα η 29χρονη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/8/2023 | 09:15

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις στη Γαλλία αναφορικά με την υπόθεση άγριου βιασμού και βασανισμού 29χρονης στο Χερβούργο, η οποία παλεύει να κρατηθεί στη ζωή μετά τα όσα υπέφερε στα χέρια 18χρονου που αποκαλείται στα γαλλικά μέσα Ουμάρ Ν.

Η γυναίκα έπεσε επανειλημμένα θύμα βιασμού και μάλιστα ο δράστης χρησιμοποίησε και σκουπόξυλο, προκαλώντας της σοβαρά εσωτερικά τραύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα όσα πρωτοφανή βλέπουν το φως της δημοσιότητας έχουν συγκλονίσει τη γαλλική κοινή γνώμη. Ο Ουμάρ Ν εισέβαλε στο σπίτι της γυναίκας στο Χερβούργο στις 4 Αυγούστου, την άρπαξε από το λαιμό και τη χτύπησε επανειλημμένα στο πρόσωπο και στο σώμα της. Στη συνέχεια την έσυρε στο δωμάτιο όπου τη βίασε «αρκετές φορές».

Ακολούθως την εγκατέλειψε με σπασμένα πλευρά, διάτρηση παχέος εντέρου και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς στα εσωτερικά της όργανα.

Παρά τα τραύματά της, η γυναίκα κατάφερε να φτάσει στο τηλέφωνο και να καλέσει ασθενοφόρο, που τη μετέφερε άμεσα σε νοσοκομείο. Εκεί, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να σωθεί η ζωή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, γιατροί και νοσοκόμες που αντίκρισαν το θύμα σοκαρίστηκαν τόσο από τη βαρβαρότητα της επίθεσης, που κάποιοι ξέσπασαν σε κλάματα.

Η γυναίκα βρίσκεται ακόμη σε κώμα.

Όσο για το δράστη, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στη εφημερίδα Le Figaro πως βρίσκεται ήδη υπό έρευνα για σeξουαλική επίθεση στη 12χρονη αδερφή του πέρυσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, προέκυψε ότι ο 18χρονος είχε καταδικαστεί πέντε φορές από δικαστήρια ανηλίκων για βίαιη συμπεριφορά και καταστροφή περιουσίας.

Οι αστυνομικές Αρχές εντόπισαν τον Ουμάν Ν. από τα δαχτυλικά αποτυπώματα που είχε αφήσει στο σπίτι του θύματος. Επίσης, το στίγμα του κινητού του τον τοποθετεί στο σπίτι του θύματος της ώρα της επίθεσης.

Ο νεαρός συνελήφθη στο διαμέρισμα της μητέρας του. Κατά την ανάκριση, «δεν έδειξε κανένα ίχνος ενσυναίσθησης ή μεταμέλειας» για το θύμα και αρνιόταν τα πάντα, μέχρι που ενημερώθηκε ότι οι Αρχές είχαν βρει τα αποτυπώματά του στο σπίτι της 29χρονης.

Πριν πέσει σε κώμα, το θύμα της επίθεσης φέρεται να είπε σε αστυνομικούς ότι είχε δει τον νεαρό άνδρα στην πόλη, αλλά δεν τον γνώριζε προσωπικά.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Σήμερα

Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα: Το εντυπωσιακό έθιμο του τεχνητού σεισμού

Σήμερα

Αναπαριστούν με αυτόν τον τρόπο τον σεισμό που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.