E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μπάχαλο για Μακάριο Λαζαρίδη και Βάσια Αναστασίου στον αέρα του Action 24

«Καλά θα πάει αυτό»

Μπάχαλο για Μακάριο Λαζαρίδη και Βάσια Αναστασίου στον αέρα του Action 24
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 4/9/2023 | 20:46

Στο πλατό της εκπομπής του Action 24, «Πρωινή ζώνη» βρέθηκαν ο Μακάριος Λαζαρίδης και η Βάσια Αναστασίου, εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής αντίστοιχα, την Δευτέρα. Κατά τη διάρκεια όμως της συζήτησης, με συντονιστές τον Γιώργο Κακούση και την Άννα Λιβαθυνού, οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα!

Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η κουβέντα γύρω από τις εξελίξεις στο κόμμα του κ. Στίγκα, «Σπαρτιάτες» και η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη στον Δήμο Αθηναίων όπου και οι δύο πολιτικοί είχαν αντικρουόμενες απόψεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι πολύ βασικό να πούμε κάτι ακόμα, κ. Λαζαρίδη. Άμεση αναστολή της χρηματοδότησης στους Σπαρτιάτες. Άμεση αναστολή. Δεν είναι δυνατόν τα χρήματα του ελληνικού λαού να είναι λάφυρο στα χέρια ναζιστικών μορφωμάτων και επίσης, κ. Λαζαρίδη, πολύ βασικό είναι πως φέραμε πρόταση νόμου ούτως ώστε να μην μπορούν να κατέβουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές σχηματισμοί που ο επικεφαλής είναι καταδικασμένος για εγκληματική οργάνωση. Δεν το στηρίξατε».

«Το απορρίψατε. Για ποιο λόγο όμως απορρίφθηκε αφού και εσείς το ίδιο πράγμα λέτε. Δηλαδή είναι το ποιος θα το φέρει το θέμα;» σημείωσε χαρακτηριστικά η Βάσια Αναστασίου με τον Μακάριο Λαζαρίδη να της απαντά ως εξής. «Κατ’ αρχάς πρέπει να πούμε ότι οι Σπαρτιάτες δεν έχουν πάρει καμία κρατική χρηματοδότηση ακόμα αν δεν το γνωρίζετε. Τα χρήματα τα κόμματα θα τα πάρουν την Άνοιξη του 2024».

Στη συνέχεια, δε, ακολούθησε ένα έντονο πινγκ πονγκ ανάμεσα στους δύο για να ηχήσει το επικό «καλά θα πάει αυτό» από τα χείλη της εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Β.Α.: Δηλαδή πάλι κατόπιν εορτής θα έχουμε να μιλήσουμε, κ. Λαζαρίδη;

Μ.Λ.: Θα δούμε, μη βιάζεστε. Μην είστε βιαστική.

Β.Α.: Αυτό το θα δούμε μας έχει φάει κ. Λαζαρίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μ.Λ.: Όχι, δεν μας έχει φάει καθόλου.

Β.Α.: Κατόπιν εορτής ερχόμαστε σε όλα. Και στις πυρκαγιές και σε ζητήματα δημοκρατίας και σε θέματα υγείας.

Μ.Λ.: Θα σας απαντήσω, επειδή λέτε ότι αυτή η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα καλά και θα μου πείτε ότι «λίγο αλαζονικό μας ακούγετε, κ. Λαζαρίδη, αυτό». Θα το πω γιατί είναι κακό να κουνάτε το δάχτυλο στον ελληνικό λαό γιατί έδωσαν δύο μήνες πριν σε αυτή την κυβέρνηση, που τέσσερα χρόνια…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Β.Α.: Τι αλαζονεία κ. Λαζαρίδη… Όχι άλλη δικαιολογία το 41%. Το 41% δεν ψήφισαν για να είναι μόνοι τους στις πυρκαγιές, στην παιδεία, στην υγεία, στα εργατικά ατυχήματα που είμαστε πρώτοι.

