E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γεωργούλης: «Θα πάω να πνιγώ στο λιμάνι της Αίγινας αν έκανε αυτό το κακό» λέει η Τσαγγάνη

«Όταν τελείωσε το σίριαλ, έκλαιγα και έλεγα Χριστέ μου δεν θα μου ξανατύχει ποτέ τέτοια συνεργασία»

Γεωργούλης: «Θα πάω να πνιγώ στο λιμάνι της Αίγινας αν έκανε αυτό το κακό» λέει η Τσαγγάνη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 4/9/2023 | 17:19

Έκπληξη προκάλεσαν στον καλλιτεχνικό χώρο, οι κατηγορίες που «έσκασαν» σαν βόμβα πριν μήνες εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη. Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής κατηγορείται, μεταξύ άλλων και για βιασμό.

Η Μάγδα Τσαγγάνη, που έχει υπάρξει τηλεοπτική του μητέρα του στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων» μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε για την υποστήριξή της στον Αλέξη Γεωργούλη, είπε:

«Τότε μίλησα για αυτά που πέρασα και ένιωσα όταν συνεργάστηκα με τον Αλέξη Γεωργούλη στη σειρά "Εραστής δυτικών προαστίων". Όταν τελείωσε το σίριαλ, έκλαιγα και έλεγα "Χριστέ μου δεν θα μου ξανατύχει ποτέ τέτοια συνεργασία"».

«Ο Αλέξης ήταν ένα παιδί που δεν το είδα ποτέ κακομούτσουνο, θυμωμένο, αδιάβαστο και αργοπορημένο. Μου έλεγε ανέκδοτα, με αγκάλιαζε και με φώναζε μανούλα μου. Είπα αν ο Αλέξης έχει κάνει αυτά για τα οποία κατηγορήθηκε, εννοείται να τιμωρηθεί. Τι είμαι ανεγκέφαλη και βλαμμένη να πω ότι έκανε καλά που βίασε γυναίκα; Ένας συνάδελφός μου είπε ότι είπα ότι οι γυναίκες έτρεχαν πίσω του σαν σκυλιά. Δεν το είπα αυτό το πράγμα» συνέχισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτό το καλοκαίρι που διανύουμε κλείνω 50 χρόνια στη δουλειά. Έχω δείξει την ταυτότητα μου, ξέρουν όλοι αν είμαι κακιά, ρουφιάνα, ψεύτρα. Και κάθομαι και στενοχωριέμαι γιατί νομίζουν ότι υπερασπίστηκα τον Γεωργούλη; Έλεος. Είπα τι ένιωσα για εκείνον μέσα από τη συνεργασία μας. Αν ο Γεωργούλης όντως έχει βιάσει, τότε πια δεν θα πιστεύω ούτε τον εαυτό μου» είπε τέλος.

«Το ένστικτό σας, τι σας λέει;» ρωτήθηκε τέλος.

«Με αυτά που έχω ζήσει ενάμιση χρόνο ότι είναι αθώος. Ήμασταν για γύρισμα στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής και την ώρα της πρόβας πέρασαν τρεις κοπέλες. Η μία μόλις τον είδε λιποθύμησε έτρεξε ο Αλέξης την έπιασε και της λέει σύνελθε ποιος νομίζεις ότι είμαι, απλά τη δουλειά μου κάνω. Της έφερε νερό και τη συνέφερε. Είναι δυνατόν αυτό το παιδί να έκανε αυτό το κακό; Τότε θα πάω να πνιγώ στο λιμάνι της Αίγινας» απάντησε η Μάγδα Τσαγγάνη.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι; Ο έρωτας που φούντωσε στα ’90s και το Hollywood δεν ξέχασε ποτέ!

Πριν 4 ώρες

Από το Chaplin στο Only You, οι δύο superstars έγραψαν το δικό τους ερωτικό σενάριο – και παρότι το ειδύλλιο έσβησε, η χημεία τους παραμένει αξεπέραστη

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Χτες

Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Η Αννα Τσουκαλά έγινε μητέρα σε ηλικία 50 ετών ‑ Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Χτες

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Χτες

Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Χτες

Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

Χτες

Εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο πήρε ο Γιώργος Μαζωνάκης, λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Αυγούστου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.