E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βίκυ Καγιά: Η αντίδρασή της όταν ο υπεύθυνος της φώναζε να φύγει από το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Βενετίας

Δείτε το βίντεο, αλλά και την εκθαμβωτική της εμφάνιση με vintage Armani σύνολο

Βίκυ Καγιά: Η αντίδρασή της όταν ο υπεύθυνος της φώναζε να φύγει από το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Βενετίας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 2/9/2023 | 11:26

Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας βρίσκεται η Βίκυ Καγιά, το οποίο ξεκίνησε την Τετάρτη 30 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου.

Η παρουσιάστρια παρακολούθησε την Πέμπτη (31/8) την προβολή της ταινίας Ferrari, κάνοντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, από αυτές που η ίδια αποκαλεί «συγκλό», η οποία, όμως παραλίγο να καταλήξει… επεισοδιακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί; Διότι την ώρα που το μοντέλο και παρουσιάστρια περπατούσε με χάρη και αέρα σούπερ μόντελ και φωτογραφιζόταν, ο υπεύθυνος έκρινε ότι η Βίκυ Καγιά είχε μείνει αρκετή ώρα στο κόκκινο χαλί και πλησίασε – με κάποια… φωνή και λίγο εκνευρισμό – για να την ενημερώσει να βιαστεί και να αποχωρήσει, ώστε να περάσουν οι επόμενοι προσκεκλημένοι.

Ποια ήταν η αντίδραση της Ελληνίδας παρουσιάστριας;

Τον αγνόησε, δεν του έδωσε σημασία, πόζαρε, τελείωσε τη φωτογράφιση με την ησυχία της και έφυγε κάνοντας πασαρέλα σα να μην υπήρχε κανείς στον δρόμο της. Το στιγμιότυπο το δημοσίευσε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram με τα σχόλια των followers της να την αποθεώνουν για τον «αέρα», με τον οποίο ξεπέρασε την έντονη παρατήρηση του υπεύθυνου του χώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το vintage Giorgio Armani look που φόρεσε

Για την πρώτη της εμφάνιση στο φεστιβάλ της Βενετίας επέλεξε ένα μίνι lingerie φόρεμα σε butter yellow απόχρωση με μαύρες λεπτομέρειες από δαντέλα από τον οίκο Αlexander Wang και το συνδύασε με μαύρες slingback γόβες, ενώ την Πέμπτη (31/8) πήγε στην προβολή της ταινίας Ferrari με vintage δημιουργία του Giorgio Armani.

Πρόκειται για ένα σύνολο από τη Fall/Winter 1991/92 συλλογή του Ιταλού σχεδιαστή. Πρόκειται μια συλλογή που επαναπροσδιόρισε τα θεμέλια του menswear ντυσίματος, παίρνοντας αμιγώς ανδρικά κομμάτια (όπως pinstriped κοστούμια, γραβάτες και σακάκια) και προσφέροντας ένα glam και θηλυκό στοιχείο σε αυτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περιλάμβανε μια ριγέ ψηλόμεση παντελόνα με παγιέτες, την οποία φόρεσε με μια ριγέ γραβάτα που λειτούργησε ως ένα εξώπλατο τοπ – κι αυτό με παγιέτες. Στα χρώματα του ασημί και του navy μπλε. Το εκπληκτικό σύνολο ολοκλήρωσε με μια clutch bag Giorgio Armani με στρας και thong sandals σε μαύρο χρώμα.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η νέα μόδα στις επιχειρηματικές κινήσεις των διασήμων

Πριν 3 ώρες

H... ταυτόχρονη νέα επιχειρηματική κίνηση πολλών celebrities είναι ιδιαιτέρως ασυνήθιστη

Ήβη Αδάμου: Η εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών

Χτες

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης

Ο Ρυθμός 94.9 γιορτάζει τα 25 του χρόνια!

Χτες

25 χρόνια Ρυθμός94.9, μόνο επιτυχίες!

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κλέλιας Ανδριολάτου στο Φεστιβάλ των Καννών

Χτες

Η Κλέλια Ανδριολάτου περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών

Τηλεθέαση 15/5: «Έσπασαν» τα κοντέρ – Ποιο πρόγραμμα έκανε 48,8% και τους «έσβησε» όλους

Χτες

Εξωπραγματικό αυτό που έγινε εχθές στην ελληνική τηλεόραση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.