«Δηλαδή ο ελληνικός λαός δεν ήξερε τι έκανε τον Μάιο και τον Ιούνιου; Αυτό μου λέτε; Το λέω με πολύ χαμηλά το κεφάλι αλλά προσέξτε. Τα ίδια που λέτε και οι δυο σας τώρα, τα λέγατε από το ’19 μέχρι το ’23. «Η κακή κυβέρνηση», «η ανίκανη κυβέρνηση», «το επιτελικό κράτος», «η πανδημία», το ένα και το άλλο. Και τι ήρθε ο λαός και σας είπε; «Εγώ εμπιστεύομαι τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την δυναμική και την προοπτική που δίνει σε μένα και την οικογένεια μου» είπε ο ελληνικός λαός» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λαζαρίδης για να υπογραμμίσει δις, με χαμόγελο, η κα. Αναστασίου πως «καλά θα πάει αυτό».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Πάριος: Ο Στέλιος Ρόκκος τον υπερασπίζεται – «Είναι υπερωκεάνιο, δεν έχει τίποτα να αποδείξει»

Σήμερα

Η δημόσια αντίδραση του τραγουδιστή μέσω social media στις αρνητικές αντιδράσεις για την παρουσία του ερμηνευτή επί σκηνής

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η «παράξενη» κολοκύθα που άφησε τη Βικτόρια άφωνη – Δείτε βίντεο

Σήμερα

Ο Ντέιβιντ παρουσίαζε περήφανος τη σοδειά του, όμως η Βικτόρια δεν κατάφερε να κρύψει την έκπληξή της

Ρούλα Κορομηλά: «Δικό μου το προφίλ, δικοί μου οι κανόνες, δικό μου κι το μπλοκ στους κριτές της κακιάς ώρας»

Σήμερα

Η Ρούλα Κορομηλά απαντά σε όσους σχολιάζουν τις φωτογραφίες της στα social media: «Ανεβάστε ό,τι σας εκφράζει, μην αφήνετε κανέναν να περιορίζει την έκφρασή σας»

Η κόρη της Μπριζίτ Μακρόν αποκάλυψε τη νέα σχέση της με έναν φοιτητή 20 χρόνια μικρότερο ‑ Πανευτυχής η μητέρα της

Σήμερα

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε παραθαλάσσια πόλη, όταν ο φοιτητής δίδασκε μαθήματα σέρφινγκ στην 42χρονη Τιφάν Αουζιέρ

Ταϊβάν: Η σκούπα‑ρομπότ «πρόδωσε» την άπιστη σύζυγο – Ο άνδρας κατέληξε στη φυλακή!

Σήμερα

Χρησιμοποίησε μια σκούπα ρομπότ για να καταγράψει την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του, όμως το τέχνασμα του κόστισε πολύ ακριβά

Dove Cameron: Ποια είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Damiano David

Σήμερα

Από ένα σχεδόν αδιάφορο «γεια» στα VMAs, στον γάμο στην Ιταλία

Εύα Μέντες: «Είναι το μόνο που έχω» ‑ Tο τατουάζ για τον Ράιαν Γκόσλινγκ

Χτες

Η ηθοποιός αποκάλυψε στους followers της τι σημαίνει η φράση χαραγμένη στον καρπό της, σχεδόν τρία χρόνια μετά την πρώτη φωτογραφία του σχεδίου.

Το τατουάζ που έχει κάνει η Εύα Μέντες για τον Ράιαν Γκόσλινγκ: «Είναι το μόνο που έχω»

Χτες

Στο εσωτερικό του καρπού της, η ηθοποιός φέρει τη φράση «de Gosling», που μεταφράζεται ως «του Γκόσλινγκ»

Κιάρα Φεράνι: Ώρες αγωνίας μετά από πεζοπορία στα 5.036 μέτρα, χρειάστηκε οξυγόνο

Χτες

Η γνωστή influencer βρέθηκε να χρειάζεται οξυγόνο έπειτα από ορειβατική διαδρομή στα 5.036 μέτρα

Η κόρη του Πασχάλη, Ζηνοβία Αρβανιτίδη, παντρεύτηκε – Η συγκινητική στιγμή με τον πατέρα της

Χτες

Η Ζήνα Αρβανιτίδη νυμφεύτηκε τον αγαπημένο της Φρανκ στη Γλυφάδα – Ο Πασχάλης τη συνόδευσε στην εκκλησία και χόρεψε μαζί της στη δεξίωση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.