E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Φρίκη: Τη βίασε, τη χτύπησε και τη βασάνισε με σκουπόξυλο ‑ Σε κώμα η 29χρονη

Απίστευτη αγριότητα

Φρίκη: Τη βίασε, τη χτύπησε και τη βασάνισε με σκουπόξυλο ‑ Σε κώμα η 29χρονη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/8/2023 | 09:15

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις στη Γαλλία αναφορικά με την υπόθεση άγριου βιασμού και βασανισμού 29χρονης στο Χερβούργο, η οποία παλεύει να κρατηθεί στη ζωή μετά τα όσα υπέφερε στα χέρια 18χρονου που αποκαλείται στα γαλλικά μέσα Ουμάρ Ν.

Η γυναίκα έπεσε επανειλημμένα θύμα βιασμού και μάλιστα ο δράστης χρησιμοποίησε και σκουπόξυλο, προκαλώντας της σοβαρά εσωτερικά τραύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα όσα πρωτοφανή βλέπουν το φως της δημοσιότητας έχουν συγκλονίσει τη γαλλική κοινή γνώμη. Ο Ουμάρ Ν εισέβαλε στο σπίτι της γυναίκας στο Χερβούργο στις 4 Αυγούστου, την άρπαξε από το λαιμό και τη χτύπησε επανειλημμένα στο πρόσωπο και στο σώμα της. Στη συνέχεια την έσυρε στο δωμάτιο όπου τη βίασε «αρκετές φορές».

Ακολούθως την εγκατέλειψε με σπασμένα πλευρά, διάτρηση παχέος εντέρου και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς στα εσωτερικά της όργανα.

Παρά τα τραύματά της, η γυναίκα κατάφερε να φτάσει στο τηλέφωνο και να καλέσει ασθενοφόρο, που τη μετέφερε άμεσα σε νοσοκομείο. Εκεί, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να σωθεί η ζωή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, γιατροί και νοσοκόμες που αντίκρισαν το θύμα σοκαρίστηκαν τόσο από τη βαρβαρότητα της επίθεσης, που κάποιοι ξέσπασαν σε κλάματα.

Η γυναίκα βρίσκεται ακόμη σε κώμα.

Όσο για το δράστη, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στη εφημερίδα Le Figaro πως βρίσκεται ήδη υπό έρευνα για σeξουαλική επίθεση στη 12χρονη αδερφή του πέρυσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, προέκυψε ότι ο 18χρονος είχε καταδικαστεί πέντε φορές από δικαστήρια ανηλίκων για βίαιη συμπεριφορά και καταστροφή περιουσίας.

Οι αστυνομικές Αρχές εντόπισαν τον Ουμάν Ν. από τα δαχτυλικά αποτυπώματα που είχε αφήσει στο σπίτι του θύματος. Επίσης, το στίγμα του κινητού του τον τοποθετεί στο σπίτι του θύματος της ώρα της επίθεσης.

Ο νεαρός συνελήφθη στο διαμέρισμα της μητέρας του. Κατά την ανάκριση, «δεν έδειξε κανένα ίχνος ενσυναίσθησης ή μεταμέλειας» για το θύμα και αρνιόταν τα πάντα, μέχρι που ενημερώθηκε ότι οι Αρχές είχαν βρει τα αποτυπώματά του στο σπίτι της 29χρονης.

Πριν πέσει σε κώμα, το θύμα της επίθεσης φέρεται να είπε σε αστυνομικούς ότι είχε δει τον νεαρό άνδρα στην πόλη, αλλά δεν τον γνώριζε προσωπικά.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Τσιλιαδόροι» μπαίνουν στη θέση μεθυσμένων οδηγών και περνούν τα αλκοτέστ στα μπλόκα

Πριν 11 ώρες

Κάποιοι οδηγοί αντί να συμμορφωθούν με τους νόμους αποφασίζουν να βρουν τρόπους να τους παρακάμψουν

Χωρίς ταξί για τρίτη μέρα ‑Το πρωί πορεία προς το Μαξίμου, επεισόδιο με απεργοσπάστη

Πριν 11 ώρες

Ένταση με απεργοσπάστη και τραυματισμός οδηγού ταξί

Μυτιλήνη: Nηπιαγωγός τρομοκρατούσε παιδιά και συναδέλφους

Πριν 11 ώρες

Για τη συγκεκριμένη νηπιαγωγό υπήρχαν πολλές καταγγελίες

CNN: Έτοιμες οι ΗΠΑ να χτυπήσουν το Ιράν ακόμα και αυτό το Σαββατοκύριακο

Πριν 11 ώρες

Αν και ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει ακόμα λάβει την τελική του απόφαση, ανέφεραν πηγές στο αμερικανικό δίκτυο

Αλλάζει το σκηνικό – Πώς θα επηρεάσει η νέα κακοκαιρία το τριήμερο

Πριν 11 ώρες

Kαταιγίδες και ισχυροί νοτιάδες στα δυτικά

Το Ισραήλ βρίσκεται σε υψηλό συναγερμό καθώς εκτιμά πως επίκεται επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν

Χτες

Η αμερικανική υπομονή με το Ιράν μπορεί να εξαντληθεί πιο γρήγορα απ` ό,τι νομίζει η Τεχεράνη, ανέφερε διπλωματική πηγή

Απίστευτο περιστατικό στην Τουρκία: Πέταξαν πατίνι στον επόπτη ‑ Βίντεο

Χτες

Ένα σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε την Κυριακή (15/2) σε αναμέτρηση για το τοπικό πρωτάθλημα της Μαλάτια στην Τουρκία, ανάμεσα στη Νταρεντεσπόρ και τη Χεκιμάν Μπελεντίγεσι

«Βιολάντα»: Προφυλάκιση ιδιοκτήτη μετά τη φονική έκρηξη με πέντε νεκρές εργαζόμενες

Χτες

Μαραθώνια η κατάθεση του ιδιοκτήτη της «Βιολάντα» στον Ανακριτή - Διήρκησε πάνω από πέντε ώρες

Πάτρα: Οδηγός μπήκε ανάποδα με ΙΧ στο λιμάνι και τραυμάτισε Λιμενικό

Χτες

Ο 27χρονος οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε έλεγχο του Λ.Σ.- ΕΛ. ΑΚΤ, επιχείρησε να διαφύγει και παρέσυρε στέλεχός του, που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.